Itu Biodyn Oy

ITU BIODYN
Itu Biodyn Oy on holistisen ihonhoidon erikoisosaaja ja vastuullisen elämäntavan
suunnannäyttäjä, keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jo vuodesta 1979. Toimimme
laadukkaiden luomutuotteiden maahantuojana ja valikoimastamme löydät jopa yli 500
luomutuotetta. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Dr. Hauschka ihonhoitotuotteet ja
värikosmetiikka, Provida Organics ja Santaverde ihonhoitotuotteet sekä Sonett pesu- ja
puhdistusaineet. Suosimme sertifioituja, biodynaamisesti viljeltyjä ja valmistettuja tuotteita,
joiden koko toimitusketju läpinäkyvä. Laadukkaalla luomuvalikoimalla haluamme tarjota
luonnollista luksusta.

Salon Styleteam Oy

Yritys, jossa ollaan totaalisen hurahtaneet ripsipidennyksiin, Lash ja Brow Lifteihin, Combinal värituoteperheeseen, pigmentointeihin sekä näiden kaikkien kouluttamiseen. Lisäksi löytyy mm. ihon analysoinnin todentamisvälineistöä, otsoniterapia.
Ensimmäisenä Suomessa järjestämme koulutuksia Suupohjan koulutuskuntayhtymän kanssa yhteistyössä.
Olemme kehittäneet Ripsipalveluiden perusteet koulutuksen ja seuraava kokonaisvaltainen koulutus alkaa 9.9 ja siihen on jo haku käynnissä Vuoksi.fi sivustolla.
Dr. Temt, Combinal, Style Lashes, Gaube- tuotteiden sekä hiuspuolella Helen Seward tuotteiden maahantuoja.
Koulutamme joustavasti myös ympäri Suomen. Käy sivustollamme tutustumassa ja rekisteröidy verkkokauppaamme ( kirjoita lisätietoja kohtaan SKY, niin muistamme sinua liitymislahjalla)
Olemassa ollaan oltu vuodesta 2007

Image Skinncare Suomi (Ursum OÜ)

Kotisivu

Olemme maailmanlaajuisesti tunnetun amerikkalaisen ammattilaiskosmetiikkabrändin Image Skincare:n virallinen maahantuoja.
Järjestämme säännöllisesti online- ja offline-koulutuksia kosmetologeille, ja kouluttajamme voi tulla pitämään koulutuksen suoraan kauneussalonkiinne. Tarjoamme asiakkaillemme täydellistä markkinointi- ja informaatiotukea, joustavia ja käteviä yhteistyövaihtoehtoja, nopeita toimituksia, mielenkiintoisia tapahtumia, asiakasbonuksia ja paljon muuta.
Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen alexandra@image-skincare.fi tai puhelimitse numeroon +358468002101.

AC Nova (entinen YDE Areal Oy)

AC Nova on kauneusalan ammattilaisten tukkukauppa. ACShop tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöisiä hygieniatuotteita, kotimaisia siivousaineita KW ja eri ammattikosmetiikan brändejä: Shor Professional (Israel), Refectocil (Itävalta), Iloiset vapaat (Suomi) ja paljon muutakin.
Vuonna 2023 lanseerattiin oma puhtaasti kotimainen brändi AC.

A Class Skincare

https://aclassbeauty.fi/
A Class Beauty on kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien maahantuoja ja markkinoija. Tarjoamme kauneusklinikoille, hoitoloille ja muille ammattilaisille alan johtavien, ensiluokkaisten tuotemerkkien tuotteet, logistiikan, koulutukset sekä liiketoiminnallisen että markkinoinnillisen tuen.
Olemme keskittyneet maahantuomaan harvoja ja valittuja, markkinoiden laadukkaimpia tuotemerkkejä, joihin tarjoamme erinomaisen asiakastuen. Maahantuomiemme merkkien periaatteita ovat alan yksityiskohtaisimmat koulutukset, laaja tuotevalikoima ensiluokkaisia alan ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita, turvallisuus sekä vahva brändi ja siihen liittyvä aktiivinen ja tyylikäs markkinointi. Tällä hetkellä edustamme seuraavia tuotemerkkejä ja toimimme niiden maahantuojana yksinoikeudella: iS Clinical, HydraFacial, Dermatude, Xtreme Lashes.

BABOR

https://se.babor.com/
Eurooppalainen ihonhoitoalan ykkönen. Voidaan sanoa, että Babor on synonyymi sanalle ampulli. Babor perustettiin Saksassa vuonna 1956 biokemisti Dr. Michael Baborin toimesta. Se, mikä tekee Baborista ainutlaatuisen, on sen laaja valikoima ihonhoitotuotteita. Tehtaillamme valmistetaan yli 50 miljoonaa ampullia vuodessa, jonka lisäksi meillä on oma laboratorio ja 20 omaa tutkijaa. Meillä on myös kestävän kehityksen painopiste, joka läpäisee kaikki prosessimme.
Näkemyksemme: Haluamme olla asiakkaan ensimmäinen valinta edistyneen ihonhoidon saralla maailmanlaajuisesti.
Tehtävämme: Kestävästi kehittää erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka täyttää tuoksustandardit ja räätälöidyt tulokset.
Meidän tavoite: Tarjota edistyksellinen ja tuloshakuinen ihonhoito.

Vitamion Oy

Edustamme maailman johtavaa A-vitamiiniammattisarjaa – Environia. Meille ammattisarja tarkoittaa, että sitä saa käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet, hoitotyötä tekevät ihonhoidon ammattilaiset. Environia ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, erikoisliikkeistä tai taxfreestä. Emme myöskään salli tuotteille hoitoloidemme ulkopuolisia verkkokauppoja.
Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.
Maahantuojana tärkein tehtävämme on tukea hoitola-ammattilaisia heidän työssään. Siksi tarjoamme ensiluokkaisen koulutuksen, tukea hoitolan markkinointiin, nopeat toimitukset ja joustavan asiakaspalvelun.

