Tutustu Suomen kosmetologien
yhdistyksen yritysjäseniin

Anna Lotan PRO Finland

https://annalotanpro.fi
Tuomme maahan israelilaista Anna Lotan Bio Cosmetic -laboratorion kehittämää Anna Lotan PRO ammattikosmetiikkasarjaa vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
Olemme sinulle luotettava, asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Yhdessä olemme enemmän!

SunSugaring

https://sunsugaring.com
SunSugaring on täysin sokerointiin keskittynyt sokerointituotteiden valmistaja, maahantuoja ja verkkokauppa. Valmistamme sokerointimassamme itse Kalajoella meidän omissa tuotantotiloissa jo vuodesta 2013. Sokerointimassojemme valmistuksessa käytämme Suomessa viljeltyä, suomalaista sokeria, sokerointimassamme on suomalainen avainlipputuote.
Brändimme sisältää kaiken mitä tarvitaan itse ihokarvojen sokerointiin ja sokeroinnin jälkeiseen ihonhoitoon. Tuotteidemme osalta tärkeitä arvoja ovat, ettei tuotteisiimme ole lisätty hajusteita eikä väriaineita eikä niitä ole testattu eläimillä. Sokerointituotteemme sopivat hyvin myös herkälle iholle ja myös niille, joilla on aistiyliherkkyyttä mm. tuoksujen osalta.
Tilausten nopea toimitus on meille kunnia-asia ja asiakaspalvelumme toimii arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-21 saakka.
Tule ostoksille täyden palvelun sokerointikauppaan!

PR-Cosmetic Oy

https://pr-cosmetic-oy
Dermalogica on maailmanlaajuisesti johtava ammattitason ihonhoitosarja, jota ihoterapeutit käyttävät ja suosittelevat. Dermalogica -tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Ne eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.
Tarjoamme ainutlaatuista myyntikoulutusta ja laajaa tukea markkinointiisi, jotta liiketoiminnallasi olisi parhaat edellytykset kasvaa. Etunamme on nopeat toimitukset, joustava asiakaspalvelu ja ilmainen koulutus.
Laitevalikoimastamme löydät laadukkaan ja kilpailukykyisen Dermalogica Pro Pen -mikroneulauskynän sekä Bt-gear laitteita kuten kosteusmittari, ultraäänilaite, otsaluuppi ja ultraäänikasvoharja.

Cryo21 Clinic – Fysio Fox Oy

http://21cryoclinic.fi
Olemme Fysio Fox Oy, ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen erikoistunut hoitotalo. Olemme toimineet ihmisen parhaaksi vuodesta 2003. Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on kokopäiväisesti 5 fysioterapeuttia, 2 hierojaa/urheiluhierojaa ja osteopaatti.
Cryo21 -kylmähoitolaitteiden virallisena maahantuojana aloitimme 2023 käytettyämme laitetta
pitkään (2017) ja menestyksellisesti kiinteytyksessä ja rasvanpoistossa, myös haastavissakin kohteissa kuten kaksoisleuka ja ”allit”. Muita laitteen kosmeettisia käyttökohteita ovat mm. hiustenkasvu ja arvet. Cryo (kreik.kryos) tarkoittaa jääkylmää.
Cryo -hoidon tekniikka syntyi Amerikassa Massachusettsin yleissairaalan ja Harvardin yliopiston tutkijoiden ansiosta. Tämä on Food and Drug Administration (FDA) sekä American Academy of Cosmetic Surgery`n hyväksymä hoitomenetelmä sekä CE merkitty laite Euroopassakin.
Liityimme SKY:hyn lisätäksemme Cryo21-kylmähoitolaitteen tunnettavuutta ammattilaisten keskuudessa sekä voidaksemme mahdollisesti auttaa SKY-hoitoloita saamaan lisätuloja arkeen. Cryo-hoitojen avulla kokemamme hyvän haluamme ehdottomasti jakaa kaikkien ammattihoitoloiden kanssa.

Pharmcos Oy

www.pharmcosoy.weebly.com
Pharmcos Oy on perustettu vuonna 2015 ja on 100 % suomalainen maahantuonti-, markkinointi- ja jakeluyritys, joka toimii kaikilla kosmetiikan jakelukanavilla.
Pharmcos Oy:n perustajilla on kokemusta Suomen kosmetiikkamarkkinoita yli 40 vuoden ajalta, niin ammattikosmetiikan kuin kuluttaja- ja B2B-toiminnan kautta.
Akileine jalkahoitosarja on kulttisarja, joka valmistetaan Monacossa ja toimii yli 100:ssa maassa. Akileine tuotteet on kehitetty erilaisiin jalkojen tarpeisiin niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Tuotteet ovat lääkäreiden ja fysiatrien kehittämiä, turvallisia, moderneja ja tehokkaista tuotteita ja valikoimissa löytyy hoitoloille ammattikoot.
Haluamme tarjota ammattimaista ja laadukasta modernina jalkojenhoitoa SKY-kosmetologeille.

Dermarome

http://www.dermarome.fi
Dermarome on kauneusalalla toimiva kosmetiikan maahantuoja yli 30 vuoden kokemuksella. Tuoteportfolioomme kuuluu huolellisesti valikoituneet ammattisarjat, meikkibrändit, hiustenhoito ja tuoksut. Dermarome on osa vuonna 1987 perustettua pohjoismaista Dermanoric -konsernia, johon kuuluu Dermanor, Dermarome, Dermabeauty sekä kosmetologikoulut Elisabethskolan, Hudpleieakademiet ja Kosmetologskolen.

