Täällä esittäytyvät
SKY-yritysjäsenet!

Yritysjäsenesittelyt täydentyvät sitä mukaa, kun yritysjäsenemme käyvät päivittämässä tietonsa tälle sivulle.

Aila Airo Kauneuspalvelut

https://www.ailaairo.fi/
Kun tyytyväinen asiakas on sinullekin kaikkein arvokkainta, olet oikeassa tiimissä! Perheyrityksellämme on vahvat juuret ja tähtäin pitkällä. Toisen ja kolmannen polven yrittäjinä pidämme kiinni siitä, että toimintamme on joustavaa, jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin taipuvaa. Me kohtaamme omissa hoitoloissamme samanlaisia asiakastilanteita kuin sinä omassa liikkeessäsi: kosmetologin arki on meille tuttua ja siksi kanssamme asiointi mutkatonta. Yhdessä olemme enemmän. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja uuden oppiminen on aina inspiroivaa! Siksi koulutuksemme ovat maksuttomia ja koulutuspäivien välillä olemme aamusta iltaan vain puhelinsoiton päässä. Meiltä löydät Docktor Eckstein- , Phyris- ja dermaviduals- ihonhoitosarjat sekä ARTDECO-meikkisarjan. Lisäksi monipuolisesti erikoistarvikkeita hoitolaasi: daVinci-siveltimet, Combinal-kestovärit ja pehmoiset Ligne K-hoitolatekstiilit. Yhdessä onnistuminen on helpompaa, onhan yrityksessämme innostus tarttunut jo yli 70 vuoden ajan. Meillä asioit kosmetologikollegoiden kanssa, tervetuloa Suomen parhaaseen tiimiin!

Apellis Oy

https://janeiredale.fi
Jane Iredale on Apelliksen maahantuoma värikosmetiikkasarja. 26 vuotta sitten Janen idea siitä, että myös värikosmetiikka voi olla osa ihonhoitoa mullisti meikkimaailmaa. Yhdestä tuotteesta, Amazing Base -meikkipohjasta, alkoi maailmanlaajuinen mineraalimeikkien valloitus. Suomessa olemme olleet Jane Iredale- sarjan maahantuoja kohta jo 20 vuotta. Sarjan jokaisessa tuotteessa on mietitty paitsi hoitavuutta myös toimivuutta sekä kaikkea tämän päivän vaatimuksia ekologisuudesta eläinsuojeluun aina koralliriuttoja myöten. Clean beauty on sarjan kulmakivi niin nyt kuin tulevaisuudessa. Täydellinen meikkisarja kosmetologien käyttöön tukemaan ihonhoitoa.

Beautyland Oy

https://www.beautyland.fi/
Aikaa kauneudelle – Beautyland Kirkkonummella tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kauneudenhoitoalanpalvelut. Lisäksi vastaamme Organique Finlandin maahantuonnista. Puolalainen luonnonkosmetiikan brändi Organique sisältää laadukkaita ihonhoitotuotteita koko perheelle. Organique tuotesarjasta löytyy ihania vartalohoitoja, kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja kauneushoitoloille. Tuotteita on myynnissä edustusmyymälässämme Beautylandissa Kirkkonummellla sekä verkkokaupasamme.

Belmax Oy – Lakshmi

https://lakshmi.fi/
Tuomme maahan italialaisen Lakshmin ayurvedista luonnonkosmetiikkaa. Lakshmin tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt. Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen. Lakshmi hoitolat tarjoavat kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä, jossa jokainen asiakas kohdataan yksilönä. Hoidot ovat tehokkaita ja puhtaiden raaka-aineiden vuoksi turvallisia ja hoitavia. Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on sairauksien ennaltaehkäisyssä. Ayurveda-filosofia perustuu kehon ja mielen tasapainoon ja oman kehon kuunteluun. Luonnon viisi elementtiä – ilma, vesi, tuli, maa ja eetteri/avaruus – vaikuttavat meissä kaikissa. Näistä elementeistä muodostuvat ayurvedan kolme peruskehotyyppiä eli doshaa; vata, pitta ja kapha.

Book Salon

https://pro.booksalon.fi
Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Ottamalla toimipaikassa käyttöön Book Salon -palvelun, saa yrityksesi kaikki työkalut, joita tarvitaan menestyvän yrityksen pyörittämiseen. Book Salon palvelu on helppokäyttöinen kokoelma hyödyllisiä apuvälineitä. Meiltä löytyy helppokäyttöinen online 24/7 ajanvaraus, asiakasrekisteri, työvuorojen hallinta, kassa & raportit sekä maksupääte ja online-maksut. Palvelusta on kaksi versiota: maksuton VAKIO paketti jolla pääset alkuun sekä maksullinen PRO-paketti jolla viet liiketoiminnan aivan uudelle tasolle! Ota palvelu käyttöön heti tai vaikka vaan testaa ilman sitoumuksia verkkosivuiltamme. Helppo ja nopea 15 minuutin käyttöönotto. Apua saat nopeasti aina tarvittaessa CHAT-tuesta.

