Archives

 • FinPuro

  www.finpuro.fi
  FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon.
  Tuotteemme on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Sokerimme syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote. Tuotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja intohimosta tuotteisiimme. Valikoimassamme on neljä erilaista sokerointimassaa.
   
   

  More
 • Isla Beauty Oy

  https://islaeducation.fi/
  Isla Beauty Oy:n koulutusalusta Isla Education tarjoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle monipuolisia, tutkittuun tietoon perustuvia koulutuksia ihoon ja ihonhoitoon liittyvistä teemoista. Koulutuksemme mahdollistavat ammatillisen kasvun ja kehityksen helposti työn ohessa, siellä missä sinäkin olet. Missionamme on kasvattaa kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista ja lisätä tieteellisen tiedon määrää alalla. Sukella siis kanssamme luotettavan tiedon ja oppimisen maailmaan!

  More
 • Royal Beauty Group Oy

  https://pro.royalbeautyshop.fi
  Royal Beauty Group Oy on perustettu 2022 ammattikosmetiikan maahantuontiin ja kouluttamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kauneudenhoidon ammattilaisille laadukkaat tuotteet ripsille ja kulmille brändeiltä Ciaobrow sekä Élan. Meiltä löytyy myös Sienna X korkealaatuiset itseruskettavat ja suihkurusketusuutteet sekä Royal Beauty Accessories asusteet lisämyynnin tueksi hoitoloihin. Parhaiten tuotevalikoiman näet rekisteröitymällä meidän verkkokauppaan https://pro.royalbeautyshop.fi

  More
 • Alaset Import Oy

  https://alaset.fi
  Olemme maaialmankuulun ranskalaisen Lpg Systemsin ainoa edustaja Suomessa. Tuomme ammattilaitteita kauneushoitoloihin ja fysisoterapiaan. Hyvä kauneushoitolayrittäjä meillä on avaimet menestykseen. Kauneushoitolan oma laite on Cellu m6 Alliance Beauty, uusin laitemalli. Laite on yhdistelmälaite varustettuna monipuolisilla vartalo- ja kasvohoito-ohjelmilla sekä SPA-hemmotteluhoidoilla. Hoito-ohjelmat ovat valmiina sinua ja asiakastasi varten, kiinteytykseen, selluliitin tasoitukseen, rasvakudoksen muokkaukseen, rentoutukseen, turvotuksen hoitoon, detox-hoitoon, hyvinvointiin. laitteen mukana on tabletti jossa on laadukas kuvantamisohjelma ennen ja jälkeen hoitojen. Lpg Systems on ainoana maailmassa kehittänyt yrittäjälle kuvantamisohjelman. LPG-hoidoista on tehty 150 tieteellistä tutkimusta. Lpg sisäistä voimaa ja parempaa elämänlaatua.

  More
 • Lekita

  https://lekita.fi
  Lekita tuo maahan korkealaatuisia, luotettavia ja tutkitusti tehokkaita Mary Cohr- ja Rhea Cosmetics -ammattisarjoja. Palvelemme ja koulutamme kauneudenhoitoalan ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella, joustavasti kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme pääset nauttimaan ainutlaatuisista kumppanuuseduista sekä henkilökohtaisesta, asiantuntevasta ja lämpimästä palvelusta.
  Mary Cohr on laadukas, luotettava ja tehokas ammattikosmetiikkasarja Ranskasta. Sarjan ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet, ylelliset koostumukset sekä uudet innovaatiot. Ammattilaiselle sarja tarjoaa kaiken tarvittavan: laadukkaat ihonhoitotuotteet, hemmottelevat manuaaliset hoidot sekä tehokkaat laitehoidot kasvoille ja vartalolle.
  Italiainen Rhea Cosmetics on moderni, korkealaatuinen ammattisarja, jonka hoidot ja tuotteet vastaavat vaativankin asiakkaan tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat asiakkaillesi näkyviä tuloksia ja sinulle upean mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Vegaaninen Rhea-ammattikosmetiikkasarja ei koskaan sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  Ota yhteyttä sähköpostitse lekita@lekita.fi tai puhelimitse 09 877 8771, kerromme mielellämme lisää!

