Archives

 • A Class Skincare

  https://aclassbeauty.fi/
  A Class Beauty on kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien maahantuoja ja markkinoija. Tarjoamme kauneusklinikoille, hoitoloille ja muille ammattilaisille alan johtavien, ensiluokkaisten tuotemerkkien tuotteet, logistiikan, koulutukset sekä liiketoiminnallisen että markkinoinnillisen tuen.
  Olemme keskittyneet maahantuomaan harvoja ja valittuja, markkinoiden laadukkaimpia tuotemerkkejä, joihin tarjoamme erinomaisen asiakastuen. Maahantuomiemme merkkien periaatteita ovat alan yksityiskohtaisimmat koulutukset, laaja tuotevalikoima ensiluokkaisia alan ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita, turvallisuus sekä vahva brändi ja siihen liittyvä aktiivinen ja tyylikäs markkinointi. Tällä hetkellä edustamme seuraavia tuotemerkkejä ja toimimme niiden maahantuojana yksinoikeudella: iS Clinical, HydraFacial, Dermatude, Xtreme Lashes.

  More
 • BABOR

  https://se.babor.com/
  Eurooppalainen ihonhoitoalan ykkönen. Voidaan sanoa, että Babor on synonyymi sanalle ampulli. Babor perustettiin Saksassa vuonna 1956 biokemisti Dr. Michael Baborin toimesta. Se, mikä tekee Baborista ainutlaatuisen, on sen laaja valikoima ihonhoitotuotteita. Tehtaillamme valmistetaan yli 50 miljoonaa ampullia vuodessa, jonka lisäksi meillä on oma laboratorio ja 20 omaa tutkijaa. Meillä on myös kestävän kehityksen painopiste, joka läpäisee kaikki prosessimme.
  Näkemyksemme: Haluamme olla asiakkaan ensimmäinen valinta edistyneen ihonhoidon saralla maailmanlaajuisesti.
  Tehtävämme: Kestävästi kehittää erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka täyttää tuoksustandardit ja räätälöidyt tulokset.
  Meidän tavoite: Tarjota edistyksellinen ja tuloshakuinen ihonhoito.

  More
 • Vitamion Oy

  Edustamme maailman johtavaa A-vitamiiniammattisarjaa – Environia. Meille ammattisarja tarkoittaa, että sitä saa käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet, hoitotyötä tekevät ihonhoidon ammattilaiset. Environia ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, erikoisliikkeistä tai taxfreestä. Emme myöskään salli tuotteille hoitoloidemme ulkopuolisia verkkokauppoja.
  Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.
  Maahantuojana tärkein tehtävämme on tukea hoitola-ammattilaisia heidän työssään. Siksi tarjoamme ensiluokkaisen koulutuksen, tukea hoitolan markkinointiin, nopeat toimitukset ja joustavan asiakaspalvelun.

  More
 • BTL Medical Finland

  https://btlaesthetics.com/en
  BTL on Eurooppalainen, medikaalisia ja esteettisiä laitteita innovoiva ja valmistava globaali yritys, joka on jo kolmen vuosikymmenen ajan tehnyt taukoamatonta työtä sen eteen, että ihmiset voisivat paremmin, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.   BTL:n esteettiset laitteet pohjaavat ihmisen fysiologiaan, eli biostimuloivat kehon toimintoja. Laitteet ovat uniikkeja, tieteellisesti kehitettyjä ei-invasiivisia kauneudenhoitolaitteita joiden teho on medikaalista tasoa, mutta joita Suomessa saa operoida myös kosmetologit.  BTL:n omaa syvällistä kehitystyötä ja laadukasta valmistusprosessia tukee kliinisten tutkimusten osoittamat hämmästyttävät hoitotulokset. BTL:n laitteet täyttävät kaikki STUK:in vaatimukset.  Uniikeilla teknologiaratkaisuilla saavutetaan huipputuloksia turvallisuutta vaarantamatta.  BTL:n tavoite on tuottaa niin loistavia hoitotuloksia asiakkaillesi kuin taloudellista menestystä hoitolalle!  Kysy lisää ja innostu!

  More
 • Face Helsinki

  https://facehelsinki.fi
  Face Helsinki on suomalainen kosmetiikkatuotteiden jakelija. Olemme vuonna 2007 perustettu perheyritys. Edustamamme tuotemerkit ovat alansa johtavia eurooppalaisia perheyrityksiä. Ammattisarjoina meiltä löytyy neurokosmetiikan edelläkävijä Arkana ja Lajinsa Paras- palkittu Bielenda Professional. Saat meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, ihoa hoitavat Paese-meikit. Sijaitsemme Helsingin Herttoniemessä, josta toimitamme tuotteet asiakkaillemme ympäri Suomea. Olemme iloinen 15 henkilön tiimi kauneusalan ammattilaisia. Meidät tunnetaan luotettavana, joustavana, ystävällisenä ja asiantuntevana kumppanina. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla tuotteistamme lisää. Olemme täällä sinua varten.