Camilla Aho Oy Ab

https://diegodallapalmapro.fi/
Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiyritys. Päätuotteenamme on italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional, RVB LAB THE SKIN, RVB LAB THE MAKE UP sekä Diego dalla Palma Milano, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan. Uskomme että laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu kaikille. Ammattilaisillamme on valikoimissaan kasvo-, vartalo-, ja laitehoidot sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia kotihoitotuotteita. Kokonaisvaltainen kohtaaminen – We run that extra mile for our customers. Meille asiakkaidemme odotusten ylittäminen on lupaus jonka vuoksi teemme töitä. Kauneutemme pohjautuu solutasapainoon. Hyödynnämme viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Ei ole sattumaa, että olemme yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjolla sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Yli 50:n vuoden alan kokemuksella, pystymme näin myös luomaan tulevaisuuden tuotteita. Tuotteet pitävät lupauksensa – niin asiakkaan kotikäytössä kuin hoitolassakin, luotettavuus syntyy positiivisesta käyttökokemuksesta ja tuloksien aikaansaamisesta. Camilla Aho Oy Ab maahantuojana on luotettava – pitkään alalla toiminut, vakavarainen perheyritys, jossa asiakas on palvelumme keskiössä.

Consult Lady Oy

http://consultlady.fi
Tuotevalikoimaamme pääsee parhaiten tutustumaan rekisteröitymällä verkkokauppaamme www.consultladyshop.fi. Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat brändit: Amiea-micropigmentiontituotteet ja -laitteet, Alex Cosmetic -ihonhoitosarja, Ardell-ripset, BeautyPen-mikroneulaus, Body Drench -kertakäyttönaamiot ja itseruskettavat, China Glaze -kynsilakat, Clean+Easy -vahakarvanpoistomenetelmä ja parafiinit, Dolly´s Lash -kestotaivutus, Gena käsi- ja jalkahoitotuotteet, Hairwell-kestovärituotteet, kuorintasaippuat, Lady Lash Extensions -ripsipidennys, Lumoava-sokerit, Magnetic Lady Lashes -magneettiripset, MaxeyLash-ripsiseerumi, Megawhite -peroksiditon hampaiden vaalennus, microblading, Pielor-käsivoiteet, ProGel-geelilakat, Timeless Truth -kertakäyttönaamiot ja QEN CCC Cream. Tutustu ammattituotteisiin ja jälleenmyyntisuosikkeihin! Koulutusvalikoimaamme kuuluvat micropigmentointi, microblading, ripsien kestotaivutus, klassiset ja volyymiripset, sokerointi ja mikroneulaus. Yhteydenotot (09) 872 5678 tai asiakaspalvelu@consultlady.fi.

Depend Cosmetic Oy

https://www.re-q.fi/
Me Dependillä tuomme maahan ja edustamme kolmea eri tuotesarjaa. Näistä Itävaltalainen REFECTOCIL on ammattilaisille suunnattu silmäkosmetiikan sarja ripsien ja kulmien kokonaisvaltaiseen hoitoon, värjäykseen, taivutukseen sekä käsittelyyn. RefectoCil -tuotteille löydät vinkkejä, ohjeita ja tuotetietoja omalta sivustolta ( www.refectocil.fi ). REQ -sarja tarjoaa puolestaan tuotteita ammattikäyttöön kynsille, mm. palkitun LackGel -kestolakan, tarvikkeet, rakennekynsimateriaalit sekä Spa-tuotteet käsille sekä jaloille. Meiltä löydät myös laadukkaat, mutta edulliset DEPEND -kynsilakat mm. hoitolakäyttöön. Lakkojen lisäksi sarjasta löytyy paljon erilaisia tuotteita kynsien kokonaisvaltaiseen hoitoon. Tuotteet sopivat sekä hoitolassa käytettäväksi että myyntituotteiksi. Dependiltä löydät myös markkinoiden ainoan Joutsenmerkityn kynsilakan poistoaineen. Kaikki Reqin ja Dependin nestemäiset tuotteet kuten mm. kynsilakat ja kestolakat valmistetaan oman emoyhtiömme tehtaalla Ruotsin Halmstadissa. Noutovarastomme sijaitsee Satakunnan Huittisissa, jonne olet alan ammattilaisena sekä opiskelijana tervetullut, niin ostoksille, koulutukseen, tutustumaan tuotteisiin tai muuten vain juttusille. Nettitukkumme palvelee verkossa 24/7 ( www.re-q.fi ). Sposti info@re-q.fi | Puh. 02-566700

Disar Oy

https://www.disar.fi/
Disar on suomalainen kauneusalan- ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja, joka on toiminut jo vuodesta 1993. Maahantuomme ja koulutamme mm. Dibi Milano -, Olos -, Isabelle Lancray -, Dr. Rimpler -, Nimue – ja Bioreline -ihonhoitosarjoja, Beni Durrer -ammattimeikkisarjaa sekä laadukkaita, turvallisia ja nykyaikaisia kauneudenhoitolaitteita. Yrityksemme arvoihin kuuluvat luotettavuus, korkea laatu, asiantuntemus ja aito yhteistyö. Teemme pitkäjänteistä, kestävää työtä kauneudenhoitoalalla ja kunnioitamme kauneudenhoitoalan ammattilaisten työtä.