Avelida Oy

www.avelida.fi
Toimimme perinteiseen imukuppihierontaan ja luonnonmukaiseen aromaterapiaan perustuvan Bellabaci-tuotesarjan maahantuojana. Koulutamme kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisille Bellabaci-hoitomenetelmän mukaista imukuppihierontaa ja perehdytämme Bellabacin aromaterapeuttisten tuotteiden ihmeelliseen, hoitavaan maailmaan.
Tarjoamme Bellabaci-hoitotuotteet ja -tarvikkeet koulutuksemme käyneille ammattilaisille verkkokaupassamme tukkuhintaan. Ylläpidämme kuluttajille suunnattua Bellabacin kotihoitotuotteiden verkkokauppaa.

BeyondPro / LashLovers

www.beyondpro.fi
Maahantuomme yksinoikeudella kokonaisvaltaista ja ensiluokkaista korealaista HUBISLAB-ammattilaisihonhoitosarjaa ja koulutamme uusia HUBISLAB-kosmetologeja kautta Suomen.
Palvelemme kauneuden ammattilaisia monipuolisesti uudistuneen verkkokauppamme kautta. Valikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat ja monipuoliset Ikilalo Pro -ripsienpidennystuotteet, suositut Quick Lash & Brow Lift -ripsien kestotaivutus- ja kulmien laminointituotteet sekä kotimaisen Ikilalo-tuotemerkin sosiaalisessa mediassa suureen suosioon nousseet kosmetiikkatuotteet ja PONY-O-hiustarvikkeet.

FinPuro

www.finpuro.fi
FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon.
Tuotteemme on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Sokerimme syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote. Tuotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja intohimosta tuotteisiimme. Valikoimassamme on neljä erilaista sokerointimassaa.
 
 

Isla Beauty Oy

https://islaeducation.fi/
Isla Beauty Oy:n koulutusalusta Isla Education tarjoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle monipuolisia, tutkittuun tietoon perustuvia koulutuksia ihoon ja ihonhoitoon liittyvistä teemoista. Koulutuksemme mahdollistavat ammatillisen kasvun ja kehityksen helposti työn ohessa, siellä missä sinäkin olet. Missionamme on kasvattaa kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista ja lisätä tieteellisen tiedon määrää alalla. Sukella siis kanssamme luotettavan tiedon ja oppimisen maailmaan!

Royal Beauty Group Oy

https://pro.royalbeautyshop.fi
Royal Beauty Group Oy on perustettu 2022 ammattikosmetiikan maahantuontiin ja kouluttamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kauneudenhoidon ammattilaisille laadukkaat tuotteet ripsille ja kulmille brändeiltä Ciaobrow sekä Élan. Meiltä löytyy myös Sienna X korkealaatuiset itseruskettavat ja suihkurusketusuutteet sekä Royal Beauty Accessories asusteet lisämyynnin tueksi hoitoloihin. Parhaiten tuotevalikoiman näet rekisteröitymällä meidän verkkokauppaan https://pro.royalbeautyshop.fi

Alaset Import Oy

https://alaset.fi
Olemme maaialmankuulun ranskalaisen Lpg Systemsin ainoa edustaja Suomessa. Tuomme ammattilaitteita kauneushoitoloihin ja fysisoterapiaan. Hyvä kauneushoitolayrittäjä meillä on avaimet menestykseen. Kauneushoitolan oma laite on Cellu m6 Alliance Beauty, uusin laitemalli. Laite on yhdistelmälaite varustettuna monipuolisilla vartalo- ja kasvohoito-ohjelmilla sekä SPA-hemmotteluhoidoilla. Hoito-ohjelmat ovat valmiina sinua ja asiakastasi varten, kiinteytykseen, selluliitin tasoitukseen, rasvakudoksen muokkaukseen, rentoutukseen, turvotuksen hoitoon, detox-hoitoon, hyvinvointiin. laitteen mukana on tabletti jossa on laadukas kuvantamisohjelma ennen ja jälkeen hoitojen. Lpg Systems on ainoana maailmassa kehittänyt yrittäjälle kuvantamisohjelman. LPG-hoidoista on tehty 150 tieteellistä tutkimusta. Lpg sisäistä voimaa ja parempaa elämänlaatua.

Lekita

https://lekita.fi
Lekita tuo maahan korkealaatuisia, luotettavia ja tutkitusti tehokkaita Mary Cohr- ja Rhea Cosmetics -ammattisarjoja. Palvelemme ja koulutamme kauneudenhoitoalan ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella, joustavasti kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme pääset nauttimaan ainutlaatuisista kumppanuuseduista sekä henkilökohtaisesta, asiantuntevasta ja lämpimästä palvelusta.
Mary Cohr on laadukas, luotettava ja tehokas ammattikosmetiikkasarja Ranskasta. Sarjan ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet, ylelliset koostumukset sekä uudet innovaatiot. Ammattilaiselle sarja tarjoaa kaiken tarvittavan: laadukkaat ihonhoitotuotteet, hemmottelevat manuaaliset hoidot sekä tehokkaat laitehoidot kasvoille ja vartalolle.
Italiainen Rhea Cosmetics on moderni, korkealaatuinen ammattisarja, jonka hoidot ja tuotteet vastaavat vaativankin asiakkaan tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat asiakkaillesi näkyviä tuloksia ja sinulle upean mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Vegaaninen Rhea-ammattikosmetiikkasarja ei koskaan sisällä eläinperäisiä ainesosia.
Ota yhteyttä sähköpostitse lekita@lekita.fi tai puhelimitse 09 877 8771, kerromme mielellämme lisää!

