Juhlahumua!

Disar täytti 30 vuotta

Juhlimme pyöreitä vuosia uskollisten asiakkaidemme kanssa maaliskuussa. Hyvä ruoka ja kollegoiden tapaaminen kirvoitti ilmoille iloisen puheensorinan ja sai hymyn leviämään kasvoille. Päällimmäisenä live-tapahtumasta jäi suuri kiitollisuus yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kohtaan – yhdessä olemme selvinneet haasteellisista muutoksien vuosista. Kiitos kaikille muistamisista ja lämpimistä sanoista. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia vuosikymmeniä!

DISAR

DMK-maahantuojien-iloinen-joukko!

Paljon onnea, The King of Skin!

DMK-konseptin kehittäjä, valovoimainen ja kaikkien rakastama biokemian tohtori Danné Montague-King juhli 80-vuotissyntymäpäiväänsä maaliskuussa. Upea juhla Los Angelesissa kokosi yhteen DMK-maahantuojia ja ystäviä ympäri maailmaa. Danné on iästään huolimatta edelleen intohimoisesti mukana ihonhoidon maailmassa ja tekee aktiivista tutkimustyötä alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Hänen ansiostaan DMK-konsepti on muuttanut tuhansien ihmisten elämän.

DMK

Tallinnan koulutusristeilyllä.

Dynami järjesti koulutuksen keväisessä Tallinnassa

Kun 50 alan ammattilaista kokoontuu yhteen, ei päivästä puutu herskyvää naurua ja hauskanpitoa. Dynamin uutuuskoulutus järjestettiin maaliskuun lopulla Itämeren laineilla Viking XPRS – päiväristeilyllä Tallinnaan. Sukelsimme kosmetiikan trendien kautta adaptogeenisiin kosteuttaviin tuotteisiin sekä ihastelimme hybridituotteen monikäyttöisyyttä. Päivä oli täynnä Payot- ja Darphin-uutuuksia, teknistä tietopuolta ja sitäkin enemmän rentoa meininkiä. Kiitos, ihanat asiakkaamme!

DYNAMI

Veriappelsiinilinjan uusi ilme.

Bernard Cassière lanseerasi veriappelsiinin uudelleen

Suositun Veriappelsiini Detox -linjan uudelleenlanseerausta vietettiin koulutuksen ja hoitodemon merkeissä Hotelli Havenissa, Bernard Cassière -pääkouluttaja Cécile Bosquetin ja tuotepäällikkö Maria Rouhiaisen järjestämänä. Paikalle saapui mukava määrä jälleenmyyjiä, jotka ottivat innolla vastaan uudistuneet tuotteet sekä hemmottelevan, gua sha -kiviä hyödyntävän hoidon. Ilta huipentui yhteiseen illalliseen Olivia Kluuvissa. Lämpimät kiitokset vielä kaikille osallistujille!

EUROCOSMETICS

Juhlakahvit Säkylässä.

FinPuron sokerointimassa sai pikkupatentin

Järjestimme maaliskuisessa Säkylässä yhteistyökumppaneillemme juhlat, joissa iloittiin kotimaisen sokerointimassamme hyödyllisyysmallisuojasta eli niin sanotusta pikkupatentista. Kyseessä on patenttia muistuttava yksinoikeus keksintöön. Sen saaminen merkitsee tuotteelle todella paljon ja avaa uusia mahdollisuuksia sekä kotimaan että ulkomaan markkinointiin. Hyödyllisyysmallin omistaja on sokerimassan keksijä Matti Metsäpuro. Onnea FinPuron tiimille!

FINPURO

Green Peel Hair Boost -seminaari.

Uuden ihoalueen valloitus

Maaliskuun Green Peel Hair Boost -seminaari keräsi Helsinkiin tiedonhaluisen joukon kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Seminaarissa esiteltiin entistäkin monipuolisempi Green Peel -hoitomenetelmä sekä uusi luonnonmukainen ratkaisu hiustenlähtöön. Kosmetologeille suunnatun menetelmän toteutustapa yllätti monet – edes pesupaikkaa ei tarvita! Osallistujat pääsivät tutustumaan myös Dr. med. Schrammekin innovatiivisiin, pigmenttihäiriöitä ehkäiseviin ja hoitaviin uutuustuotteisiin.

GREENCOS

Kosmetiikan vastuullisuus kevätseminaarin aiheena.

Rohdos-Ala keskittyi vastuullisuuteen

Tämän päivän kuluttajat suosivat yrityksiä, jotka toimivat aidon vastuullisesti. Siksi valitsimme kevätseminaarimme teemaksi kosmetiikan vastuullisuuden. Tutustuimme ympäristölliseen, taloudelliseen ja sosiaaliseen vastuullisuuteen sekä yleisellä tasolla että kauneushoitolan näkökulmasta. Lisäksi Phytocéanen edustaja Constance Gavelle kertoi keinoista, joilla valmistaja huomioi vastuullisuusasiat. Lämmin kiitos osallistujille ja luennoitsijoille mielenkiintoisesta koulutuspäivästä!

ROHDOS-ALA

Environ-ammattilaisten päivässä.

Environ-ammattilaiset Helsingissä

Maaliskuista Environ-ammattilaispäivää vietettiin iloisen jälleennäkemisen merkeissä Scandic Grand Central -hotellissa Helsingissä. Mukana oli lähes 60 Environ-ammattilaista. Päivän aikana esiteltiin Vitamionin vahvistunut tiimi sekä kuultiin muun muassa Environin perustajan Dr. Des Fernandesin kuulumiset ja vinkit ihon hoitoon Suomen olosuhteissa. Ammattilaiset pääsivät myös jakamaan ideoitaan some-workshopin yhteydessä sekä vaihtamaan kuulumisiaan lounaan ja illallisen merkeissä.

VITAMION