  More
 • MAJ

  https:// https://maj.works/
  Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.
  MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelulupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen  arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

  More
 • Joy Hyvinvointipalvelut / Joyfulair

  https://www.lymfaboots.fi
  Tuomme maahan Joyfulair lymfaboots -laitteita. Valikoimamme on laaja ja meiltä löytyy laitteet myös ammattilaisille. Olemme hyvinvointialalla toimiva perheyritys ja olemme toimineet jo yli 12 vuotta alalla ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää alan uutuuksiin ja uusiin tietoihin. Lymfaboots -laitteista meillä on pitkä kokemus ja olemme saaneet tutustua useisiin valmistajiin ja laitteisiin. Omaa mallia miettiessämme, meillä oli tarkasti tiedossa mitä haemme ja mitä laitteelta vaadimme. Voisikin sanoa, että Joyfulair -laitteisiin on kerätty parhaat palat kaikista mitä olemme tähän saakka kokeilleet ja haluamme tarjota asiakkaille ammattitason laitteet, mutta silti maltilliseen hintaan. Haluamme myös että jokaiselle olisi jotakin, eli kotikäyttöön löytyy perusmalli ja ammattilaisille omansa. Olemme kuunnelleet myös asiakkaiden toiveita ja niitä haluamme jatkossakin toteuttaa. Haluamme palvella urheilijoita, hoitola-alan ammattilaisia, hierojia ja yksityisiä ihmisiä, jotka haluavat panostaa palautumiseen ja hyvinvointiin. Olemmekin tehneet työssämme paljon yhteistyötä sekä huippu-urheilijoiden kanssa, että kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Tausta-ammattina meillä itseltämme löytyy lähihoitajan, diplomi-kosmetologin, hyvinvointialan konsultoinnin, myyntiedustajan sekä Personal Trainerin ja hyvinvointikouluttajan ammatit. Uskomme, että näiden alojen työkokemuksen kautta osaamme palvella asiakkaitamme vielä paremmin. Ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin.
   

  More
 • Anna Lotan PRO Finland

  https://annalotanpro.fi
  Tuomme maahan israelilaista Anna Lotan Bio Cosmetic -laboratorion kehittämää Anna Lotan PRO ammattikosmetiikkasarjaa vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
  Olemme sinulle luotettava, asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Yhdessä olemme enemmän!

  More
 • SunSugaring

  https://sunsugaring.com
  SunSugaring on täysin sokerointiin keskittynyt sokerointituotteiden valmistaja, maahantuoja ja verkkokauppa. Valmistamme sokerointimassamme itse Kalajoella meidän omissa tuotantotiloissa jo vuodesta 2013. Sokerointimassojemme valmistuksessa käytämme Suomessa viljeltyä, suomalaista sokeria, sokerointimassamme on suomalainen avainlipputuote.
  Brändimme sisältää kaiken mitä tarvitaan itse ihokarvojen sokerointiin ja sokeroinnin jälkeiseen ihonhoitoon. Tuotteidemme osalta tärkeitä arvoja ovat, ettei tuotteisiimme ole lisätty hajusteita eikä väriaineita eikä niitä ole testattu eläimillä. Sokerointituotteemme sopivat hyvin myös herkälle iholle ja myös niille, joilla on aistiyliherkkyyttä mm. tuoksujen osalta.
  Tilausten nopea toimitus on meille kunnia-asia ja asiakaspalvelumme toimii arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-21 saakka.
  Tule ostoksille täyden palvelun sokerointikauppaan!

  More
 • PR-Cosmetic Oy

  https://pr-cosmetic-oy
  Dermalogica on maailmanlaajuisesti johtava ammattitason ihonhoitosarja, jota ihoterapeutit käyttävät ja suosittelevat. Dermalogica -tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Ne eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.
  Tarjoamme ainutlaatuista myyntikoulutusta ja laajaa tukea markkinointiisi, jotta liiketoiminnallasi olisi parhaat edellytykset kasvaa. Etunamme on nopeat toimitukset, joustava asiakaspalvelu ja ilmainen koulutus.
  Laitevalikoimastamme löydät laadukkaan ja kilpailukykyisen Dermalogica Pro Pen -mikroneulauskynän sekä Bt-gear laitteita kuten kosteusmittari, ultraäänilaite, otsaluuppi ja ultraäänikasvoharja.

  More