BTL Medical Finland

https://btlaesthetics.com/en
BTL on Eurooppalainen, medikaalisia ja esteettisiä laitteita innovoiva ja valmistava globaali yritys, joka on jo kolmen vuosikymmenen ajan tehnyt taukoamatonta työtä sen eteen, että ihmiset voisivat paremmin, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.   BTL:n esteettiset laitteet pohjaavat ihmisen fysiologiaan, eli biostimuloivat kehon toimintoja. Laitteet ovat uniikkeja, tieteellisesti kehitettyjä ei-invasiivisia kauneudenhoitolaitteita joiden teho on medikaalista tasoa, mutta joita Suomessa saa operoida myös kosmetologit.  BTL:n omaa syvällistä kehitystyötä ja laadukasta valmistusprosessia tukee kliinisten tutkimusten osoittamat hämmästyttävät hoitotulokset. BTL:n laitteet täyttävät kaikki STUK:in vaatimukset.  Uniikeilla teknologiaratkaisuilla saavutetaan huipputuloksia turvallisuutta vaarantamatta.  BTL:n tavoite on tuottaa niin loistavia hoitotuloksia asiakkaillesi kuin taloudellista menestystä hoitolalle!  Kysy lisää ja innostu!

Face Helsinki

https://facehelsinki.fi
Face Helsinki on suomalainen kosmetiikkatuotteiden jakelija. Olemme vuonna 2007 perustettu perheyritys. Edustamamme tuotemerkit ovat alansa johtavia eurooppalaisia perheyrityksiä. Ammattisarjoina meiltä löytyy neurokosmetiikan edelläkävijä Arkana ja Lajinsa Paras- palkittu Bielenda Professional. Saat meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, ihoa hoitavat Paese-meikit. Sijaitsemme Helsingin Herttoniemessä, josta toimitamme tuotteet asiakkaillemme ympäri Suomea. Olemme iloinen 15 henkilön tiimi kauneusalan ammattilaisia. Meidät tunnetaan luotettavana, joustavana, ystävällisenä ja asiantuntevana kumppanina. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla tuotteistamme lisää. Olemme täällä sinua varten.

MAJ

https:// https://maj.works/
Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.
MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelulupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen  arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

Joy Hyvinvointipalvelut / Joyfulair

https://www.lymfaboots.fi
Tuomme maahan Joyfulair lymfaboots -laitteita. Valikoimamme on laaja ja meiltä löytyy laitteet myös ammattilaisille. Olemme hyvinvointialalla toimiva perheyritys ja olemme toimineet jo yli 12 vuotta alalla ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää alan uutuuksiin ja uusiin tietoihin. Lymfaboots -laitteista meillä on pitkä kokemus ja olemme saaneet tutustua useisiin valmistajiin ja laitteisiin. Omaa mallia miettiessämme, meillä oli tarkasti tiedossa mitä haemme ja mitä laitteelta vaadimme. Voisikin sanoa, että Joyfulair -laitteisiin on kerätty parhaat palat kaikista mitä olemme tähän saakka kokeilleet ja haluamme tarjota asiakkaille ammattitason laitteet, mutta silti maltilliseen hintaan. Haluamme myös että jokaiselle olisi jotakin, eli kotikäyttöön löytyy perusmalli ja ammattilaisille omansa. Olemme kuunnelleet myös asiakkaiden toiveita ja niitä haluamme jatkossakin toteuttaa. Haluamme palvella urheilijoita, hoitola-alan ammattilaisia, hierojia ja yksityisiä ihmisiä, jotka haluavat panostaa palautumiseen ja hyvinvointiin. Olemmekin tehneet työssämme paljon yhteistyötä sekä huippu-urheilijoiden kanssa, että kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Tausta-ammattina meillä itseltämme löytyy lähihoitajan, diplomi-kosmetologin, hyvinvointialan konsultoinnin, myyntiedustajan sekä Personal Trainerin ja hyvinvointikouluttajan ammatit. Uskomme, että näiden alojen työkokemuksen kautta osaamme palvella asiakkaitamme vielä paremmin. Ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin.
 

Anna Lotan PRO Finland

https://annalotanpro.fi
Tuomme maahan israelilaista Anna Lotan Bio Cosmetic -laboratorion kehittämää Anna Lotan PRO ammattikosmetiikkasarjaa vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
Olemme sinulle luotettava, asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Yhdessä olemme enemmän!

SunSugaring

https://sunsugaring.com
SunSugaring on täysin sokerointiin keskittynyt sokerointituotteiden valmistaja, maahantuoja ja verkkokauppa. Valmistamme sokerointimassamme itse Kalajoella meidän omissa tuotantotiloissa jo vuodesta 2013. Sokerointimassojemme valmistuksessa käytämme Suomessa viljeltyä, suomalaista sokeria, sokerointimassamme on suomalainen avainlipputuote.
Brändimme sisältää kaiken mitä tarvitaan itse ihokarvojen sokerointiin ja sokeroinnin jälkeiseen ihonhoitoon. Tuotteidemme osalta tärkeitä arvoja ovat, ettei tuotteisiimme ole lisätty hajusteita eikä väriaineita eikä niitä ole testattu eläimillä. Sokerointituotteemme sopivat hyvin myös herkälle iholle ja myös niille, joilla on aistiyliherkkyyttä mm. tuoksujen osalta.
Tilausten nopea toimitus on meille kunnia-asia ja asiakaspalvelumme toimii arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-21 saakka.
Tule ostoksille täyden palvelun sokerointikauppaan!

PR-Cosmetic Oy

https://pr-cosmetic-oy
Dermalogica on maailmanlaajuisesti johtava ammattitason ihonhoitosarja, jota ihoterapeutit käyttävät ja suosittelevat. Dermalogica -tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Ne eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.
Tarjoamme ainutlaatuista myyntikoulutusta ja laajaa tukea markkinointiisi, jotta liiketoiminnallasi olisi parhaat edellytykset kasvaa. Etunamme on nopeat toimitukset, joustava asiakaspalvelu ja ilmainen koulutus.
Laitevalikoimastamme löydät laadukkaan ja kilpailukykyisen Dermalogica Pro Pen -mikroneulauskynän sekä Bt-gear laitteita kuten kosteusmittari, ultraäänilaite, otsaluuppi ja ultraäänikasvoharja.