Purodoré

https://purodore.com/fi
Purodorén tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat hoitolatasoista kosmetiikkaa, ja osa tuotteista on vain ammattikäyttöön tarkoitettua. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Niistä on Purodoré tehty.
Hoitoloille tarjoamme laadukkaan ja tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan lisäksi koulutuksia niin tuotteista kuin muustakin (kuten myyntikoulutusta), ystävällisen asiakaspalvelun, valtakunnallisen medianäkyvyyden, valmiit markkinointimateriaalit, joustavat hoitomenut ja nopeat tuotetoimitukset.
Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

NIKI NEWD

https://nikinewd.fi
Olemme kotimainen tuorekosmetiikan pioneeri. Intohimonamme on valmistaa huipputuoreita ihonhoitotuotteita maailmanparhaimmista 100% luonnollisista raaka-aineista. Olemme vieneet luonnonkosmetiikan astetta pidemmälle.
Tarjoamme ammattilaisille konseptia ”Nordic tasting menu for the skin”, jossa kullekin hoitolalle räätälöidään heidän tarpeitaan vastaavat klassiset hoidot. Pääroolissa ovat tuoreet ihonhoitotuotteemme, kosmetologin erityisosaaminen ja kuulakas, ravittu ja hehkuva iho.
Tuotekehityksessämme tiede, ravintorikkaus ja luonnollisuus ovat ydintämme ja olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota raaka-aineidemme valintaan ja tuotteidemme huipputuoreuteen, jotta voimme tarjota tehokkaita, mutta hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja -hoitoja. Tuotteissamme suosimme aina kaikista korkealaatuisimpia, puhtaita sekä 100% jäljitettäviä elintarvikelaatuisia raaka-aineita, emmekä koskaan käytä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia, tuoksuja tai synteettisiä ainesosia tai eteerisiä tuoksuja. Haluamme tuotteidemme tukevat ihon omaa mikrobiomiaa. Olemmekin saaneet erityisen paljon kiitosta tuotteidemme tehokkuudesta ja soveltuvuudesta myös herkkäihoisille.
Kaikki tuotteemme valmistetaan tuoreeltaan pienissä erissä ravintorikkauden ja tehokkuuden takaamiseksi.
Kestävä kehitys on osa meitä, joten lähituotanto, orgaanisuus ja ekologisuus ovat olleet osana yritysemme arvoja jo perustamisajoista lähtien.

Meditechs

https://www.meditechs.fi/
Yksilölliset laitteet kauneuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Helppokäyttöiset laitteet räätälöidään aina toiveidesi mukaisesti.

HBS Nordic AB

www.hbsnordic.fi
Olemme pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden jakelija ja olemme toimineet vuodesta 1998. Meille on kunnia tarjota tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Iho on meille sydämen asia! Tarjoamme markkinoiden johtavia, tunnettuja tuotemerkkejä (Exuviance Professional, Neostrata, Clinisept ja Heliocare) kauneushoitoloihin ja esteettisille klinikoille. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ammattimaisella otteella luomme pitkäikäisiä kumppanuuksia.
Maahantuojana olemme ylpeitä saadessamme työskennellä tieteellisesti kehitettyjen tuotteiden kanssa ja voidessamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista tietoa ja palvelua. Tavoitteemme on tarjota upeita ihonhoidollisia tuloksia ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisaksi ihonsa kanssa. Nautimme intohimomme jakamisesta kosmetiikan ammattilaisten kanssa ympäri Pohjoismaita.

Dynami Oy

dynami.fi
Kosmetiikan ammattilaiselle olemme taho, jonka kanssa työnteosta tulee inspiroivaa taidetta! Maahantuojana tavoitteemme on tukea jälleenmyyjiämme innostaen, inspiroiden ja kannustaen tuoden esiin jokaisen ammattilaisen parhaat puolet ja vahvimmat ominaisuudet. Tuloksellisuus syntyy luottamuksesta ja tahdosta menestyä yhdessä!
Inspiroivassa valikoimassamme on kaksi ranskalaista sarjaa, ylelliseen kasviteknologiaan pohjautuva Darphin ja monipuoliset ammattihoidot sisältävä Payot. Maahantuomamme Darphin ja Payot -sarjat ovat edustettuina koulutetuissa kauneushoitoloissa ympäri Suomen. Brändiemme tavoite on tarjota yksilölliset tekniikat ja hoitotuotteet, joiden avulla hoitolassa toteutettavat hoidot ovat mahdollisimman tuloksellisia, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ja kauneudenhoidon nautintoa lisääviä. Molemmilla hoitolasarjoilla on vuosikymmenien tausta alan ammattilaisten sekä kuluttajien keskuudessa.

Book Salon

https://pro.booksalon.fi
Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Ottamalla toimipaikassa käyttöön Book Salon -palvelun, saa yrityksesi kaikki työkalut, joita tarvitaan menestyvän yrityksen pyörittämiseen. Book Salon palvelu on helppokäyttöinen kokoelma hyödyllisiä apuvälineitä. Meiltä löytyy helppokäyttöinen online 24/7 ajanvaraus, asiakasrekisteri, työvuorojen hallinta, kassa & raportit sekä maksupääte ja online-maksut. Palvelusta on kaksi versiota: maksuton VAKIO paketti jolla pääset alkuun sekä maksullinen PRO-paketti jolla viet liiketoiminnan aivan uudelle tasolle! Ota palvelu käyttöön heti tai vaikka vaan testaa ilman sitoumuksia verkkosivuiltamme. Helppo ja nopea 15 minuutin käyttöönotto. Apua saat nopeasti aina tarvittaessa CHAT-tuesta.

Berner Oy

https://proshop.berner.fi
Berner Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka valmistaa ammattikosmetiikan innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Tuotekehityksessä valitsemme parhaat raaka-aineet, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle. Hyödynnämme tieteen viimeisimmät innovaatiot vaikuttavissa aineissa ja käytämme luonnon upeimpia raaka-aineita. Olemme erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Ammattikosmetiikkasarjamme ovat BTB13, EKOPHARMA Helsinki ja Unna Nordic. Olemme asiantunteva kumppani ja tarjoamme koulutusta ja liiketoiminnan tukea hoitola-asiakkaillemme. Olemme asiantuntija lähellä sinua.”

