• Ajankohtaisia verkkosivuja ja yhteystietoja covid 19 -tilanteeseen liittyen

  Katso tärkeät verkkosivut ja yhteystiedot tästä julkaisusta.

  More
 • SKY-koulutuspäivän ohjelma on julkaistu!

  Koulutuspäivä ti 26.1.2021 on täynnä erinomaista ja ajankohtaista ammattitietoa. Tapahtumassa kuullaan mm. kosmetiikkamarkkinoiden tulevaisuudesta ja suojautumisesta biologisia vaaroja vastaan, keskustellaan maskin takana piilevistä iho-ongelmista, päästään seuraamaaan demohoitoja ja jaetaan vinkkejä kollegalta kollegalle.

  More
 • SKY-seniorit lahjoitti Roosa nauha -keräykseen

  Tänä vuonna Suomen Kosmetologien Yhdistyksen seniorit lahjoittivat joulukahvitteluunsa varatun summan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen.

  Vuoden 2020 keräyksessä on nostettu esille syövän periytyvyyttä. Keräysvaroilla tuetaan syöpätutkimuksen lisäksi sairastuneille ja heidän läheisilleen tarjottavaa maksutonta neuvontapalvelua. ⁠

  More
 • Meikkituote: Paese Puff Cloud Under Eye Powder

  Lajinsa paras 2020 parhaan meikkituotteen tittelin nappasi Face Helsingin Paese Puff Cloud Under Eye Powder.

  More
 • Aurinkotuote: Jane Iredale Powder-Me SPF® 30

  Lajinsa paras 2020 aurinkotuote on Apellis Oy:n Jane Iredale Powder-Me SPF® 30.

  More
 • Klassikkotuote: Académie Bronz’Express Lotion Auto-Bronzante Teintée, Rohdos-Ala

  Lajinsa paras 2020 klassikkotuotteeksi valittiin Rohdos-Alan Académie Bronz’Express Lotion Auto-Bronzante Teintée.

  More
 • Kasvojenhoitotuote: BTB13 Pro-Age Serum, Naviter Oy

  Lajinsa Paras 2020 kasvojenhoitotuotekategorian voiton nappasi Naviter Oy:n BTB13 Pro-Age Serum.

  More
 • Ammattikosmetiikan Lajinsa parhaat 2020

  Lajinsa paras -tunnustukset huomioivat Kosmetologipäiville osallistuvia ammattikosmetiikkayrityksiä nostaen esiin alan kirkkaimmat timantit. Lajinsa paras -voittajat valitsee SKY-kosmetologi-lehden toimitus ja tänä vuonna raatiin kuuluivat lehden graafikko Aino Nieminen, SKY:n viestintäkoordinaattori Ida Varonen ja lehden juttutuottaja Anu Herrala. Seuraavat tuotteet tekivät tuomaristoon voittamattoman vaikutuksen vuonna 2020 ja ne tullaan esittelemään tarkemmin lähiaikoina SKY-verkkosivujen ajankohtaista-osiossa.

  More
 • SKY:n vaaleissa valittiin kaksi jäsentä seuraavaan SKY-hallitukseen

  SKY:n syyskokous pidettiin ke 21.10. klo 9:30 alkaen fyysisesti Helsingissä Hotel Klaus K:n Rake-salissa, mutta kokoukseen pääsi osallistumaan näin poikkeusaikana myös etäyhteyden välityksellä. Kokouksessa äänestettiin kaksi jäsentä seuraavaan SKY-hallitukseen.

  More
 • Vetoomus Valtioneuvostolle ALV-kannan alentamisesta yksin- ja pienyrittäjien puolesta

  Kansalaisaloite ALV-kannan nostamisesta on puhututtanut alalla viimeaikoina. Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry on laatinut vetoomuksen Valtioneuvostolle ALV-kannan alentamisesta yksin- ja pienyrittäjien puolesta. Tämä olisi nopea ja konkreettinen keino elvyttää kauneudenhoitoalan liiketoimintaa sekä ylläpitää sitä Covid-19 -pandemiasta palautumisen aikana.

  More
 • SKY:n syyskokous 21.10. hybridikokouksena

  Tänä vuonna Suomen Kosmetologien Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään poikkeuksellisesti koronavirustilanteesta johtuen hybridikokouksena 21.10. klo 9:30 alkaen. Kokous järjestetään fyysisesti Helsingissä Klaus K:n Rake-salissa, mutta kokoukseen on mahdollisuus osallistua myös etänä. Hallitus suosittelee vahvasti etäosallistumista.

  More