Cryo21 Clinic – Fysio Fox Oy

http://21cryoclinic.fi
Olemme Fysio Fox Oy, ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen erikoistunut hoitotalo. Olemme toimineet ihmisen parhaaksi vuodesta 2003. Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on kokopäiväisesti 5 fysioterapeuttia, 2 hierojaa/urheiluhierojaa ja osteopaatti.
Cryo21 -kylmähoitolaitteiden virallisena maahantuojana aloitimme 2023 käytettyämme laitetta
pitkään (2017) ja menestyksellisesti kiinteytyksessä ja rasvanpoistossa, myös haastavissakin kohteissa kuten kaksoisleuka ja ”allit”. Muita laitteen kosmeettisia käyttökohteita ovat mm. hiustenkasvu ja arvet. Cryo (kreik.kryos) tarkoittaa jääkylmää.
Cryo -hoidon tekniikka syntyi Amerikassa Massachusettsin yleissairaalan ja Harvardin yliopiston tutkijoiden ansiosta. Tämä on Food and Drug Administration (FDA) sekä American Academy of Cosmetic Surgery`n hyväksymä hoitomenetelmä sekä CE merkitty laite Euroopassakin.
Liityimme SKY:hyn lisätäksemme Cryo21-kylmähoitolaitteen tunnettavuutta ammattilaisten keskuudessa sekä voidaksemme mahdollisesti auttaa SKY-hoitoloita saamaan lisätuloja arkeen. Cryo-hoitojen avulla kokemamme hyvän haluamme ehdottomasti jakaa kaikkien ammattihoitoloiden kanssa.

Dermarome

http://www.dermarome.fi
Dermarome on kauneusalalla toimiva kosmetiikan maahantuoja yli 30 vuoden kokemuksella. Tuoteportfolioomme kuuluu huolellisesti valikoituneet ammattisarjat, meikkibrändit, hiustenhoito ja tuoksut. Dermarome on osa vuonna 1987 perustettua pohjoismaista Dermanoric -konsernia, johon kuuluu Dermanor, Dermarome, Dermabeauty sekä kosmetologikoulut Elisabethskolan, Hudpleieakademiet ja Kosmetologskolen.

BeyondPro / LashLovers

https://beyondpro.fi
Maahantuomme yksinoikeudella kokonaisvaltaista ja ensiluokkaista korealaista HUBISLAB-ammattilaisihonhoitosarjaa ja koulutamme uusia HUBISLAB-kosmetologeja kautta Suomen.
Palvelemme kauneuden ammattilaisia monipuolisesti uudistuneen verkkokauppamme kautta. Valikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat ja monipuoliset Ikilalo Pro -ripsienpidennystuotteet, suositut Quick Lash & Brow Lift -ripsien kestotaivutus- ja kulmien laminointituotteet sekä kotimaisen Ikilalo-tuotemerkin sosiaalisessa mediassa suureen suosioon nousseet kosmetiikkatuotteet ja PONY-O-hiustarvikkeet.

FinPuro

https//:finpuro.fi
FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon.
Tuotteemme on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Sokerimme syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote. Tuotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja intohimosta tuotteisiimme. Valikoimassamme on neljä erilaista sokerointimassaa.
 
 

Isla Beauty Oy

https://islaeducation.fi/
Isla Beauty Oy:n koulutusalusta Isla Education tarjoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle monipuolisia, tutkittuun tietoon perustuvia koulutuksia ihoon ja ihonhoitoon liittyvistä teemoista. Koulutuksemme mahdollistavat ammatillisen kasvun ja kehityksen helposti työn ohessa, siellä missä sinäkin olet. Missionamme on kasvattaa kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista ja lisätä tieteellisen tiedon määrää alalla. Sukella siis kanssamme luotettavan tiedon ja oppimisen maailmaan!

Royal Beauty Group Oy

https://pro.royalbeautyshop.fi
Royal Beauty Group Oy on perustettu 2022 ammattikosmetiikan maahantuontiin ja kouluttamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kauneudenhoidon ammattilaisille laadukkaat tuotteet ripsille ja kulmille brändeiltä Ciaobrow sekä Élan. Meiltä löytyy myös Sienna X korkealaatuiset itseruskettavat ja suihkurusketusuutteet sekä Royal Beauty Accessories asusteet lisämyynnin tueksi hoitoloihin. Parhaiten tuotevalikoiman näet rekisteröitymällä meidän verkkokauppaan https://pro.royalbeautyshop.fi

Alaset Import Oy

https://alaset.fi
Olemme maaialmankuulun ranskalaisen Lpg Systemsin ainoa edustaja Suomessa. Tuomme ammattilaitteita kauneushoitoloihin ja fysisoterapiaan. Hyvä kauneushoitolayrittäjä meillä on avaimet menestykseen. Kauneushoitolan oma laite on Cellu m6 Alliance Beauty, uusin laitemalli. Laite on yhdistelmälaite varustettuna monipuolisilla vartalo- ja kasvohoito-ohjelmilla sekä SPA-hemmotteluhoidoilla. Hoito-ohjelmat ovat valmiina sinua ja asiakastasi varten, kiinteytykseen, selluliitin tasoitukseen, rasvakudoksen muokkaukseen, rentoutukseen, turvotuksen hoitoon, detox-hoitoon, hyvinvointiin. laitteen mukana on tabletti jossa on laadukas kuvantamisohjelma ennen ja jälkeen hoitojen. Lpg Systems on ainoana maailmassa kehittänyt yrittäjälle kuvantamisohjelman. LPG-hoidoista on tehty 150 tieteellistä tutkimusta. Lpg sisäistä voimaa ja parempaa elämänlaatua.

Purodoré

https://purodore.com/fi
Purodorén tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat hoitolatasoista kosmetiikkaa, ja osa tuotteista on vain ammattikäyttöön tarkoitettua. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Niistä on Purodoré tehty.
Hoitoloille tarjoamme laadukkaan ja tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan lisäksi koulutuksia niin tuotteista kuin muustakin (kuten myyntikoulutusta), ystävällisen asiakaspalvelun, valtakunnallisen medianäkyvyyden, valmiit markkinointimateriaalit, joustavat hoitomenut ja nopeat tuotetoimitukset.
Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

HBS Nordic AB

https//:hbsnordic.fi
Olemme pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden jakelija ja olemme toimineet vuodesta 1998. Meille on kunnia tarjota tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Iho on meille sydämen asia! Tarjoamme markkinoiden johtavia, tunnettuja tuotemerkkejä (Exuviance Professional, Neostrata, Clinisept ja Heliocare) kauneushoitoloihin ja esteettisille klinikoille. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ammattimaisella otteella luomme pitkäikäisiä kumppanuuksia.
Maahantuojana olemme ylpeitä saadessamme työskennellä tieteellisesti kehitettyjen tuotteiden kanssa ja voidessamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista tietoa ja palvelua. Tavoitteemme on tarjota upeita ihonhoidollisia tuloksia ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisaksi ihonsa kanssa. Nautimme intohimomme jakamisesta kosmetiikan ammattilaisten kanssa ympäri Pohjoismaita.