Ivask Kosmeetika Oü – Maria Galland Paris

https://maria-galland.ee/fi
Ivask Kosmeetika Oü on perustettu vuonna 2001. Yrityksemme on yksinoikeudella ranskalaisen ammattikosmetiikka sarjan Maria Galland Paris maahantuoja, edustaja, kouluttaja ja myyjä Suomessa. Sarja tähtää sisäisen ja ulkoisen kauneuden harmoniaan ja sisältää laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita ja hoitoja. Ota rohkeasti yhteyttä: info@maria-galland.ee tai puh: 0405843314

Fenix Beauty Oy

https://fenixbeauty.fi/
Fenix Beauty Oy tuo maahan vain tarkoin valittuja ensiluokkaisia tuotemerkkejä, jotka ovat kukin oman alansa huippuja ja markkinajohtajia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi testaamme maahantuomamme tuotteet huolella ennen niiden päätymistä valikoimaamme. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin päämiestemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Molempiin suuntiin toimivalla yhteydenpidollamme takaamme aukottoman tiedonkulun valmistajan ja loppukäyttäjän välillä. Tuomme tuoteuutuudet Suomeen reaaliajassa ja uudistamme markkinointimateriaaliamme säännöllisesti. Jälleenmyyjillemme tarjoamme täyden tukemme sekä markkinoinnillisesti että koulutuksellisesti. Kunnia-asianamme on palvella sekä kuluttaja- että ammattilaisasiakkaitamme aina mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Palvelemme sinua mielellämme!

Itu Biodyn Oy

https://itubiodyn.fi/
Itu Biodyn Oy on vastuullisen ja ekologisen elämäntavan suunnannäyttäjä, keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jo vuodesta 1979. Toimimme laadukkaiden luomutuotteiden maahantuojana. Valikoimastamme löytyy Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ja meikit, Provida Organics ja Provida Organics Studio Line ihonhoitotuotteet, Speick ihonhoitotuotteet sekä SONETT pesuaineet. Laadukkaalla luomuvalikoimalla haluamme tarjota sinulle luonnollista luksusta.

Aila Airo Kauneuspalvelut

https://ailaairo.fi/
Etsitkö jotain aivan poikkeuksellista? Jo yli 75 vuotta perheyrityksemme on luottanut ammattilaistuotteisiin, joiden taustalla on perusteellinen tutkimustyö. Myös erittäin herkille ihoille löydät turvallisen ratkaisun. Meiltä löydät korneoterapeuttisen dermaviduals®-ihonhoitomenetelmän, Doctor Eckstein- ja PHYRIS-ammattihoitosarjat, ARTDECO-meikit ja -kynsilakat, Combinal-kestovärit ja käsintehdyt Da Vinci -siveltimet.
Kun tyytyväinen asiakas on sinullekin kaikkein arvokkainta, olet oikeassa tiimissä! Perheyrityksellämme on vahvat juuret ja tähtäin pitkällä. Toisen ja kolmannen polven yrittäjinä pidämme kiinni siitä, että toimintamme on joustavaa, jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin taipuvaa. Meillä asioit kosmetologikollegoiden kanssa: kosmetologin arki on meille tuttua ja siksi kanssamme asiointi mutkatonta. Uuden oppiminen on aina inspiroivaa ja siksi koulutuksemme ovat maksuttomia. Koulutuspäivien välillä olemme aamusta iltaan vain puhelinsoiton päässä.
Tervetuloa tiimiin! Kauneuslinnan ladyt

La Nina Oy

https://lanina.fi/
La Nina Oy on selektiivistä kosmetiikkaa myyvä maahantuonti- ja tukkukauppa. Brändeinä ovat australialainen arganöljyä sisältävä mineraalikosmetiikkasarja Silk Oil of Morocco ja amerikkalainen ihotautilääkärin kehittämä suihku- ja itserusketussarja Norvell. Molemmat sarjat ovat vegaaneja ja eläinkokeettomia. Norvell sarjan tuotteilla on myös Petan Cruelty free and Vegan -sertifikaatti. Koulutamme myös suihkuruskettajia Norvell University oppien mukaisesti jossa mm tekniikka- ja värioppia. Valikoimassa on myös suihkurusketuskone ja -tarvikkeet. Haluamme, että sarjojemme tuotteita myydän vain ammattilaisten käsien kautta ja siksi niitä ei myydä ketjuihin ja marketteihin. Verkkokaupassamme on tietoja tuotteista. Ota yhteyttä p. 050-5911431 tai nina@lanina.fi kun olet kiinnostunut jälleenmyynnistä ja haluat tukkuhinnaston.

Hurmus

https://hurmus.fi
Kuuntelemme ja kohtelemme sinua yhtä hyvin kuin Sesderma ihoa. Espanjalainen Sesderma on edelläkävijä nanoteknologian käytössä dermatokosmetiikassa ja tunnetaan tuotteiden tehokkuudesta. Ydinosaamista ovat hellävaraiset uudistavat hapot, peptidit, kasvutekijät, retinoidit, sensisomit. Mediderma -ammattituotevalikoimassa on erityyppiset kemialliset geeli-, retinoidi- ja yhdistelmäkuorinnat. Aktiiviaineiden imeytymistä tehostava Nanopore Stylus mikroneulaus sekä PAN Led valoterapia ammattituotteet. Lisäksi valikoimassamme on koreakosmetiikkaa, joiden vaikutukset ja näkyvät tulokset ovat herättäneet kiinnostusta ja kysyntää: Acropass mikroneulaslaastarit silmänympärysihon kiinteyttämiseen: Kosmetologi-SKY Lajinsa paras 2018. Pepplus+ peptidejä sisältävät tehohoitotuotteet ja hoitolahoito „Lifting Program “ B-Tox Ampoule täsmävoide antaa botokstyyppisen vaikutuksen vähentäen ryppyjä ja turvotuksia. THESERA L-TDN CELL LIFT, Melting String Lifting Program – ammattihoito liukenevilla silkkikuituisilla langoilla – kasvojen piirteisiin kiinteyttä, kimmoisuutta, sileyttä ja heleyttä. Sarjan Balance program – kotihoitotuotteet täydentävät ja ylläpitävät hoidon vaikutuksia. Ota yhteyttä: info@hurmus.fi / 0207304540

