Kuvassa vasemmalta oikealle Meeri Marjomaa-Jaakkola, Melody Ek ja Aly Maver.

DMK sai vieraita USA:sta

DMK:n kansainvälinen myyntijohtaja Aly Maver vieraili Suomessa alkukesästä. Oli virkistävää saada konkreettinen tuulahdus DMK:n päätoimistosta USA:sta sekä kuulla, mitä kaikkea uutta ja jännittävää DMK-maailmassa on tuloillaan. Aly ihasteli DMK Finlandin toimitiloja sekä kaunista ja eksoottista Helsinkiä.

DMK

Kuvassa Suomen edustajaksi valittu Taina Päivärinne-Nummelinin.

Suomen Nimue-lähettiläs 2022 on valittu

Nimue-tuotesarja käynnisti keväällä kansainvälisen kolmen kuukauden ihonhoitokilpailun, johon sisältyi dokumentoidun sarjahoidon ja kotihoito-ohjelman suunnittelu sekä toteutus asiakkaalle. Lisäksi kilpailuun osallistuvat kosmetologit esittelivät itsensä, hoitolansa ja myyntitaitonsa kuvien ja videoiden kera. Kansainvälinen raati valitsi Suomen edustajaksi Taina Päivärinne-Nummelinin Kauneushoitola Aurinkoisesta, Pirkkalasta. Edessä on palkintomatka Etelä-Afrikkaan Suomen edustajana. Toivottavasti saamme kuulla seuraavassa lehdessä fiiliksiä matkalta!

NIMUE

Mainontaa paraatipaikalla Mannerheimintiellä.

Book Salonin ulkomainoskampanja keräsi katseita

Book Salon toteutti asiakkailleen heinäkuisen ulkomainoskampanjan yli 30 kaupungissa ympäri Suomen. Ilmaiseen kampanjaan osallistui yhteensä 46 salonkia ja hoitolaa. Kampanjan tarkoituksena oli tukea yrittäjiä, edistää kauneusalan toimintaa ja nostaa sen näkyvyyttä huomiota herättävällä ulkomainonnalla. Kampanja keräsi positiivista palautetta niin yrittäjiltä kuin heidän asiakkailtaankin. Lisää kampanjafiiliksiä löytyy Book Salonin Instagramin kohokohdista.

BOOK SALON

Kuvassa Sari Katara (vas.) ja Sanna Rantanen.

Darphin- ja Payot-hoitokoulutukset Hotel Kämpissä

Vahvasti hoidollisten Payot- ja Darphin-sarjojemme täyteen varatut hoitokoulutukset järjestettiin kesäkuussa legendaarisessa ja historiaa henkivässä Hotel Kämpissä.

Juhlallinen Eino Leino -koulutustila loihdittiin hierontakoulutukseen sopivaksi, ja koulutuksen lomassa saimme katsella aurinkoista Espan puistoa ja piknikvilteillään istuvia ihmisiä. Aina yksilöllisesti suunnitellut ja inspiroivat hoitokoulutuksemme takaavat menestyksen hoitolasarjojemme parissa.

DYNAMI

Kuvassa Room 304 -kauneushoitolan porukka Savonlinnasta.

HBS Nordic -asiakastapahtuma Helsingissä

Järjestimme huhtikuussa parhaimmille asiakkaillemme koulutustapahtuman Helsingissä Radisson Blu Royal -hotellissa. Tilaisuudessa oli mukana Anna Perho, joka kertoi osallistujille ajan- ja stressinhallinnasta. Koulutuksen jälkeen osallistujille tarjoiltiin herkullinen kolmen lajin illallinen hotellin ravintolassa.

HSB NORDIC

Yhteistyö on täyttä kultaa!

Fiiliksissä synergiasta

Harkitessamme viime syksynä uuden korealaisen HUBISLAB-ihonhoitosarjan maahantuontia päätimme tehdä asiat täysin uudenlaisella tavalla. Rekrytoimme meille ennestään tuntemattomia, kokeneita kosmetologeja testaamaan tuotteita hoitoloissaan kolmen kuukauden ajan. Mahtavien testauspalautteiden jälkeen päätös oli helppo, ja elokuussa lanseerasimme HUBISLAB-tuotteet Suomessa. Parasta projektissa on ollut fiilistellä ja ideoida julkaisua yhdessä testausporukalla.

LASHLOVERS

Kuvassa MAJ-tiimi ja keskellä kouluttaja Emma Räsänen.

MAJ:n järjestämä kesän meikkikoulutus feat. Emma Räsänen

MAJ tarjosi palveluntarjoajilleen työtä tukevana etuutena päivän meikkikoulutuksen kesäkuisessa Helsingissä. Kouluttajana toimi alalla tunnettu meikkitaiteilija, kouluttaja Emma Räsänen. Moni MAJ-ammattilainen pääsi koulutukseen mukaan, ja palaute oli yhtä upeaa kuin malleille luodut meikkilookit. Koko tiimin koulutukset ovat tapa pitää ammattitaitoa yllä sekä tutustua paremmin työkavereihin eri kaupungeista. Olipa upea ja antoisa päivä!

MAJ

Tunnelmia ravintola Töölönrannasta

Livenä vihdoinkin!

Vapun alla, pitkän tauon jälkeen, saimme toivottaa VIP-asiakkaamme tervetulleiksi koulutus- ja virkistyspäivään Helsinkiin. Tapasimme Ravintola Töölönrannassa tutustuen megatrendeihin ja niiden vaikutuksiin meidän kunkin yritystoiminnassa. Koulutuksen ja herkullisen lounaan jälkeen pääsimme vierailulle upeaan Musiikkitaloon. Opastettu kierros tutustutti meitä sekä talon arkkitehtuuriin että musiikin taianomaiseen maailmaan. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, oli ihana nähdä teitä!

ROHDOS-ALA