HBS Nordic asiakaspäivän tunnelmia.

Asiakaspäivä Helsingissä

Järjestimme helmikuussa asiakaspäivän Clarion-hotellissa Helsingissä. Vierasesiintyjänä luennoi liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka, joka jakoi vinkkejä terveyden vaalimiseen, stressinhallintaan ja hyvinvointiin. Päivän aikana osallistujille kerrottiin myös HBS Nordicin ajankohtaisista asioista, palkittiin vuoden parhaat asiakkaat ja pidettiin tietokilpailu. Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita asiakkaita, jotka tekivät päivästä ikimuistoisen!

HBS NORDIC

Iloisissa tunnelmissa Incentive-tilaisuudessa.

Iloiset pikkujoulut!

Firman pikkujoulut ovat paitsi perinteikäs, myös hieman riehakas tapa heittää vapaalle kesken joulusesongin. Koska Beautynix on mikroyritys samoin kuin kaikki asiakkaansakin, pisti se firmojen pikkujoulut samaan Janssen Cosmetics -pakettiin ja kutsui bonusasiakkaansa hauskanpitoon Tampereelle koulutuksen, standupin ja hyvän ruoan merkeissä. Kyseessä oli incentive-tilaisuus, jonka Beautynix järjestää kerran vuodessa vaihtuvalla teemalla pitääkseen asiakkaansa iloisina.

BEAUTYNIX

Webinaari fiiliksiä!

Sopimukset kuntoon!

MAJ järjesti marraskuussa kaikille kauneudenhoitoalan ammattilaisille avoimen Kauneudenhoitoalan sopimukset kuntoon -webinaarin yhteistyössä Lakihelpin kanssa. 165 ilmoittautuneen ammattilaisen kanssa syvennyttiin jokaiselle tärkeään aiheeseen ja kumottiin monta uskomusta ja väärää tietoa. Tähänkään ei olisi pystytty ilman mahtavaa yhteistyötä!

MAJ WORKS

Sothys lanseeraustapahtuman tunnelmia.

Sothys Pigmentation Management lanseerattiin

Sothys-asiakkaat kokoontuivat syyskuussa jälleen yhteen uuden lanseeraustapahtuman merkeissä. Paikalle saapui myös Sothysin kansainvälinen markkinointijohtaja Stephanie du Chaxel, joka esitteli kirkastavan Pigmentation Management -pigmenttilinjan. Lisäksi tapahtumassa tehtiin demohoito linjan myötä lanseeratusta Illuminating Treatment -hoidosta sekä esiteltiin muut syksyn uutuudet, kuten kausituotteet. Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

EUROCOSMETICS

Fiiliksiä Ranskasta!

Inspiraatiomatkalla Ranskassa

Syyskuussa Phytomer ja Saga Trade Finland toivottivat ihanat yrittäjäasiakkaansa tervetulleiksi Saint-Maloon Ranskaan. Inspiroivan, avartavan ja uutta opettaneen vierailun aikana tutustuttiin Phytomer Groupin upeaan tuotantolaitokseen ja nähtiin, kuinka monta vaihetta tuotteet käyvät läpi ennen päätymistään hoitolan myyntihyllyille. Lisäksi tutustuttiin Fleur’s-sarjan uudistuneeseen ja raikkaaseen ilmeeseen, johon kaikki ihastuivat. Kiitos hauskasta matkaseurasta!

SAGA TRADE FINLAND

Tunnelmia Ruotsin Hud&Kosmetik -messuilta.

Soma Uplifting rantautui Ruotsiin

Kotimainen Soma Uplifting on avannut ovet kansainvälisille markkinoille. Soma Uplifting Hieronta ja Rolleri valloittivat naapurimaan kauneuden ammattilaiset Tukholman Hud & Kosmetik -messuilla syyskuussa. Messuosastolla kohdattiin hyvissä messufiiliksissä myös SKY:n Ville Äikäs ja Johanna Kuusamo.

 SOMA UPLIFTING

Kuvassa Iiris Miettinen, Ruben Villa ja Marco Bertussi.

Disar kouluttautui Italiassa

Syyskuun puolessavälissä Iiris Miettinen ja Disarin laiteteknikko viettivät kaksi päivää APG:n laitetehtailla Italiassa. Pääsimme tutkimaan Golden RF -radiotaajuuslaitteen sisuksia laitteiden huolloista ja testauksista vastaavan asiantuntijan opastuksella. Valokuvaus tehtailla oli kiellettyä, mutta koulutustilassa poseerattiin laitevastaavan Ruben Villan (kesk.) sekä ihonhoitotuotteiden ja laitteiden myynnistä vastaavan Marco Bertussin kanssa.

DISAR

Arkana aamiaistilaisuus.

Arkana Discovery Breakfast tutustutti neurokosmetiikkaan

Elokuussa ensimmäiset kosmetologit pääsivät syventymään neurokosmetiikkaan Face Helsingin järjestämässä aamiaistilaisuudessa ravintola Sunnissa Helsingissä. Tilaisuudessa tutustuttiin kokonaisvaltaisesti neurokosmetiikan edelläkävijään, ammattikosmetiikkasarja Arkanaan.

Swissline-tuotesarjan kuulumisia.

Älykästä ihonhoitoa Custodion opissa

Vauhdikas syksy Swissline-tuotesarjan kanssa pyörähti käyntiin syyskuussa, kun ihonhoidosta saapui puhumaan sarjan todellinen kasvo Custodio Dàvo suoraan Sveitsistä. Hänen johdollaan kosmetologit saivat syvempää ymmärrystä sarjan tuotteista sekä mahtavista uutuuksista. Illalla myös joukko vaikuttajia ja lehdistöä kokoontui kuulemaan tästä älykkäästä ihonhoitosarjasta.

PHARMA WELL

DMK-tunnelmia kesäkuulta!

Kansainvälinen DMK-koulutus Kämpissä

Kesäkuussa DMK-ihoterapeutit saivat antoisan koulutuksen DMK-kouluttaja Jenna Mulhollandin johdolla. Jenna demosi useita DMK-hoitoja upeissa puitteissa Kämpin peilisalissa. Ehkä odotetuin hetki oli mullistavan, ihon omia kantasoluja hyödyntävän DMK StemZyme -hoidon esittely ja koulutus. Ihanat kollegat, motivoivat aiheet ja innostunut ilmapiiri tekivät päivästä todella onnistuneen.

DMK

FACE HELSINKI