Dynami Oy

https:// dynami.fi
Kosmetiikan ammattilaiselle olemme taho, jonka kanssa työnteosta tulee inspiroivaa taidetta! Maahantuojana tavoitteemme on tukea jälleenmyyjiämme innostaen, inspiroiden ja kannustaen tuoden esiin jokaisen ammattilaisen parhaat puolet ja vahvimmat ominaisuudet. Tuloksellisuus syntyy luottamuksesta ja tahdosta menestyä yhdessä!
Inspiroivassa valikoimassamme on kaksi ranskalaista ihonhoidollista sarjaa sekä yksi kauneushoitoloille suunnattu meikkisarja. Darphin on ylelliseen kasviteknologiaan pohjautuva ja sarjan tuotteet löytyvät hoitoloiden lisäksi myös Sokos- ja Emotion -ketjusta. Payot on modernin trendikäs, tehokas ja monipuoliset ammattihoidot sisältävä ja löydät sarjan ainoastaan koulutetuilta kauneushoitola- jälleenmyyjiltä ympäri Suomen. Mii -meikkisarja Iso- Britanniasta on maahantuonnin sarjoistamme tuorein. Se sopii hoitolaasi kun etsit hoidollista meikkisarjaa, jossa sydämenä ovat hoitavat ainesosat sekä monipuoliset ja helposti yhdisteltävät kokonaisuudet. Kaikkien kolmen brändimme tavoite on tarjota yksilölliset hoitolassa toteutettavat hoidot sekä vähittäismyyntituotteet sekä meikit, jotka ovat ympäri vuoden räätälöitävissä kauneushoitola-asiakkaiden mukaan

Book Salon

https://pro.booksalon.fi
Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Ottamalla toimipaikassa käyttöön Book Salon -palvelun, saa yrityksesi kaikki työkalut, joita tarvitaan menestyvän yrityksen pyörittämiseen. Book Salon palvelu on helppokäyttöinen kokoelma hyödyllisiä apuvälineitä. Meiltä löytyy helppokäyttöinen online 24/7 ajanvaraus, asiakasrekisteri, työvuorojen hallinta, kassa & raportit sekä maksupääte ja online-maksut. Palvelusta on kaksi versiota: maksuton VAKIO paketti jolla pääset alkuun sekä maksullinen PRO-paketti jolla viet liiketoiminnan aivan uudelle tasolle! Ota palvelu käyttöön heti tai vaikka vaan testaa ilman sitoumuksia verkkosivuiltamme. Helppo ja nopea 15 minuutin käyttöönotto. Apua saat nopeasti aina tarvittaessa CHAT-tuesta.

Berner Oy

https://proshop.berner.fi
Berner Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka valmistaa ammattikosmetiikan innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Tuotekehityksessä valitsemme parhaat raaka-aineet, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle. Hyödynnämme tieteen viimeisimmät innovaatiot vaikuttavissa aineissa ja käytämme luonnon upeimpia raaka-aineita. Olemme erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Ammattikosmetiikkasarjamme ovat BTB13, EKOPHARMA Helsinki ja Unna Nordic. Olemme asiantunteva kumppani ja tarjoamme koulutusta ja liiketoiminnan tukea hoitola-asiakkaillemme. Olemme asiantuntija lähellä sinua.”

Ivask Kosmeetika Oü – Maria Galland Paris

https://maria-galland.ee/fi
Ivask Kosmeetika Oü on perustettu vuonna 2001. Yrityksemme on yksinoikeudella ranskalaisen ammattikosmetiikka sarjan Maria Galland Paris maahantuoja, edustaja, kouluttaja ja myyjä Suomessa. Sarja tähtää sisäisen ja ulkoisen kauneuden harmoniaan ja sisältää laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita ja hoitoja. Ota rohkeasti yhteyttä: info@maria-galland.ee tai puh: 0405843314

Fenix Beauty Oy

https://fenixbeauty.fi/
Fenix Beauty Oy tuo maahan vain tarkoin valittuja ensiluokkaisia tuotemerkkejä, jotka ovat kukin oman alansa huippuja ja markkinajohtajia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi testaamme maahantuomamme tuotteet huolella ennen niiden päätymistä valikoimaamme. Toimimme läheisessä yhteistyössä niin päämiestemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Molempiin suuntiin toimivalla yhteydenpidollamme takaamme aukottoman tiedonkulun valmistajan ja loppukäyttäjän välillä. Tuomme tuoteuutuudet Suomeen reaaliajassa ja uudistamme markkinointimateriaaliamme säännöllisesti. Jälleenmyyjillemme tarjoamme täyden tukemme sekä markkinoinnillisesti että koulutuksellisesti. Kunnia-asianamme on palvella sekä kuluttaja- että ammattilaisasiakkaitamme aina mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Palvelemme sinua mielellämme!