DMK

https://www.dmkfinland.fi/
Uskomme onnelliseen ihoon! DMK-konsepti palauttaa ihon tasapainon ja saa ihon toimimaan optimaalisesti. Konsepti perustuu neljään vaiheeseen: remove, rebuild, protect ja maintain (rrpm) eli poisto, jälleenrakennus, suojaus ja ylläpito. DMK tarjoaa työvälineet, joiden avulla ihonhoidon ammattilainen voi menestyksellisesti hoitaa mitä tahansa ihon tilaa. Hän voi myös luottaa siihen, että tulokset ovat näkyviä ja pitkäaikaisia. Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista. p. 040 – 801 0825

Dual Laser Ltd Oy

https://www.duallaser.fi/
Dual Laser on yksi Suomen pisimpään toimineista lääketieteen laserlaitteiden toimittajista. Edustamme tuotemerkkejä maailman johtavilta laitevalmistajilta, mm. Lumenis, Lutronic, Synoia WishPro. Tuotteissa yhdistyvät alan uusin teknologia ja hyvä käytettävyys. Maahantuonnista löytyy myös esteettiseen ihonhoitamiseen kehitetty NOON Aesthetics kosmetiikkasarja, mikä täydentää hyvin laitevalikoimaamme. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja pyrimme löytämään suomalaisille lääketieteen ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille parhaiten sopivat tuotteet. Asiakkaitamme ovat julkisen ja yksityisen sektorin sairaalat, terveyspalveluyritykset, klinikat ja kauneushoitolat. Olemme juuri sinua varten, ota yhteyttä sanna-mari.laiho(at)duallaser.fi ja sovitaan esittely.

EmMi Cosmetics Oy

EmMi Cosmetics Oy on kesällä 2018 perustettu perheyritys, jonka toimialana on kauneudenhoidon ammattilaisten koulutukset sekä ammattikosmetiikan maahantuonti. Valikoimastamme löydät sekä ammattikosmetiikan tuotteita, laitteita ja välineitä että muuta hoitolassa tarpeellista tarviketta. Koulutustarjonnastamme löydät mm. Dermaplaning koulutukset, Mikroneulauskurssit sekä Happohoidot. Kehitämme koulutustarjontaamme jatkuvasti, joten kysy rohkeasti jos kaipaat lisäkoulutusta jostain tietystä asiasta. Kouluttajanamme toimii Sonja Tammentie (sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi, merkonomi, Estenomi YAMK opiskelija) Meille tärkeintä on, että asiakas menestyy. Jakelussamme yksinoikeudella Iomithermie -Ranskalainen SPA-vartalonhoitokonsepti MCCM Medical Cosmetics – Portugalilainen laaja ammattitason kosmetiikkasarja

Eurocosmetics Oy

https://eurocosmetics.fi
Olemme ranskalaisen Sothys GROUPin tytäryhtiö ja kauttamme voit tilata sekä Sothys että Bernard Cassiere ammattisarjojen hoitoja ja tuotteita. Tarjoamme hoitolaasi tehokkaat, tutkitut ja turvalliset tuotteet, jotka valmistetaan kestävällä kehityksellä luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Palvelemme teitä asiakaslähtöisellä ammattitaidolla, monipuolisten koulutusten, asiakastapahtumien, laadukkaiden mainosmateriaalien ja nopeiden tavarantoimitusten myötä.

Fenix Beauty Oy

https://fenixbeauty.fi/
Fenix Beauty Oy tuo maahan vain tarkoin valittuja ensiluokkaisia tuotemerkkejä, jotka ovat kukin oman alansa huippuja ja markkinajohtajia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi testaamme maahantuomamme tuotteet huolella ennen niiden päätymistä valikoimaamme. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin päämiestemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Molempiin suuntiin toimivalla yhteydenpidollamme takaamme aukottoman tiedonkulun valmistajan ja loppukäyttäjän välillä. Tuomme tuoteuutuudet Suomeen reaaliajassa ja uudistamme markkinointimateriaaliamme säännöllisesti. Jälleenmyyjillemme tarjoamme täyden tukemme sekä markkinoinnillisesti että koulutuksellisesti. Kunnia-asianamme on palvella sekä kuluttaja- että ammattilaisasiakkaitamme aina mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Palvelemme sinua mielellämme!

