• Ajankohtaisia verkkosivuja ja yhteystietoja

  Päivitetty 5.6.2020

  Suomen hallitus on linjannut toimenpiteitä convid-19 tilanteen hoitamiseksi ja väestön suojaamiseksi. Suomen Kosmetologien Yhdistyksen kanta on noudattaa viranomaisten antamia ohjeistuksia. Täältä löydät koottuna hyödyllisiä verkkosivuja ja yhteystietoja antamaan lisätietoa vallitsevasta tilanteesta.

  More
 • SKY Open -golf kilpailu

  Perjantaina 21.8. golfataan SKY Open -golfkilpailu Talman kentällä Sipoossa (Golf Talma, Nygårdintie 115-6, Sipoo).Tapahtuma alkaa klo 9 ja lähtöajat kilpailuun klo 10.

  More
 • Ensimmäiset Kosmetologipäivien näytteilleasettajat on julkaistu!

  Kurkkaa tapahtumasivulta, ketkä kaikki ovat mukana messuilla. Lisää näytteilleasettaja ja muita mielenkiintoisia julkistuksia Kosmetologipäivistä tulossa elokuussa. Pysythän kuulolla! Pssst. seuraa Instagramissa @kosmetologipaivat More
 • Kosmetologipäivät 2020 -tapahtumasivu on auki!

  Vieraile sivuilla kosmetologipäivät.fi –> tutustu tapahtumasivuston koko ajan päivittyvään sisältöön –> virittäydy pikkuhiljaa messutunnelmaan!

  More
 • SKY-kosmetologi-jäsenlehti 2/20 on ilmestynyt!

  Ihanan herkullinen Fiilis-teemainen ammattilehti hemmottelee yhdistyksen jäseniä monipuolisilla, alaan liityvillä ja ajankohtaisilla jutuilla.

  More
 • Kosmetologipäivät 18.-19.9.2020 järjestetään verkkotapahtumana

  Suomen hallitus on linjannut, että kaikki yli 500 hengen tapahtumat tulee perua 31.7.2020 saakka. Tapahtumajärjestämiseen ja näin olen myös Kosmetologipäiviin vaikuttaa vahvasti sosiaali- ja terveysministeriön ohjeet asiakasmäärien rajaamiseen sekä turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksien huomioimiseen.

  More
 • Kesämeikki 2020 hehkuu ja hurmaa

  Kesän trendimeikkiin sopii adjektiivit valoisa, raikas ja hehkuva. Nyt liputetaan luonnollisuutta, mutta myös luovaa leikkisyyttä. Väreissä hehkuu niin murretut maanläheiset kuin kirkkaat melkein neon sävytkin.

  More
 • Vetoomus toiminimiyrittäjien auttamiseksi koronakriisissä

  Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtaja Anne Parkkinen ja Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Koski vetoavat kuntiin, että yksinyrittäjille tarkoitetun rahoituksen haku ja hakemusten käsittely saataisiin tehtyä mahdollisimman nopealla aikataululla.

  Yhden hengen toiminimiyrittäjiä on tuettava vahvasti myös koronakriisin akuutin vaiheen jälkeen, eivätkä he saa jäädä jalkoihin yritysmuodon tai yrityksen koon takia.

  More
 • Miksi valita SKY-kosmetologi?

  SKY on kosmetologien, kosmetiikkaneuvojien ja erikoisammattitutkinnon suorittaneiden kosmetologien ammatillinen yhdistys, jonka jäseneksi hyväksytään vain tutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Kosmetologin rinnassa loistava SKY-tähti kertoo ammattitaidosta.

  More
 • SKY:n uusi, nätti ja näppärä netti

  SKY:n täydellisesti uudistuneet verkkosivut jatkavat yhdistyksen modernien muutosten ketjua.  Helppokäyttöinen ja selkeä sivusto palvelee niin jäseniä kuin alasta kiinnostuneita nyt aiempaa paremmin.

  More