Aila Airo Kauneuspalvelut

https://ailaairo.fi/
Etsitkö jotain aivan poikkeuksellista? Jo yli 75 vuotta perheyrityksemme on luottanut ammattilaistuotteisiin, joiden taustalla on perusteellinen tutkimustyö. Myös erittäin herkille ihoille löydät turvallisen ratkaisun. Meiltä löydät korneoterapeuttisen dermaviduals®-ihonhoitomenetelmän, Doctor Eckstein- ja PHYRIS-ammattihoitosarjat, ARTDECO-meikit ja -kynsilakat, Combinal-kestovärit ja käsintehdyt Da Vinci -siveltimet.
Kun tyytyväinen asiakas on sinullekin kaikkein arvokkainta, olet oikeassa tiimissä! Perheyrityksellämme on vahvat juuret ja tähtäin pitkällä. Toisen ja kolmannen polven yrittäjinä pidämme kiinni siitä, että toimintamme on joustavaa, jokaisen asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin taipuvaa. Meillä asioit kosmetologikollegoiden kanssa: kosmetologin arki on meille tuttua ja siksi kanssamme asiointi mutkatonta. Uuden oppiminen on aina inspiroivaa ja siksi koulutuksemme ovat maksuttomia. Koulutuspäivien välillä olemme aamusta iltaan vain puhelinsoiton päässä.
Tervetuloa tiimiin! Kauneuslinnan ladyt

Hurmus

https://hurmus.fi
Kuuntelemme ja kohtelemme sinua yhtä hyvin kuin Sesderma ihoa. Espanjalainen Sesderma on edelläkävijä nanoteknologian käytössä dermatokosmetiikassa ja tunnetaan tuotteiden tehokkuudesta. Ydinosaamista ovat hellävaraiset uudistavat hapot, peptidit, kasvutekijät, retinoidit, sensisomit. Mediderma -ammattituotevalikoimassa on erityyppiset kemialliset geeli-, retinoidi- ja yhdistelmäkuorinnat. Aktiiviaineiden imeytymistä tehostava Nanopore Stylus mikroneulaus sekä PAN Led valoterapia ammattituotteet. Lisäksi valikoimassamme on koreakosmetiikkaa, joiden vaikutukset ja näkyvät tulokset ovat herättäneet kiinnostusta ja kysyntää: Acropass mikroneulaslaastarit silmänympärysihon kiinteyttämiseen: Kosmetologi-SKY Lajinsa paras 2018. Pepplus+ peptidejä sisältävät tehohoitotuotteet ja hoitolahoito „Lifting Program “ B-Tox Ampoule täsmävoide antaa botokstyyppisen vaikutuksen vähentäen ryppyjä ja turvotuksia. THESERA L-TDN CELL LIFT, Melting String Lifting Program – ammattihoito liukenevilla silkkikuituisilla langoilla – kasvojen piirteisiin kiinteyttä, kimmoisuutta, sileyttä ja heleyttä. Sarjan Balance program – kotihoitotuotteet täydentävät ja ylläpitävät hoidon vaikutuksia. Ota yhteyttä: info@hurmus.fi / 0207304540

Consult Lady Oy

http://consultlady.fi
Consult Lady Oy on yli 30 vuotta toiminut perheyritys. Tuomme maahan laadukkaita kosmetiikkabrändejä sekä koulutamme vuosien kokemuksella. Tuotevalikoimaamme pääsee parhaiten tutustumaan rekisteröitymällä verkkokauppaamme www.consultlady.fi.
Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat brändit: Lady Lash & Brow Lift -kestotaivutus ja kulmien laminointi, MaxeyLash-ripsiseerumi, kuorintasaippuat, QEN CCC Cream, Nami- ja Lumoava-sokerit, Clean+Easy -vahakarvanpoistomenetelmä ja parafiinit, Alex Cosmetic -ihonhoitosarja ja yrttikuorinnat, Amiea-pigmentiontituotteet ja -laitteet, BeautyPen-mikroneulaus, Hairwell-kestovärit, Body Drench -kertakäyttönaamiot ja itseruskettavat, Timeless Truth -kertakäyttönaamiot, Gena käsi- ja jalkahoitotuotteet, Ardell-ripset, MegaWhite -peroksiditon hampaiden vaalennus, Pielor-käsivoiteet, ProGel-geelilakat ja O.TWO.O-meikkituotteet.
Tutustu ammattituotteisiin ja jälleenmyyntisuosikkeihin! Koulutusvalikoimaamme kuuluvat ripsien kestotaivutus, sokerointi, yrttikuorinnat ja mikroneulaus. Yhteydenotot (09) 872 5678 tai asiakaspalvelu@consultlady.fi.

Camilla Aho Oy Ab

https://diegodallapalmapro.fi/
Camilla Aho Oy Ab on vuonna 1980 perustettu kosmetiikan, hoitotuotteiden ja -laitteiden sekä hoitolakalusteiden maahantuontiyritys. Päätuotteenamme on italialainen kosmetiikkasarja Diego dalla Palma Professional, RVB LAB THE SKIN, RVB LAB THE MAKE UP sekä Diego dalla Palma Milano, jotka kattavat kaikki tuotteet ammattikäyttöön kauneushoitoloissa, kotihoitotuotteet, meikit, vartalonhoitotuotteet sekä miesten päivittäiskosmetiikan. Uskomme että laajasta tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisu kaikille. Ammattilaisillamme on valikoimissaan kasvo-, vartalo-, ja laitehoidot sekä kaikille ihotyypeille soveltuvia kotihoitotuotteita. Kokonaisvaltainen kohtaaminen – We run that extra mile for our customers. Meille asiakkaidemme odotusten ylittäminen on lupaus jonka vuoksi teemme töitä. Kauneutemme pohjautuu solutasapainoon. Hyödynnämme viimeisintä teknologiaa, joka pohjautuu uraauurtavaan tutkimustyöhön. Ei ole sattumaa, että olemme yksi harvoista brändeistä, jolla on tarjolla sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto. Yli 50:n vuoden alan kokemuksella, pystymme näin myös luomaan tulevaisuuden tuotteita. Tuotteet pitävät lupauksensa – niin asiakkaan kotikäytössä kuin hoitolassakin, luotettavuus syntyy positiivisesta käyttökokemuksesta ja tuloksien aikaansaamisesta. Camilla Aho Oy Ab maahantuojana on luotettava – pitkään alalla toiminut, vakavarainen perheyritys, jossa asiakas on palvelumme keskiössä.