Fiacos

https://www.fiacos.fi/
Fiacos on ensimmäinen sivusto, joka yhdistää tuotesarjoja myyvät tahot ja tuotesarjoja etsivät kosmetologit.
Kosmetologit: Fiacos auttaa sinua löytämään hoitolaasi parhaiten sopivan tuotesarjan helposti ja nopeasti. Voit valita erilaisia kriteereitä, joiden perusteella hakukoneemme näyttää valintoihisi sopivimmat tuotesarjat. Lisäksi Fiacos viestii sinulle tuotesarjojen uutuuksista, joten pysyt ajan tasalla tuotesarjojen kehityksestä ja voit keskittyä asiakkaidesi hoitamiseen sopivimmalla tuotesarjoilla.
Maahantuojat ja valmistajat: Palvelussamme pääset esittelemään tuotesarjoja kosmetologeille helposti ja tehokkaasti. Lisäksi pystyt viestimään tuotesarjojen muutoksista ja uutuuksista kätevästi tuotesarjoja käyttäville ja etsiville kosmetologeille.

GGG Cosmetics Oy

http://gggco.fi
Tuomme maahan ja toimimme Suomessa jakelijana Bioeffect ja Sóley Organics- sarjoille. Molemmat sarjat tulevat Islannista. Asiakkaitamme ovat tavaratalot, konseptimyymälä- ja ketjut sekä apteekit ja kauneushoitolat.

Hoitolatukku

https://www.hoitolatukku.fi/
Hoitolatukku on Suomen suurin ammattikosmetiikan ja hoitoalan tuotteiden tavaratalo. Hoitolatukku on vuonna 1985 perustettu suomalainen perheyritys. Menestyvän hoitolan edellytyksenä ovat ammattimaiset tuotteet, asianmukaiset välineet, turvalliset laitteet ja laadukkaat kalusteet. Me huolehdimme siitä, että Sinä ammattilaisena saat laajimman tuotevalikoiman ja parhaat palvelukonseptit. Saat pakettisi aina perille tuotuna mahdollisimman nopeasti- yleensä jo seuraavaksi päiväksi. Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa uusiin ja mielenkiintoisiin tuotteisiin. Palveluksessasi on 25 Hoitolatukkulaista ja kiireisimpinä aikoina joukko kiireapulaisia! Hoitolatukun verkkokauppa palvelee Sinua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Verkkokaupassa myös asiakkaiden välinen osto- ja myyntipalsta- vaatii kirjautumisen. Jos olet uusi asiakas- ole hyvä ja jätä käyttäjätunnushakemus Laaja valikoima suoraan varastosta Tuotevalikoimamme on hoitola-alan laajin. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi tuotteiden etsimiseen, kun löydät kaiken tarvitsemasi saman katon alta. Suurin osa tuotteistamme on myös saatavilla heti varastosta, valmiina odottamassa tilaustasi ja toimitusta määränpäähän. Noutotukku Noutotukkumme on avoinna arkisin kello 8-17. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan laitteisiin ja kalusteisiin paikan päälle! Huolto Hoitolatukku Logistiikka Oy huoltaa kaikki kauttansa myydyt laitteet. Varaosat varastostamme kaikkiin myymiimme laitteisiin. Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat. Vakioasiakkaana saat meiltä vaihtoporan lainaan sillä aikaa kun me huollamme poraasi, maksat vain rahtikulut vaihtoporasta! Nopeat toimitukset Hoitolayrittäjänä sinun tehtäväsi ei ole varastoida suuria määriä tuotteita ja pitää rahaa kiinni myyntivarastossa. Me lähetämme tilauksesi pääsääntöisesti samana päivänä, mikäli tilauksesi on meillä ennen puolta päivää! Tyytyväisyys Pyrimme pitämään valikoimissamme aina useita eri hintaluokan vaihtoehtoja tuotteista. Myyjämme pyrkivät ostotapahtuman yhteydessä auttamaan oikean tuotteen valinnassa. Hoitolatukku Info -lehti Julkaisemme säännöllisesti Hoitolatukku Info -asiakaslehteä, joka sisältää ajankohtaista tietoa, ammattiartikkeleita, ohjeita, tiedotteita sekä muuta alalla toimiville tärkeää tietoa. Info-lehti toimitetaan kaikille jotka tilaavat säännöllisesti Hoitolatukusta. Koulutukset Pidä huolta ammattitaidostasi lisäkouluttautumalla. Koulutusvalikoimamme on erittäin laaja. Koulutamme esim. Skin Candy karvanpoistoa, eri kasvohoitoja sekä laitehoitoja. Vartalohoitokoulutuksissa tarjolla mm. bambuhierontaa ja suklaavartalohoitoa. Tarjolla on myös jalkahoitokoulutuksia sekä Hoitolatukun maahantuomien sarjojen tuotekoulutuksia! Järjestämme myös alan ammattilaisille seminaaripäiviä, niin kosmetologeille kuin jalkojenhoidon ammattilaisille.