  More
 • PURODORÉ

  https://purodore.com/fi
  Purodorén tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat hoitolatasoista kosmetiikkaa, ja osa tuotteista on vain ammattikäyttöön tarkoitettua. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Niistä on Purodoré tehty.
  Hoitoloille tarjoamme laadukkaan ja tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan lisäksi koulutuksia niin tuotteista kuin muustakin (kuten myyntikoulutusta), ystävällisen asiakaspalvelun, valtakunnallisen medianäkyvyyden, valmiit markkinointimateriaalit, joustavat hoitomenut ja nopeat tuotetoimitukset.
  Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

  More
 • NIKI NEWD

  https://nikinewd.fi
  Olemme kotimainen tuorekosmetiikan pioneeri. Intohimonamme on valmistaa huipputuoreita ihonhoitotuotteita maailmanparhaimmista 100% luonnollisista raaka-aineista. Olemme vieneet luonnonkosmetiikan astetta pidemmälle.
  Tarjoamme ammattilaisille konseptia ”Nordic tasting menu for the skin”, jossa kullekin hoitolalle räätälöidään heidän tarpeitaan vastaavat klassiset hoidot. Pääroolissa ovat tuoreet ihonhoitotuotteemme, kosmetologin erityisosaaminen ja kuulakas, ravittu ja hehkuva iho.
  Tuotekehityksessämme tiede, ravintorikkaus ja luonnollisuus ovat ydintämme ja olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota raaka-aineidemme valintaan ja tuotteidemme huipputuoreuteen, jotta voimme tarjota tehokkaita, mutta hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja -hoitoja. Tuotteissamme suosimme aina kaikista korkealaatuisimpia, puhtaita sekä 100% jäljitettäviä elintarvikelaatuisia raaka-aineita, emmekä koskaan käytä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia, tuoksuja tai synteettisiä ainesosia tai eteerisiä tuoksuja. Haluamme tuotteidemme tukevat ihon omaa mikrobiomiaa. Olemmekin saaneet erityisen paljon kiitosta tuotteidemme tehokkuudesta ja soveltuvuudesta myös herkkäihoisille.
  Kaikki tuotteemme valmistetaan tuoreeltaan pienissä erissä ravintorikkauden ja tehokkuuden takaamiseksi.
  Kestävä kehitys on osa meitä, joten lähituotanto, orgaanisuus ja ekologisuus ovat olleet osana yritysemme arvoja jo perustamisajoista lähtien.

  More
 • Meditechs

  https://www.meditechs.fi/
  Yksilölliset laitteet kauneuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Helppokäyttöiset laitteet räätälöidään aina toiveidesi mukaisesti.

  More
 • HBS Nordic AB

  www.hbsnordic.fi
  Olemme pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden jakelija ja olemme toimineet vuodesta 1998. Meille on kunnia tarjota tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Iho on meille sydämen asia! Tarjoamme markkinoiden johtavia, tunnettuja tuotemerkkejä (Exuviance Professional, Neostrata, Clinisept ja Heliocare) kauneushoitoloihin ja esteettisille klinikoille. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ammattimaisella otteella luomme pitkäikäisiä kumppanuuksia.
  Maahantuojana olemme ylpeitä saadessamme työskennellä tieteellisesti kehitettyjen tuotteiden kanssa ja voidessamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista tietoa ja palvelua. Tavoitteemme on tarjota upeita ihonhoidollisia tuloksia ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisaksi ihonsa kanssa. Nautimme intohimomme jakamisesta kosmetiikan ammattilaisten kanssa ympäri Pohjoismaita.

  More
 • Dynami Oy

  dynami.fi
  Kosmetiikan ammattilaiselle olemme taho, jonka kanssa työnteosta tulee inspiroivaa taidetta! Maahantuojana tavoitteemme on tukea jälleenmyyjiämme innostaen, inspiroiden ja kannustaen tuoden esiin jokaisen ammattilaisen parhaat puolet ja vahvimmat ominaisuudet. Tuloksellisuus syntyy luottamuksesta ja tahdosta menestyä yhdessä!
  Inspiroivassa valikoimassamme on kaksi ranskalaista sarjaa, ylelliseen kasviteknologiaan pohjautuva Darphin ja monipuoliset ammattihoidot sisältävä Payot. Maahantuomamme Darphin ja Payot -sarjat ovat edustettuina koulutetuissa kauneushoitoloissa ympäri Suomen. Brändiemme tavoite on tarjota yksilölliset tekniikat ja hoitotuotteet, joiden avulla hoitolassa toteutettavat hoidot ovat mahdollisimman tuloksellisia, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ja kauneudenhoidon nautintoa lisääviä. Molemmilla hoitolasarjoilla on vuosikymmenien tausta alan ammattilaisten sekä kuluttajien keskuudessa.

  More