Consult Lady Oy

http://consultlady.fi
Consult Lady Oy on yli 30 vuotta toiminut perheyritys. Tuomme maahan laadukkaita kosmetiikkabrändejä sekä koulutamme vuosien kokemuksella. Tuotevalikoimaamme pääsee parhaiten tutustumaan rekisteröitymällä verkkokauppaamme www.consultlady.fi.
Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat brändit: Lady Lash & Brow Lift -kestotaivutus ja kulmien laminointi, MaxeyLash-ripsiseerumi, kuorintasaippuat, QEN CCC Cream, Nami- ja Lumoava-sokerit, Clean+Easy -vahakarvanpoistomenetelmä ja parafiinit, Alex Cosmetic -ihonhoitosarja ja yrttikuorinnat, Amiea-pigmentiontituotteet ja -laitteet, BeautyPen-mikroneulaus, Hairwell-kestovärit, Body Drench -kertakäyttönaamiot ja itseruskettavat, Timeless Truth -kertakäyttönaamiot, Gena käsi- ja jalkahoitotuotteet, Ardell-ripset, MegaWhite -peroksiditon hampaiden vaalennus, Pielor-käsivoiteet, ProGel-geelilakat ja O.TWO.O-meikkituotteet.
Tutustu ammattituotteisiin ja jälleenmyyntisuosikkeihin! Koulutusvalikoimaamme kuuluvat ripsien kestotaivutus, sokerointi, yrttikuorinnat ja mikroneulaus. Yhteydenotot (09) 872 5678 tai asiakaspalvelu@consultlady.fi.

Camilla Aho Oy Ab

https://diegodallapalmapro.fi/
Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiyritys. Päätuotteenamme on italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional, RVB LAB THE SKIN, RVB LAB THE MAKE UP sekä Diego dalla Palma Milano, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan. Uskomme että laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu kaikille. Ammattilaisillamme on valikoimissaan kasvo-, vartalo-, ja laitehoidot sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia kotihoitotuotteita. Kokonaisvaltainen kohtaaminen – We run that extra mile for our customers. Meille asiakkaidemme odotusten ylittäminen on lupaus jonka vuoksi teemme töitä. Kauneutemme pohjautuu solutasapainoon. Hyödynnämme viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Ei ole sattumaa, että olemme yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjolla sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Yli 50:n vuoden alan kokemuksella, pystymme näin myös luomaan tulevaisuuden tuotteita. Tuotteet pitävät lupauksensa – niin asiakkaan kotikäytössä kuin hoitolassakin, luotettavuus syntyy positiivisesta käyttökokemuksesta ja tuloksien aikaansaamisesta. Camilla Aho Oy Ab maahantuojana on luotettava – pitkään alalla toiminut, vakavarainen perheyritys, jossa asiakas on palvelumme keskiössä.

Melon Oy

https://melon.fi
Melon Oy on vuonna 2008 perustettu kauneus- ja hoitoalan sekä esteettisen kirurgian alan maahantuoja. Päämäärämme on palvella alan ammattilaisia laadukkailla tuotteilla ja ystävällisellä palvelulla, nopeasti ja joustavasti. Tuotevalikoimamme sisältää mm. hoitolaitteita, kosmetiikkaa, kalusteita, instrumentteja ja tarvikkeita. Edustamiamme brändejä ovat mm. laadukas spa-ihonhoitosarja Pevonia, medikaalinen ihonhoitosarja Medicalia, mineraalimeikkisarja Emani, ripsipidennysten uranuurtaja JB Lashes, Nacomi, VOESH N.Y., PIBU Beauty, Lord & Berry ja Beautiful Brows sekä laitepuolelta mm. Dermalux, geneO+, InnoPen, Accurett ja VISIA. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi voit piipahtaa noutomyymälässämme noutamassa tilauksesi ja tutustumassa tuotteisiimme tarkemmin. Verkkokauppamme palvelee kauneudenhoitoalan ammattilaisia kellon ympäri. Toimitamme tilaukset nopeasti: ne ovat useimmiten perillä jo seuraavana päivänä. Jos et ole vielä Melonin asiakas, saat tunnukset verkkokauppaan täyttämällä asiakashakemuksen nettisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisa tuote-, hoito- ja laitekoulutuksia. Järjestämme koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja räätälöimme tarvittaessa myös yksilöllisiä koulutuspaketteja. Tervetuloa palveltavaksi!

Millenial Medical

https://millenial.fi/fi/
Tuomme maahan kauneudenhoitoon ja esteettiseen lääketieteeseen tarkoitettuja laitteita. Tarjoamme myös laitteiden käyttäjille koulutusta, sekä laitteille huoltoa, käyttötavaroita ja sopivia rahoitusmalleja. Laitteen käyttäjän menestys on meidän menestyksen pohja, joten teemme kaikkemme että menestyt asiakkaanamme ja että teidän asiakkaanne ovat tyytyväisiä! Valikoimastamme löytyy laitteita kasvohoitoihin, vartalon muokkaukseen ja elämän laadun kohottamiseen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Olemme töissä ja autamme mielellämme.