Hurmus

https://hurmus.fi
Kuuntelemme ja kohtelemme sinua yhtä hyvin kuin Sesderma ihoa. Espanjalainen Sesderma on edelläkävijä nanoteknologian käytössä dermatokosmetiikassa ja tunnetaan tuotteiden tehokkuudesta. Ydinosaamista ovat hellävaraiset uudistavat hapot, peptidit, kasvutekijät, retinoidit, sensisomit. Mediderma -ammattituotevalikoimassa on erityyppiset kemialliset geeli-, retinoidi- ja yhdistelmäkuorinnat. Aktiiviaineiden imeytymistä tehostava Nanopore Stylus mikroneulaus sekä PAN Led valoterapia ammattituotteet. Lisäksi valikoimassamme on koreakosmetiikkaa, joiden vaikutukset ja näkyvät tulokset ovat herättäneet kiinnostusta ja kysyntää: Acropass mikroneulaslaastarit silmänympärysihon kiinteyttämiseen: Kosmetologi-SKY Lajinsa paras 2018. Pepplus+ peptidejä sisältävät tehohoitotuotteet ja hoitolahoito „Lifting Program “ B-Tox Ampoule täsmävoide antaa botokstyyppisen vaikutuksen vähentäen ryppyjä ja turvotuksia. THESERA L-TDN CELL LIFT, Melting String Lifting Program – ammattihoito liukenevilla silkkikuituisilla langoilla – kasvojen piirteisiin kiinteyttä, kimmoisuutta, sileyttä ja heleyttä. Sarjan Balance program – kotihoitotuotteet täydentävät ja ylläpitävät hoidon vaikutuksia. Ota yhteyttä: info@hurmus.fi / 0207304540

Itu Biodyn Oy

https://itubiodyn.fi/
Itu Biodyn Oy on vastuullisen ja ekologisen elämäntavan suunnannäyttäjä, keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jo vuodesta 1979. Toimimme laadukkaiden luomutuotteiden maahantuojana. Valikoimastamme löytyy Dr. Hauschkan ihonhoitotuotteet ja meikit, Provida Organics ja Provida Organics Studio Line ihonhoitotuotteet, Speick ihonhoitotuotteet sekä SONETT pesuaineet. Laadukkaalla luomuvalikoimalla haluamme tarjota sinulle luonnollista luksusta.

Ivask Kosmeetika Oü – Maria Galland Paris

www.maria-galland.ee/fi
Ivask Kosmeetika Oü on perustettu vuonna 2001. Yrityksemme on yksinoikeudella ranskalaisen ammattikosmetiikka sarjan Maria Galland Paris maahantuoja, edustaja, kouluttaja ja myyjä Suomessa. Sarja tähtää sisäisen ja ulkoisen kauneuden harmoniaan ja sisältää laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita ja hoitoja. Ota rohkeasti yhteyttä: info@maria-galland.ee tai puh: 0405843314

Kauneus Tsaaritar Oy / Rosa Graf

http://www.rosagraf.fi/
Rosa Graf – sarjan Suomen maahantuonti Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1926 eli jo 94-vuotta! Sarja on pääsääntöisesti synteettinen, mutta raaka-aineita pyritään keräämään mahdollisimman pitkälle luonnosta ja niistä jätetään ylimääräiset säilöntä- ja lisäaineet pois. Rosa Graf – sarja on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen (esim. kasvovoiteiden myyntihinnat OVH 24-72€) ja se sisältää useita eri linjoja, joten jokaiselle ihotyypille löytyy sopivat hoitotuotteet. Tutustu ja rakastu kanssamme Rosa Graf – sarjaan!

La Nina Oy

https://www.lanina.fi/
La Nina Oy on selektiivistä kosmetiikkaa myyvä maahantuonti- ja tukkukauppa. Brändeinä ovat australialainen arganöljyä sisältävä mineraalikosmetiikkasarja Silk Oil of Morocco ja amerikkalainen ihotautilääkärin kehittämä suihku- ja itserusketussarja Norvell. Molemmat sarjat ovat vegaaneja ja eläinkokeettomia. Norvell sarjan tuotteilla on myös Petan Cruelty free and Vegan -sertifikaatti. Koulutamme myös suihkuruskettajia Norvell University oppien mukaisesti jossa mm tekniikka- ja värioppia. Valikoimassa on myös suihkurusketuskone ja -tarvikkeet. Haluamme, että sarjojemme tuotteita myydän vain ammattilaisten käsien kautta ja siksi niitä ei myydä ketjuihin ja marketteihin. Verkkokaupassamme on tietoja tuotteista. Ota yhteyttä p. 050-5911431 tai nina@lanina.fi kun olet kiinnostunut jälleenmyynnistä ja haluat tukkuhinnaston.