Melon Oy

https://melon.fi
Melon Oy on vuonna 2008 perustettu kauneus- ja hoitoalan sekä esteettisen kirurgian alan maahantuoja. Päämäärämme on palvella alan ammattilaisia laadukkailla tuotteilla ja ystävällisellä palvelulla, nopeasti ja joustavasti. Tuotevalikoimamme sisältää mm. hoitolaitteita, kosmetiikkaa, kalusteita, instrumentteja ja tarvikkeita. Edustamiamme brändejä ovat mm. laadukas spa-ihonhoitosarja Pevonia, medikaalinen ihonhoitosarja Medicalia, mineraalimeikkisarja Emani, ripsipidennysten uranuurtaja JB Lashes, Nacomi, VOESH N.Y., PIBU Beauty, Lord & Berry ja Beautiful Brows sekä laitepuolelta mm. Dermalux, geneO+, InnoPen, Accurett ja VISIA. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin puhelimitse ja sähköpostilla. Lisäksi voit piipahtaa noutomyymälässämme noutamassa tilauksesi ja tutustumassa tuotteisiimme tarkemmin. Verkkokauppamme palvelee kauneudenhoitoalan ammattilaisia kellon ympäri. Toimitamme tilaukset nopeasti: ne ovat useimmiten perillä jo seuraavana päivänä. Jos et ole vielä Melonin asiakas, saat tunnukset verkkokauppaan täyttämällä asiakashakemuksen nettisivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisa tuote-, hoito- ja laitekoulutuksia. Järjestämme koulutuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan ja räätälöimme tarvittaessa myös yksilöllisiä koulutuspaketteja. Tervetuloa palveltavaksi!

Disar Oy

https://disar.fi
Disar on suomalainen kauneusalan- ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja, joka on toiminut jo vuodesta 1993. Maahantuomme ja koulutamme mm. Dibi Milano -, Olos -, Isabelle Lancray -, Dr. Rimpler -, Nimue – ja Bioreline -ihonhoitosarjoja, Beni Durrer -ammattimeikkisarjaa sekä laadukkaita, turvallisia ja nykyaikaisia kauneudenhoitolaitteita. Yrityksemme arvoihin kuuluvat luotettavuus, korkea laatu, asiantuntemus ja aito yhteistyö. Teemme pitkäjänteistä, kestävää työtä kauneudenhoitoalalla ja kunnioitamme kauneudenhoitoalan ammattilaisten työtä.

DMK

https://dmkfinland.fi/
Uskomme onnelliseen ihoon! DMK-konsepti palauttaa ihon tasapainon ja saa ihon toimimaan optimaalisesti. Konsepti perustuu neljään vaiheeseen: remove, rebuild, protect ja maintain (rrpm) eli poisto, jälleenrakennus, suojaus ja ylläpito. DMK tarjoaa työvälineet, joiden avulla ihonhoidon ammattilainen voi menestyksellisesti hoitaa mitä tahansa ihon tilaa. Hän voi myös luottaa siihen, että tulokset ovat näkyviä ja pitkäaikaisia. Kotihoitotuotteemme toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. Ei ole olemassa ihoa, joka ei hyötyisi DMK-konseptista. p. 040 – 801 0825

Toporiina Oy

http://toporiina.fi/maahantuonti/
Tuomme maahan saksalaisia ammattikosmetiikkasarjoja Biodroga Bioscience Institut ja Biodroga MD, italialaisia Panestetic ihonhoitolaitteita ja Electra tuotteita, korealaisia DMD-H mikroneulauskyniä, italialaisia Holiday Depilatori vahoja ja sokereita, saksalaisia Beauty Is Life meikkejä ja italialaisia Decomedicalin Vapozoneja. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein lähtökohta työssämme. Päämääränämme on auttaa asiakastamme menestymään ja siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa markkinoinnin ja myynnin edistämiseksi. Kosmetologien toiveiden mukaisesti autamme erilaisten tapahtumien ja kampanjoiden laatimisessa ja toteuttamisessa. Olemme sitoutuneet pysymään hoitoloiden yhteistyökumppanina, eikä sarjojamme löydy tavarataloista tai apteekeista. Hyvistä eduistamme ja nopeista toimituksistamme olemme saaneet paljon kiitosta. Erilaiset koulutukset ovat itsestäänselvyys, myös muualla kuin Espoossa. Järjestämme asiakkaillemme myös suosittuja koulutusmatkoja.

Depend Cosmetic Oy

https://re-q.fi/
Me Dependillä tuomme maahan ja edustamme kolmea eri tuotesarjaa. Näistä Itävaltalainen REFECTOCIL on ammattilaisille suunnattu silmäkosmetiikan sarja ripsien ja kulmien kokonaisvaltaiseen hoitoon, värjäykseen, taivutukseen sekä käsittelyyn. RefectoCil -tuotteille löydät vinkkejä, ohjeita ja tuotetietoja omalta sivustolta ( www.refectocil.fi ). REQ -sarja tarjoaa puolestaan tuotteita ammattikäyttöön kynsille, mm. palkitun LackGel -kestolakan, tarvikkeet, rakennekynsimateriaalit sekä Spa-tuotteet käsille sekä jaloille. Meiltä löydät myös laadukkaat, mutta edulliset DEPEND -kynsilakat mm. hoitolakäyttöön. Lakkojen lisäksi sarjasta löytyy paljon erilaisia tuotteita kynsien kokonaisvaltaiseen hoitoon. Tuotteet sopivat sekä hoitolassa käytettäväksi että myyntituotteiksi. Dependiltä löydät myös markkinoiden ainoan Joutsenmerkityn kynsilakan poistoaineen. Kaikki Reqin ja Dependin nestemäiset tuotteet kuten mm. kynsilakat ja kestolakat valmistetaan oman emoyhtiömme tehtaalla Ruotsin Halmstadissa. Noutovarastomme sijaitsee Satakunnan Huittisissa, jonne olet alan ammattilaisena sekä opiskelijana tervetullut, niin ostoksille, koulutukseen, tutustumaan tuotteisiin tai muuten vain juttusille. Nettitukkumme palvelee verkossa 24/7 ( www.re-q.fi ). Sposti info@re-q.fi | Puh. 02-566700

Kauneus Tsaaritar Oy / Rosa Graf

https: // tsaaritar.com
Rosa Graf –sarjan Suomen maahantuonti. Rosa Graf on saksalainen ammattikosmetiikkasarja, jolla on pitkät perinteet jo vuodesta 1926! Sarja on pääsääntöisesti synteettinen, mutta raaka-aineita pyritään keräämään mahdollisimman pitkälle luonnosta ja niistä jätetään ylimääräiset säilöntä- ja lisäaineet pois. Rosa Graf –sarja on hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen! Rosa Graf -sarjan kehityksen helmituotteita tällä hetkellä ovat ehdottomasti Perfect Boost -tuotteet, joihin on kehitetty kolmois-hyaluron yhdistelmä! Sekä uudet, täysin orgaaniset Organic Cellpeeling -kuorinnat!
Tutustu ja rakastu kanssamme Rosa Graf –sarjaan!