Disar Oy

https://disar.fi
Disar on suomalainen kauneusalan- ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja, joka on toiminut jo vuodesta 1993. Maahantuomme ja koulutamme mm. Dibi Milano -, Olos -, Isabelle Lancray -, Dr. Rimpler -, Nimue – ja Bioreline -ihonhoitosarjoja, Beni Durrer -ammattimeikkisarjaa sekä laadukkaita, turvallisia ja nykyaikaisia kauneudenhoitolaitteita. Yrityksemme arvoihin kuuluvat luotettavuus, korkea laatu, asiantuntemus ja aito yhteistyö. Teemme pitkäjänteistä, kestävää työtä kauneudenhoitoalalla ja kunnioitamme kauneudenhoitoalan ammattilaisten työtä.

Majo Tukku Oy

https://majo.fi
Majo Tukku on tuore ja innovatiivinen ihonhoitotuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Olemme erikoistuneet medikaalisiin ihonhoitotuotteisiin- ja laitteisiin. Edustamme saksalaista retipalm Derma Cosmetics -ihonhoito tuotesarjaa, joka nostaa päivittäisen ihonhoidon aivan uudelle tasolle. Retinolit ja hedelmähapot ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää niin hoitolassa, kuin asiakkaan kotihoidossa. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat LED-valoterapialaitteet. Mitä Majo tarkoittaa? Majo tarkoittaa iloista, positiivista, innovatiivista ja sitä me olemme! Lisäksi Majo on Maahantuontiliike Jokaiselle – haluamme palvella niin pieniä, kuin suuriakin yrityksiä. Terveen ihon tulevaisuudelle!

DMK

https://dmkfinland.fi/
Uskomme onnelliseen ihoon! DMK-konsepti palauttaa ihon tasapainon ja saa ihon toimimaan optimaalisesti. Konsepti perustuu neljään vaiheeseen: remove, rebuild, protect ja maintain (rrpm) eli poisto, jälleenrakennus, suojaus ja ylläpito. DMK tarjoaa työvälineet, joiden avulla ihonhoidon ammattilainen voi menestyksellisesti hoitaa mitä tahansa ihon tilaa. Hän voi myös luottaa siihen, että tulokset ovat näkyviä ja pitkäaikaisia. Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista. p. 040 – 801 0825

Toporiina Oy

http://toporiina.fi/maahantuonti/
Tuomme maahan saksalaisia ammattikosmetiikkasarjoja Biodroga Bioscience Institut ja Biodroga MD, italialaisia Panestetic ihonhoitolaitteita ja Electra tuotteita, korealaisia DMD-H mikroneulauskyniä, italialaisia Holiday Depilatori vahoja ja sokereita, saksalaisia Beauty Is Life meikkejä ja italialaisia Decomedicalin Vapozoneja. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa. Olemme sitoutuneet pysymään hoitoloiden yhteistyökumppanina, eikä sarjojamme löydy tavarataloista tai apteekeista. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta. Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys, myös muualla kuin Espoossa. Järjestämme asiakkaillemme myös suosittuja koulutusmatkoja.

Depend Cosmetic Oy

https://re-q.fi/
Me Dependillä tuomme maahan ja edustamme kolmea eri tuotesarjaa. Näistä Itävaltalainen REFECTOCIL on ammattilaisille suunnattu silmäkosmetiikan sarja ripsien ja kulmien kokonaisvaltaiseen hoitoon, värjäykseen, taivutukseen sekä käsittelyyn. RefectoCil -tuotteille löydät vinkkejä, ohjeita ja tuotetietoja omalta sivustolta ( www.refectocil.fi ). REQ -sarja tarjoaa puolestaan tuotteita ammattikäyttöön kynsille, mm. palkitun LackGel -kestolakan, tarvikkeet, rakennekynsimateriaalit sekä Spa-tuotteet käsille sekä jaloille. Meiltä löydät myös laadukkaat, mutta edulliset DEPEND -kynsilakat mm. hoitolakäyttöön. Lakkojen lisäksi sarjasta löytyy paljon erilaisia tuotteita kynsien kokonaisvaltaiseen hoitoon. Tuotteet sopivat sekä hoitolassa käytettäväksi että myyntituotteiksi. Dependiltä löydät myös markkinoiden ainoan Joutsenmerkityn kynsilakan poistoaineen. Kaikki Reqin ja Dependin nestemäiset tuotteet kuten mm. kynsilakat ja kestolakat valmistetaan oman emoyhtiömme tehtaalla Ruotsin Halmstadissa. Noutovarastomme sijaitsee Satakunnan Huittisissa, jonne olet alan ammattilaisena sekä opiskelijana tervetullut, niin ostoksille, koulutukseen, tutustumaan tuotteisiin tai muuten vain juttusille. Nettitukkumme palvelee verkossa 24/7 ( www.re-q.fi ). Sposti info@re-q.fi | Puh. 02-566700

Kauneus Tsaaritar Oy / Rosa Graf

www.tsaaritar.com
Rosa Graf –sarjan Suomen maahantuonti. Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1926! Sarja on pääsääntöisesti synteettinen, mutta raaka-aineita pyritään keräämään mahdollisimman pitkälle luonnosta ja niistä jätetään ylimääräiset säilöntä- ja lisäaineet pois. Rosa Graf –sarja on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen! Rosa Graf -sarjan kehityksen helmituotteita tällä hetkellä ovat ehdottomasti Perfect Boost -tuotteet, joihin on kehitetty kolmois-hyaluron yhdistelmä! Sekä uudet, täysin orgaaniset Organic Cellpeeling -kuorinnat!
Tutustu ja rakastu kanssamme Rosa Graf –sarjaan!