LuxMe Kauneudentukku

http://www.luxme.fi
Valikoimassamme on paljon erilaisia, tehokkaita ja edullisia tuotteita hoitoihin ja lisämyyntituotteiksi asiakkaille. Valikoimassamme myös konjac-sieniä, geelisukkia ja geelikäsineitä, hoitolatarvikkeita, sokerointituotteita ja eri sarjoja. Missiomme on löytää ja tuoda maailmalta kiinnostavimmat ja innovatiivisimmat ihonhoitotuotteet sekä kauneudenhoidon ammattilaisten saataville. Edellytämme tuotteilta todistettua tehokkuutta, kohtuullista hintatasoa ja ennen kaikkea korkeaa laatua. Arvostamme edustamissamme tuotteissa myös luonnollisuutta ja eettisiä tuotantoperiaatteita. Rekisteröidy sivuillemme niin saat voimaan tukkuhinnat www.luxme.fi p. 044 749 9885 myynti@luxme.fi

Majo Tukku Oy

https://www.majo.fi
Majo Tukku on tuore ja innovatiivinen ihonhoitotuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Olemme erikoistuneet medikaalisiin ihonhoitotuotteisiin- ja laitteisiin. Edustamme saksalaista retipalm Derma Cosmetics -ihonhoito tuotesarjaa, joka nostaa päivittäisen ihonhoidon aivan uudelle tasolle. Retinolit ja hedelmähapot ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää niin hoitolassa, kuin asiakkaan kotihoidossa. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat LED-valoterapialaitteet. Mitä Majo tarkoittaa? Majo tarkoittaa iloista, positiivista, innovatiivista ja sitä me olemme! Lisäksi Majo on Maahantuontiliike Jokaiselle – haluamme palvella niin pieniä, kuin suuriakin yrityksiä. Terveen ihon tulevaisuudelle!

Melon Oy

https://www.melon.fi
Melon Oy on vuonna 2008 perustettu kauneus- ja hoitoalan sekä esteettisen kirurgian alan maahantuoja. Päämäärämme on palvella alan ammattilaisia laadukkailla tuotteilla ja ystävällisellä palvelulla, nopeasti ja joustavasti. Tuotevalikoimamme sisältää mm. hoitolaitteita, kosmetiikkaa, kalusteita, instrumentteja ja tarvikkeita. Edustamiamme brändejä ovat mm. laadukas spa-ihonhoitosarja Pevonia, medikaalinen ihonhoitosarja Medicalia, mineraalimeikkisarja Emani, ripsipidennysten uranuurtaja JB Lashes, Nacomi, VOESH N.Y., PIBU Beauty, Lord & Berry ja Beautiful Brows sekä laitepuolelta mm. Dermalux, geneO+, InnoPen, Accurett ja VISIA. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi voit piipahtaa noutomyymälässämme noutamassa tilauksesi ja tutustumassa tuotteisiimme tarkemmin. Verkkokauppamme palvelee kauneudenhoitoalan ammattilaisia kellon ympäri. Toimitamme tilaukset nopeasti: ne ovat useimmiten perillä jo seuraavana päivänä. Jos et ole vielä Melonin asiakas, saat tunnukset verkkokauppaan täyttämällä asiakashakemuksen nettisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisa tuote-, hoito- ja laitekoulutuksia. Järjestämme koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja räätälöimme tarvittaessa myös yksilöllisiä koulutuspaketteja. Tervetuloa palveltavaksi!

Millenial Medical

https://millenial.fi/fi/
Tuomme maahan kauneudenhoitoon ja esteettiseen lääketieteeseen tarkoitettuja laitteita. Tarjoamme myös laitteiden käyttäjille koulutusta, sekä laitteille huoltoa, käyttötavaroita ja sopivia rahoitusmalleja. Laitteen käyttäjän menestys on meidän menestyksen pohja, joten teemme kaikkemme että menestyt asiakkaanamme ja että teidän asiakkaanne ovat tyytyväisiä! Valikoimastamme löytyy laitteita kasvohoitoihin, vartalon muokkaukseen ja elämän laadun kohottamiseen. Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Olemme töissä ja autamme mielellämme.

Nannic Suomi Oy

https://nannic.fi
Nannic on belgialainen perheyritys, joka on erikoistunut ihonhoitoon. Oma tuotanto ja laboratorio mahdollistaa tinkimättömän työskentelyn tuote innovaatioiden parissa. Nannic on radiofrekvenssilaitteiden asiantuntija. Nannic radiofrekvenssihoitolaitteilla saa hyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Ainutlaatuisen radiofrekvenssihoidosta tekee lamellaariseerumit, jotka imeytetään iholle hoidon aikana. se mahdollistaa mm. ruusufinnin hoitamisen. Hoitolaite sopii sekä kasvoille että vartalolle. Nannic radiofrekvenssihoito on tieteellisesti tutkittu hoitokokonaisuus. Deep Skin mikroneulaus & ihon hionta. Deep Skin hoitolaite sisältää tehokkaan mekaanisen ihon hionnan sekä hygieenisen mikroneulauksen. Deep Skin hionta syväpuhdistaa laajentuneita ihohuokosia. Deep Skin mikroneulaus on tehokas ja turvallinen. Kertakäyttöiset 0,5 mm pituiset, muotoillut neulat tekevät iholle jopa 760 000 mikrokanavaa yhden hoitokerran aikana. Bioaktiiviset hoitotuotteet  sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia ja ne ovat totuttua hoitavampia. Voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä ja voiteet imeytyvät hyvin. Ihoa suojaavan hydrolipidikalvon toiminta pysyy optimaalisena, koska NANNIC -tuotteet eivät sisällä kemiallisia kalvon toimintaa häiritseviä emulgaattoreita. Tuotteet oheneville hiuksille Nannic hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka vahvistavat hiuksia säännöllisesti käytettyinä. Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet sopivat hormonaaliseen hiustenlähtöön. (vahvathiukset.fi)