Rohdos-Ala Oy

www.rohdos-ala.fi
Rohdos-Ala on rehti ja iloinen yhteistyökumppani kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Olemme toimineet kauneuden parissa jo vuodesta 1957 lähtien. Toimimme ammattikosmetiikan maahantuojana ja kauppana palvellen sekä tukien ihonhoidon ammattilaisia suurella sydämellä ja vastuullisesti. Henkilökuntamme kouluttaa ja palvelee vuosikymmenien kokemuksella.
Valikoimaamme kuuluu tunnetut ja korkealaatuiset ammattikosmetiikkasarjat: Ella Baché, Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte ja Phytocéane ja Camillen 60. Tuotevalikoimaamme pääsee tutustumaan helpoiten rekisteröitymällä verkkokauppaamme www.rohdos-ala.fi.
 

New Life Cosmetics Oy

http://newlife.fi
New Life Cosmetics on ammattikosmetiikkatuotteiden maahantuontiyritys, joka keskittyy 100% ammattimaiseen kauneudenhoitoon. Olemme virallisia maahantuojia Bioline Jatò, Toskani ja Evagarden merkeille. Yritys on perustettu vuonna 2008. Arvoihimme kuuluu rehellisyys, avoimuus, vastuullisuus ja laatu sekä aito välittäminen asiakkaistamme. Haluamme luoda kestäviä yhteistyösuhteita sekä olla mukana luomassa yksilöllisiä kauneushoitoloita, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisia ja toimivia ratkaisuja kauneuteen sekä hyvinvointiin. Me New Life Cosmeticsilla olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme merkit, joiden tekemisen palo ja arvot vastaavat omaamme. Merkkeihin, joille meidänkin asiakkaidemme menestys on aidosti sydämen asia. Koulutamme hoitosarjojen käyttöön vain ammattilaisia ja edustamiamme tuotteita ei voi ostaa netistä. Näin tuemme yhteistyökumppanina yritystoimintaasi ja ammatillista asiantuntemustasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä info@newlife.fi ja/tai 045 875 2233. Tanja, Iiris ja Niklas / New Life Cosmetics Oy

Hoitolatukku

https://hoitolatukku.fi/
Hoitolatukku on Suomen suurin ammattikosmetiikan tavaratalo hoitoalan ammattilaisille. Menestyvän hoitolan edellytyksenä ovat ammattimaiset tuotteet, asianmukaiset välineet, turvalliset laitteet ja laadukkaat kalusteet. Meiltä löydät laadukkaat hoitolasarjat, kuten Scandinavian Skin Candy, Cliniccare, Gerard´s, Phyt´s, Iloiset varpaat, Footlogix ja monia muita.
Me Hoitolatukussa teemme työtä, jotta sinä hoitolayrittäjänä saisit käyttöösi mahdollisimman laajan valikoiman ammattituotteita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Saat pakettisi aina perille tuotuna mahdollisimman nopeasti – yleensä jo seuraavaksi päiväksi. Pyrimme myös jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaa uusiin ja mielenkiintoisiin tuotteisiin. Palveluksessasi on 25 Hoitolatukkulaista ja kiireisimpinä aikoina joukko kiireapulaisia!
Hoitolatukun verkkokauppa palvelee Sinua juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Norris Cosmetics Oy

https://norris.fi/
Norris Cosmetics Oy on laadukkaisiin brändeihin keskittynyt tukku- ja maahantuontiyritys. Valikoimistamme löytyy laaja valikoima selektiivistä kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa, koruja sekä tuotteita hyvinvointiin ja kotiin. Tunnetuimmat brändimme ovat: Joe Blasco, Thalion, Ecooking, Blomdahl Medical ja Miss Kay. Lisäksi valikoimastamme löytyy: AAA – Aromas Artenales de Antigua, Andmetics, Comvita, Green People, Helen Pietrulla, My White Secret, Naturally European, OrganiCup, SwissClinic, Urban Veda sekä Treets Traditions. Kauneusalan ammattilaisena voit rekisteröityä Norris.fi-verkkokauppaan, saadaksesi laadukkaat ja turvalliset tuotteet tukkuhinnoin. Tarjoamme ammattilaisille myöskin viikottain vaihtuvia etuja. Tervetuloa tutustumaan!

Eurocosmetics Oy

https://eurocosmetics.fi
Olemme ranskalaisen Sothys GROUPin tytäryhtiö ja kauttamme voit tilata sekä Sothys että Bernard Cassiere ammattisarjojen hoitoja ja tuotteita. Tarjoamme hoitolaasi tehokkaat, tutkitut ja turvalliset tuotteet, jotka valmistetaan kestävällä kehityksellä luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Palvelemme teitä asiakaslähtöisellä ammattitaidolla, monipuolisten koulutusten, asiakastapahtumien, laadukkaiden mainosmateriaalien ja nopeiden tavarantoimitusten myötä.

Saga Beauty

https://saga.fi/beauty/
Saga Beauty edustaa arvostettuja ja laadukkaita ihonhoitosarjoja, UV-suojatuotteita sekä värikosmetiikkaa. Meiltä saat tuotteet myyntiin ja ammattikäyttöön. Saga Beauty eli virallisemmin Saga Trade Finland Oy on Phytomer, Fleur’s ja Vie Collection -ihonhoitosarjojen, Skinvisibles -UV-suojatuotesarjan, Alessandro SPA
-jalkojen- ja käsienhoitosarjan sekä Stagecolor -meikkisarjan jakelija Suomessa. Saat meiltä myös muun muassa kynsilakat ja erilaisiin tarkoituksiin paperi- ja vanutuotteita sekä desinfiointi- ja hieronta-aineita.
Me Saga Beautyssa haluamme olla yhteistyökumppanisi ja auttaa sinua ja yritystäsi menestymään ja kehittymään jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Haluamme auttaa sinua palvelemaan asiakkaitasi mahdollisimman hyvin ja tarjota yrityksellesi tukea. Valikoimassamme olevat tuotteet ovat laadukkaita, luotettavia ja turvallisia. Panostamme palvelumme joustavuuteen, henkilökohtaisiin asiakassuhteisiin ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Voit ottaa yhteyttä meihin aina, kun tarvitset apuamme. Asiakkaanamme voit keskittyä työhösi koko asiantuntemuksellasi. Tarjoamme asiakkaillemme myös rahanarvoisia etuja, kuten markkinointi- ja mainostukea, vuosibonusta ostoista, koulutusta ja myynninedistämismateriaaleja.
Toivotamme sinut tervetulleeksi kanssamme kosmetiikan ja ihonhoidon valloittavaan maailmaan! ♥