Rohdos-Ala Oy

https://rohdos-ala.fi/
Olemme suomalainen vuonna 1957 perustettu ammattikosmetiikan kauppa ja maahantuoja. Olemme valinneet tunnetut, korkealaatuiset ja mielestämme parhaat ihonhoidon tuotemerkit Ranskasta (Ella Baché. Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte ja Phytocéane) ja Saksasta (Camillen 60 ja Kryolan). Tuotteitamme käyttävät ja myyvät koulutetut ihonhoidon asiantuntijat kauneushoitoloissa ympäri Suomen. Yrityksemme menestys lähtee ihmisistä: heidän intohimosta kauneudenhoitoon sekä halusta jakaa osaamistaan ja hyvää oloa asiakkailleen. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus kauneudenhoidon parissa ja asiakkaat ovat työmme keskiössä. Ihonhoidon ammattilaisille olemme rehti ja iloinen kosmetiikan tukkukauppa, joka panostaa aitoon yhteistyöhön. Olemme kehittäneet kauneushoitola-asiakkaittemme tueksi palvelukonseptin, joka parhaimmillaan tuo sekä uusia asiakkaita että lisämyyntiä. Siinä yhdistyy verkkokaupan ostamisen helppous kivijalkaliikkeiden asiantuntevaan palveluun: ostaja voi noutaa pakettinsa ilman toimituskuluja valitsemastaan kauneushoitolasta ja samalla saada kaupan päälle henkilökohtaisia neuvoja ihonhoitoon. Kasvohoitosarjoillamme työskentelevät ammattilaisasiakkaamme pääsevät nauttimaan verkkokaupan tuomista hyödyistä täysin ilmaiseksi, ilman sivuston perustamisen ja ylläpitämisen vaatimaa työtä. Meistä sanottua: ”On ollut todellinen ilo toimia yhteistyössä Rohdos-Alan kanssa jo lähes 20 vuotta. Olemme kokeneet olevamme tärkeitä, arvokkaita asiakkaita.” ”Henkilökunta on osaavaa ja vastaanotto on aina mukava ja ystävällinen. En tiedä toista kosmetiikan maahantuojaa, joka olisi niin kannustava, positiivinen ja luotettava.” ”Rohdos-Alan ihonhoidon tuotevalikoima on todellinen helmi; paljon laadukkaita tuotteita sekä ammattilaisille että kotikäyttöön.”

New Life Cosmetics Oy

http://newlife.fi
New Life Cosmetics on ammattikosmetiikkatuotteiden maahantuontiyritys, joka keskittyy 100% ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Olemme virallisia maahantuojia Bioline Jatò, Toskani ja Evagarden merkeille. Yritys on perustettu vuonna 2008. Arvoihimme kuuluu rehellisyys, avoimuus, vastuullisuus ja laatu sekä aito välittäminen asiakkaistamme. Haluamme luoda kestäviä yhteistyösuhteita sekä olla mukana luomassa yksilöllisiä kauneushoitoloita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja kauneuteen sekä hyvinvointiin. Me New Life Cosmeticsilla olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme merkit, joiden tekemisen palo ja arvot vastaavat omaamme. Merkkeihin, joille meidänkin asiakkaidemme menestys on aidosti sydämen asia. Koulutamme hoitosarjojen käyttöön vain ammattilaisia ja edustamiamme tuotteita ei voi ostaa netistä. Näin tuemme yhteistyökumppanina yritystoimintaasi ja ammatillista asiantuntemustasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@newlife.fi ja/tai 045 875 2233. Tanja, Iiris ja Niklas / New Life Cosmetics Oy

Hoitolatukku

https://hoitolatukku.fi/
Hoitolatukku on Suomen suurin ammattikosmetiikan tavaratalo hoitoalan ammattilaisille. Menestyvän hoitolan edellytyksenä ovat ammattimaiset tuotteet, asianmukaiset välineet, turvalliset laitteet ja laadukkaat kalusteet. Meiltä löydät laadukkaat hoitolasarjat, kuten Scandinavian Skin Candy, Cliniccare, Gerard´s, Phyt´s, Iloiset varpaat, Footlogix ja monia muita.
Me Hoitolatukussa teemme työtä, jotta sinä hoitolayrittäjänä saisit käyttöösi mahdollisimman laajan valikoiman ammattituotteita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Saat pakettisi aina perille tuotuna mahdollisimman nopeasti – yleensä jo seuraavaksi päiväksi. Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa uusiin ja mielenkiintoisiin tuotteisiin. Palveluksessasi on 25 Hoitolatukkulaista ja kiireisimpinä aikoina joukko kiireapulaisia!
Hoitolatukun verkkokauppa palvelee Sinua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Norris Cosmetics Oy

https://norris.fi/
Norris Cosmetics Oy on laadukkaisiin brändeihin keskittynyt tukku- ja maahantuontiyritys. Valikoimistamme löytyy laaja valikoima selektiivistä kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa, koruja sekä tuotteita hyvinvointiin ja kotiin. Tunnetuimmat brändimme ovat: Joe Blasco, Thalion, Ecooking, Blomdahl Medical ja Miss Kay. Lisäksi valikoimastamme löytyy: AAA – Aromas Artenales de Antigua, Andmetics, Comvita, Green People, Helen Pietrulla, My White Secret, Naturally European, OrganiCup, SwissClinic, Urban Veda sekä Treets Traditions. Kauneusalan ammattilaisena voit rekisteröityä Norris.fi-verkkokauppaan, saadaksesi laadukkaat ja turvalliset tuotteet tukkuhinnoin. Tarjoamme ammattilaisille myöskin viikottain vaihtuvia etuja. Tervetuloa tutustumaan!

Eurocosmetics Oy

https://eurocosmetics.fi
Olemme ranskalaisen Sothys GROUPin tytäryhtiö ja kauttamme voit tilata sekä Sothys että Bernard Cassiere ammattisarjojen hoitoja ja tuotteita. Tarjoamme hoitolaasi tehokkaat, tutkitut ja turvalliset tuotteet, jotka valmistetaan kestävällä kehityksellä luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Palvelemme teitä asiakaslähtöisellä ammattitaidolla, monipuolisten koulutusten, asiakastapahtumien, laadukkaiden mainosmateriaalien ja nopeiden tavarantoimitusten myötä.