Naviter Oy

https://naviter.fi
Naviter Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Tuotekehityksessä valitsemme parhaat raaka-aineet, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle. Hyödynnämme tieteen viimeisimmät innovaatiot vaikuttavissa aineissa ja käytämme luonnon upeimpia raaka-aineita. Olemme erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Ammattikosmetiikkasarjamme ovat BTB13, EKOPHARMA Helsinki ja Unna Nordic. Olemme asiantunteva kumppani ja tarjoamme koulutusta ja liiketoiminnan tukea hoitola-asiakkaillemme. Olemme asiantuntija lähellä sinua.

New Life Cosmetics Oy

http://newlife.fi
New Life Cosmetics on ammattikosmetiikkatuotteiden maahantuontiyritys, joka keskittyy 100% ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Olemme virallisia maahantuojia Bioline Jatò, Toskani ja Evagarden merkeille. Yritys on perustettu vuonna 2008. Arvoihimme kuuluu rehellisyys, avoimuus, vastuullisuus ja laatu sekä aito välittäminen asiakkaistamme. Haluamme luoda kestäviä yhteistyösuhteita sekä olla mukana luomassa yksilöllisiä kauneushoitoloita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja kauneuteen sekä hyvinvointiin. Me New Life Cosmeticsilla olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme merkit, joiden tekemisen palo ja arvot vastaavat omaamme. Merkkeihin, joille meidänkin asiakkaidemme menestys on aidosti sydämen asia. Koulutamme hoitosarjojen käyttöön vain ammattilaisia ja edustamiamme tuotteita ei voi ostaa netistä. Näin tuemme yhteistyökumppanina yritystoimintaasi ja ammatillista asiantuntemustasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@newlife.fi ja/tai 045 875 2233. Tanja, Iiris ja Niklas / New Life Cosmetics Oy

Norris Cosmetics Oy

https://www.norris.fi/
Norris Cosmetics Oy on laadukkaisiin brändeihin keskittynyt tukku- ja maahantuontiyritys. Valikoimistamme löytyy laaja valikoima selektiivistä kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa, koruja sekä tuotteita hyvinvointiin ja kotiin. Tunnetuimmat brändimme ovat: Joe Blasco, Thalion, Ecooking, Blomdahl Medical ja Miss Kay. Lisäksi valikoimastamme löytyy: AAA – Aromas Artenales de Antigua, Andmetics, Comvita, Green People, Helen Pietrulla, My White Secret, Naturally European, OrganiCup, SwissClinic, Urban Veda sekä Treets Traditions. Kauneusalan ammattilaisena voit rekisteröityä Norris.fi-verkkokauppaan, saadaksesi laadukkaat ja turvalliset tuotteet tukkuhinnoin. Tarjoamme ammattilaisille myöskin viikottain vaihtuvia etuja. Tervetuloa tutustumaan!

Phorest Finland

https://phorest.fi
Me Phorestilla keskitymme auttamaan kauneudenhoitoalan yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaa ja brändiä. Phorestin nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä auttaa sinua saamaan asiakkaat takaisin yhä useammin, kuluttamaan enemmän ja antamaan suositteluja! Järjestelmästämme löydät myös hius- ja kauneusalan parhaat markkinointi- ja hallintatyökalut helpottamaan salongin arkea. Kun liiketoimintasi on käytännössä automatisoitu, voit keskittyä tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua. Markkinointityökalumme, kuten salongillesi brändätyt iOS- ja Android-sovellus, kanta-asiakasohjelma ja markkinointiviestit, pitävät huolen markkinoinnistasi – sinun tarvitsee vain lumota asiakkaat ja saada heidät puhumaan puolestasi. Puh: +358 44 2315979 Sposti: info@phorest.fi