LuxMe Kauneudentukku

http://luxme.fi
Valikoimassamme on paljon erilaisia, tehokkaita ja edullisia tuotteita hoitoihin ja lisämyyntituotteiksi asiakkaille. Valikoimassamme myös konjac-sieniä, geelisukkia ja geelikäsineitä, hoitolatarvikkeita, sokerointituotteita ja eri sarjoja. Missiomme on löytää ja tuoda maailmalta kiinnostavimmat ja innovatiivisimmat ihonhoitotuotteet sekä kauneudenhoidon ammattilaisten saataville. Edellytämme tuotteilta todistettua tehokkuutta, kohtuullista hintatasoa ja ennen kaikkea korkeaa laatua. Arvostamme edustamissamme tuotteissa myös luonnollisuutta ja eettisiä tuotantoperiaatteita. Rekisteröidy sivuillemme niin saat voimaan tukkuhinnat www.luxme.fi p. 044 749 9885 myynti@luxme.fi

Belmax Oy

https://lakshmi.fi/
Tuomme maahan italialaisen Lakshmin ayurvedista luonnonkosmetiikkaa. Lakshmin tuotteet tehdään luonnon laboratorion parhaista raaka-aineista; yrteistä, siemenistä, kukista ja hedelmistä. Tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravinteikkaita ainesosia kuten sheavoi, aloe vera, jojoba, seesam, ruusu, mirha ja 100% puhtaat eteeriset öljyt. Lakshmilla on yli 300 ekosertifioitua tuotetta, joiden valmistus pohjautuu ayurvedan, luonnonlääketieteen ja aromaterapian ikiaikaiseen viisauteen sekä nykyaikaiseen tutkimukseen. Lakshmi hoitolat tarjoavat kokonaisvaltaisia hoitoelämyksiä, jossa jokainen asiakas kohdataan yksilönä. Hoidot ovat tehokkaita ja puhtaiden raaka-aineiden vuoksi turvallisia ja hoitavia. Ayurveda on 5 000 vuotta vanha intialainen terveydenhoitojärjestelmä, jonka painopiste on sairauksien ennaltaehkäisyssä. Ayurveda-filosofia perustuu kehon ja mielen tasapainoon ja oman kehon kuunteluun. Luonnon viisi elementtiä – ilma, vesi, tuli, maa ja eetteri/avaruus – vaikuttavat meissä kaikissa. Näistä elementeistä muodostuvat ayurvedan kolme peruskehotyyppiä eli doshaa; vata, pitta ja kapha.

Nannic Suomi Oy

https://nannic.fi
Nannic on belgialainen perheyritys, joka on erikoistunut ihonhoitoon. Oma tuotanto ja laboratorio mahdollistaa tinkimättömän työskentelyn tuote innovaatioiden parissa. Nannic on radiofrekvenssilaitteiden asiantuntija. Nannic radiofrekvenssihoitolaitteilla saa hyviä hoitotuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Ainutlaatuisen radiofrekvenssihoidosta tekee lamellaariseerumit, jotka imeytetään iholle hoidon aikana. se mahdollistaa mm. ruusufinnin hoitamisen. Hoitolaite sopii sekä kasvoille että vartalolle. Nannic radiofrekvenssihoito on tieteellisesti tutkittu hoitokokonaisuus. Deep Skin mikroneulaus & ihon hionta. Deep Skin hoitolaite sisältää tehokkaan mekaanisen ihon hionnan sekä hygieenisen mikroneulauksen. Deep Skin hionta syväpuhdistaa laajentuneita ihohuokosia. Deep Skin mikroneulaus on tehokas ja turvallinen. Kertakäyttöiset 0,5 mm pituiset, muotoillut neulat tekevät iholle jopa 760 000 mikrokanavaa yhden hoitokerran aikana. Bioaktiiviset hoitotuotteet  sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia ja ne ovat totuttua hoitavampia. Voidepohja koostuu lipideistä sekä vedestä ja voiteet imeytyvät hyvin. Ihoa suojaavan hydrolipidikalvon toiminta pysyy optimaalisena, koska NANNIC -tuotteet eivät sisällä kemiallisia kalvon toimintaa häiritseviä emulgaattoreita. Tuotteet oheneville hiuksille Nannic hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka vahvistavat hiuksia säännöllisesti käytettyinä. Tuotteet sopivat sekä miehille että naisille. Tuotteet sopivat hormonaaliseen hiustenlähtöön. (vahvathiukset.fi)

Phorest Finland

https://phorest.fi
Me Phorestilla keskitymme auttamaan kauneudenhoitoalan yrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaa ja brändiä. Phorestin nettiajanvaraus- ja kassajärjestelmä auttaa sinua saamaan asiakkaat takaisin yhä useammin, kuluttamaan enemmän ja antamaan suositteluja! Järjestelmästämme löydät myös hius- ja kauneusalan parhaat markkinointi- ja hallintatyökalut helpottamaan salongin arkea. Kun liiketoimintasi on käytännössä automatisoitu, voit keskittyä tarjoamaan entistä parempaa asiakaspalvelua. Markkinointityökalumme, kuten salongillesi brändätyt iOS- ja Android-sovellus, kanta-asiakasohjelma ja markkinointiviestit, pitävät huolen markkinoinnistasi – sinun tarvitsee vain lumota asiakkaat ja saada heidät puhumaan puolestasi. Puh: +358 44 2315979 Sposti: info@phorest.fi