Saga Beauty

https://saga.fi/beauty/
Saga Beauty edustaa useita arvostettuja ihonhoito- ja kosmetiikkasarjoja. Valikoimassa on laaja valikoima tuotteita myyntiin ja ammattikäyttöön sekä kokonaisvaltaisiin ja hemmotteleviin spa-hoitoihin. Valikoimassa hoito-, Spa- ja Wellness-laitteet sekä hoitotuolit ja -laitteet. Phytomer, kauneutta meren rannalta. Orgaaniset, aidot ja ekologiset raaka-aineet. Turvalliset ja tehokkaat koostumukset. Ympäristöystävällinen tuotanto. Fleur’s, hiotun kukkaiset tuoksumaailmat ja ylelliset koostumukset. Jokainen tuote herättää aisteja. Hyödyntää kukkien tehokkuutta ja aistikkuutta tuotteissaan Vie Collection, dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on erikoistunut ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Alessandro, kynsimuotoilun, käsien- ja jalkojen-hoidon edelläkävijä. Stagecolor, innovatiivinen Saksalainen ammattimeikkisarja.

LuxMe Kauneudentukku

http://luxme.fi
Valikoimassamme on paljon erilaisia, tehokkaita ja edullisia tuotteita hoitoihin ja lisämyyntituotteiksi asiakkaille. Valikoimassamme myös konjac-sieniä, geelisukkia ja geelikäsineitä, hoitolatarvikkeita, sokerointituotteita ja eri sarjoja. Missiomme on löytää ja tuoda maailmalta kiinnostavimmat ja innovatiivisimmat ihonhoitotuotteet sekä kauneudenhoidon ammattilaisten saataville. Edellytämme tuotteilta todistettua tehokkuutta, kohtuullista hintatasoa ja ennen kaikkea korkeaa laatua. Arvostamme edustamissamme tuotteissa myös luonnollisuutta ja eettisiä tuotantoperiaatteita. Rekisteröidy sivuillemme niin saat voimaan tukkuhinnat www.luxme.fi p. 044 749 9885 myynti@luxme.fi

Belmax Oy

https://lakshmi.fi/
Tuomme maahan italialaisen Lakshmin ayurvedista luonnonkosmetiikkaa. Lakshmin tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt. Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen. Lakshmi hoitolat tarjoavat kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä, jossa jokainen asiakas kohdataan yksilönä. Hoidot ovat tehokkaita ja puhtaiden raaka-aineiden vuoksi turvallisia ja hoitavia. Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on sairauksien ennaltaehkäisyssä. Ayurveda-filosofia perustuu kehon ja mielen tasapainoon ja oman kehon kuunteluun. Luonnon viisi elementtiä – ilma, vesi, tuli, maa ja eetteri/avaruus – vaikuttavat meissä kaikissa. Näistä elementeistä muodostuvat ayurvedan kolme peruskehotyyppiä eli doshaa; vata, pitta ja kapha.

Nannic Suomi Oy

https://nannic.fi
Nannic on belgialainen perheyritys, joka on erikoistunut ihonhoitoon. Oma tuotanto ja laboratorio mahdollistaa tinkimättömän työskentelyn tuote innovaatioiden parissa. Nannic on radiofrekvenssilaitteiden asiantuntija. Nannic radiofrekvenssihoitolaitteilla saa hyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Ainutlaatuisen radiofrekvenssihoidosta tekee lamellaariseerumit, jotka imeytetään iholle hoidon aikana. se mahdollistaa mm. ruusufinnin hoitamisen. Hoitolaite sopii sekä kasvoille että vartalolle. Nannic radiofrekvenssihoito on tieteellisesti tutkittu hoitokokonaisuus. Deep Skin mikroneulaus & ihon hionta. Deep Skin hoitolaite sisältää tehokkaan mekaanisen ihon hionnan sekä hygieenisen mikroneulauksen. Deep Skin hionta syväpuhdistaa laajentuneita ihohuokosia. Deep Skin mikroneulaus on tehokas ja turvallinen. Kertakäyttöiset 0,5 mm pituiset, muotoillut neulat tekevät iholle jopa 760 000 mikrokanavaa yhden hoitokerran aikana. Bioaktiiviset hoitotuotteet  sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia ja ne ovat totuttua hoitavampia. Voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä ja voiteet imeytyvät hyvin. Ihoa suojaavan hydrolipidikalvon toiminta pysyy optimaalisena, koska NANNIC -tuotteet eivät sisällä kemiallisia kalvon toimintaa häiritseviä emulgaattoreita. Tuotteet oheneville hiuksille Nannic hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka vahvistavat hiuksia säännöllisesti käytettyinä. Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet sopivat hormonaaliseen hiustenlähtöön. (vahvathiukset.fi)

Phorest Finland

https://phorest.fi
Me Phorestilla keskitymme auttamaan kauneudenhoitoalan yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaa ja brändiä. Phorestin nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä auttaa sinua saamaan asiakkaat takaisin yhä useammin, kuluttamaan enemmän ja antamaan suositteluja! Järjestelmästämme löydät myös hius- ja kauneusalan parhaat markkinointi- ja hallintatyökalut helpottamaan salongin arkea. Kun liiketoimintasi on käytännössä automatisoitu, voit keskittyä tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua. Markkinointityökalumme, kuten salongillesi brändätyt iOS- ja Android-sovellus, kanta-asiakasohjelma ja markkinointiviestit, pitävät huolen markkinoinnistasi – sinun tarvitsee vain lumota asiakkaat ja saada heidät puhumaan puolestasi. Puh: +358 44 2315979 Sposti: info@phorest.fi