Rohdos-Ala Oy

https://www.rohdos-ala.fi/
Olemme suomalainen vuonna 1957 perustettu ammattikosmetiikan kauppa ja maahantuoja. Olemme valinneet tunnetut, korkealaatuiset ja mielestämme parhaat ihonhoidon tuotemerkit Ranskasta (Ella Baché. Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte ja Phytocéane) ja Saksasta (Camillen 60 ja Kryolan). Tuotteitamme käyttävät ja myyvät koulutetut ihonhoidon asiantuntijat kauneushoitoloissa ympäri Suomen. Yrityksemme menestys lähtee ihmisistä: heidän intohimosta kauneudenhoitoon sekä halusta jakaa osaamistaan ja hyvää oloa asiakkailleen. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus kauneudenhoidon parissa ja asiakkaat ovat työmme keskiössä. Ihonhoidon ammattilaisille olemme rehti ja iloinen kosmetiikan tukkukauppa, joka panostaa aitoon yhteistyöhön. Olemme kehittäneet kauneushoitola-asiakkaittemme tueksi palvelukonseptin, joka parhaimmillaan tuo sekä uusia asiakkaita että lisämyyntiä. Siinä yhdistyy verkkokaupan ostamisen helppous kivijalkaliikkeiden asiantuntevaan palveluun: ostaja voi noutaa pakettinsa ilman toimituskuluja valitsemastaan kauneushoitolasta ja samalla saada kaupan päälle henkilökohtaisia neuvoja ihonhoitoon. Kasvohoitosarjoillamme työskentelevät ammattilaisasiakkaamme pääsevät nauttimaan verkkokaupan tuomista hyödyistä täysin ilmaiseksi, ilman sivuston perustamisen ja ylläpitämisen vaatimaa työtä. Meistä sanottua: ”On ollut todellinen ilo toimia yhteistyössä Rohdos-Alan kanssa jo lähes 20 vuotta. Olemme kokeneet olevamme tärkeitä, arvokkaita asiakkaita.” ”Henkilökunta on osaavaa ja vastaanotto on aina mukava ja ystävällinen. En tiedä toista kosmetiikan maahantuojaa, joka olisi niin kannustava, positiivinen ja luotettava.” ”Rohdos-Alan ihonhoidon tuotevalikoima on todellinen helmi; paljon laadukkaita tuotteita sekä ammattilaisille että kotikäyttöön.”

Saga Beauty

https://www.saga.fi/beauty/
Saga Beauty edustaa useita arvostettuja ihonhoito- ja kosmetiikkasarjoja. Valikoimassa on laaja valikoima tuotteita myyntiin ja ammattikäyttöön sekä kokonaisvaltaisiin ja hemmotteleviin spa-hoitoihin. Valikoimassa hoito-, Spa- ja Wellness-laitteet sekä hoitotuolit ja -laitteet. Phytomer, kauneutta meren rannalta. Orgaaniset, aidot ja ekologiset raaka-aineet. Turvalliset ja tehokkaat koostumukset. Ympäristöystävällinen tuotanto. Fleur’s, hiotun kukkaiset tuoksumaailmat ja ylelliset koostumukset. Jokainen tuote herättää aisteja. Hyödyntää kukkien tehokkuutta ja aistikkuutta tuotteissaan Vie Collection, dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on erikoistunut ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Alessandro, kynsimuotoilun, käsien- ja jalkojen-hoidon edelläkävijä. Stagecolor, innovatiivinen Saksalainen ammattimeikkisarja.

Skincity

https://www.skincity.com/fi
Skincity on vuonna 2011 perustettu ihonhoitoklinikka netissä ja ammattikosmetiikan verkkokauppa, joka tarjoaa tarkoin valitun valikoiman ihonhoito- ja meikkisarjoja. Ainutlaatuisen konseptimme salaisuus piilee sen yksityiskohdissa. Tarjoamme nettisivuillamme ilmaisen ja nopean Ihotestin, jossa kokeneet kosmetologimme laativat vastaustesi perusteella henkilökohtaisen ihonhoitorutiini-suosituksen. Meillä sinua palvelevat aina ilmaiseksi koulutetut kosmetologit chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tarjoamme lisäksi aina ilmaisen ja nopean toimituksen sekä pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa myös maksuttoman kotiinkuljetuksen. Tilauksesi toimitetaan aina viimeisen päälle paketoituna. Nähdään osoitteessa Skincity.com/fi.

Toporiina Oy

http://www.toporiina.fi/maahantuonti/
Tuomme maahan saksalaisia ammattikosmetiikkasarjoja Biodroga Bioscience Institut ja Biodroga MD, italialaisia Panestetic ihonhoitolaitteita ja Electra tuotteita, korealaisia DMD-H mikroneulauskyniä, italialaisia Holiday Depilatori vahoja ja sokereita, saksalaisia Beauty Is Life meikkejä ja italialaisia Decomedicalin Vapozoneja. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa. Olemme sitoutuneet pysymään hoitoloiden yhteistyökumppanina, eikä sarjojamme löydy tavarataloista tai apteekeista. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta. Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys, myös muualla kuin Espoossa. Järjestämme asiakkaillemme myös suosittuja koulutusmatkoja.

WishPro Finland

https://www.wishpro-finland.com/
Tavoitteemme on tarjota kauneudenhoitoalan ammattilaisille huipputurvallisia, tehokkaita ja hyödyllisiä ratkaisuja asiakastyöhön. Synoia Technologies Ltd on valmistanut WishPro laitetta jo vuodesta 2008. Kauneudenhoitolaitteessamme käytetään kertakäyttöisiä seerumikapseleita, mikä on liiketoiminnan kannalta monin tavoin eduksi.  Rentouttavat hoidot tuottavat tuloksia heti ja asiakkaat huomaavat eron kasvoillaan. Kauneuden vallankumous on nyt täällä, pyydä laite-esittelyä hoitolaasi ottamalla yhteyttä sanna-mari.laiho@duallaser.fi tai soittamalla 050-3749737.

SKY-yritysjäsen, lisää oma esittelysi tästä.