Archives

 • Pharmcos Oy

  www.pharmcosoy.weebly.com
  Pharmcos Oy on perustettu vuonna 2015 ja on 100 % suomalainen maahantuonti-, markkinointi- ja jakeluyritys, joka toimii kaikilla kosmetiikan jakelukanavilla.
  Pharmcos Oy:n perustajilla on kokemusta Suomen kosmetiikkamarkkinoita yli 40 vuoden ajalta, niin ammattikosmetiikan kuin kuluttaja- ja B2B-toiminnan kautta.
  Akileine jalkahoitosarja on kulttisarja, joka valmistetaan Monacossa ja toimii yli 100:ssa maassa. Akileine tuotteet on kehitetty erilaisiin jalkojen tarpeisiin niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Tuotteet ovat lääkäreiden ja fysiatrien kehittämiä, turvallisia, moderneja ja tehokkaista tuotteita ja valikoimissa löytyy hoitoloille ammattikoot.
  Haluamme tarjota ammattimaista ja laadukasta modernina jalkojenhoitoa SKY-kosmetologeille.

  More
 • Dermarome

  http://www.dermarome.fi
  Dermarome on kauneusalalla toimiva kosmetiikan maahantuoja yli 30 vuoden kokemuksella. Tuoteportfolioomme kuuluu huolellisesti valikoituneet ammattisarjat, meikkibrändit, hiustenhoito ja tuoksut. Dermarome on osa vuonna 1987 perustettua pohjoismaista Dermanoric -konsernia, johon kuuluu Dermanor, Dermarome, Dermabeauty sekä kosmetologikoulut Elisabethskolan, Hudpleieakademiet ja Kosmetologskolen.

  More
 • Avelida Oy

  www.avelida.fi
  Toimimme perinteiseen imukuppihierontaan ja luonnonmukaiseen aromaterapiaan perustuvan Bellabaci-tuotesarjan maahantuojana. Koulutamme kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisille Bellabaci-hoitomenetelmän mukaista imukuppihierontaa ja perehdytämme Bellabacin aromaterapeuttisten tuotteiden ihmeelliseen, hoitavaan maailmaan.
  Tarjoamme Bellabaci-hoitotuotteet ja -tarvikkeet koulutuksemme käyneille ammattilaisille verkkokaupassamme tukkuhintaan. Ylläpidämme kuluttajille suunnattua Bellabacin kotihoitotuotteiden verkkokauppaa.

  More
 • BeyondPro / LashLovers

  www.beyondpro.fi
  Maahantuomme yksinoikeudella kokonaisvaltaista ja ensiluokkaista korealaista HUBISLAB-ammattilaisihonhoitosarjaa ja koulutamme uusia HUBISLAB-kosmetologeja kautta Suomen.
  Palvelemme kauneuden ammattilaisia monipuolisesti uudistuneen verkkokauppamme kautta. Valikoimaamme kuuluvat mm. laadukkaat ja monipuoliset Ikilalo Pro -ripsienpidennystuotteet, suositut Quick Lash & Brow Lift -ripsien kestotaivutus- ja kulmien laminointituotteet sekä kotimaisen Ikilalo-tuotemerkin sosiaalisessa mediassa suureen suosioon nousseet kosmetiikkatuotteet ja PONY-O-hiustarvikkeet.

  More
 • FinPuro

  www.finpuro.fi
  FinPuro Oy valmistaa luonnonmukaista sokerointimassaa karvojenpoistoon.
  Tuotteemme on tehty 100% suomalaisista raaka-aineista, kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Sokerimme syntyi rohkeasta ideasta kokeilla, mitä Suomen luonto tarjoaa, kun halutaan kehittää täysin kotimainen tuote. Tuotteet koostuvat sokerijuurikkaan sokerista, puolukasta ja intohimosta tuotteisiimme. Valikoimassamme on neljä erilaista sokerointimassaa.
   
   

  More
 • Isla Beauty Oy

  https://islaeducation.fi/
  Isla Beauty Oy:n koulutusalusta Isla Education tarjoaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle monipuolisia, tutkittuun tietoon perustuvia koulutuksia ihoon ja ihonhoitoon liittyvistä teemoista. Koulutuksemme mahdollistavat ammatillisen kasvun ja kehityksen helposti työn ohessa, siellä missä sinäkin olet. Missionamme on kasvattaa kauneudenhoitoalan ammatillista osaamista ja lisätä tieteellisen tiedon määrää alalla. Sukella siis kanssamme luotettavan tiedon ja oppimisen maailmaan!

  More
 • Royal Beauty Group Oy

  https://pro.royalbeautyshop.fi
  Royal Beauty Group Oy on perustettu 2022 ammattikosmetiikan maahantuontiin ja kouluttamiseen erikoistunut yritys. Tarjoamme kauneudenhoidon ammattilaisille laadukkaat tuotteet ripsille ja kulmille brändeiltä Ciaobrow sekä Élan. Meiltä löytyy myös Sienna X korkealaatuiset itseruskettavat ja suihkurusketusuutteet sekä Royal Beauty Accessories asusteet lisämyynnin tueksi hoitoloihin. Parhaiten tuotevalikoiman näet rekisteröitymällä meidän verkkokauppaan https://pro.royalbeautyshop.fi

  More
 • Alaset Import Oy

  https://alaset.fi
  Olemme maaialmankuulun ranskalaisen Lpg Systemsin ainoa edustaja Suomessa. Tuomme ammattilaitteita kauneushoitoloihin ja fysisoterapiaan. Hyvä kauneushoitolayrittäjä meillä on avaimet menestykseen. Kauneushoitolan oma laite on Cellu m6 Alliance Beauty, uusin laitemalli. Laite on yhdistelmälaite varustettuna monipuolisilla vartalo- ja kasvohoito-ohjelmilla sekä SPA-hemmotteluhoidoilla. Hoito-ohjelmat ovat valmiina sinua ja asiakastasi varten, kiinteytykseen, selluliitin tasoitukseen, rasvakudoksen muokkaukseen, rentoutukseen, turvotuksen hoitoon, detox-hoitoon, hyvinvointiin. laitteen mukana on tabletti jossa on laadukas kuvantamisohjelma ennen ja jälkeen hoitojen. Lpg Systems on ainoana maailmassa kehittänyt yrittäjälle kuvantamisohjelman. LPG-hoidoista on tehty 150 tieteellistä tutkimusta. Lpg sisäistä voimaa ja parempaa elämänlaatua.

  More
 • Lekita

  https://lekita.fi
  Lekita tuo maahan korkealaatuisia, luotettavia ja tutkitusti tehokkaita Mary Cohr- ja Rhea Cosmetics -ammattisarjoja. Palvelemme ja koulutamme kauneudenhoitoalan ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella, joustavasti kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme pääset nauttimaan ainutlaatuisista kumppanuuseduista sekä henkilökohtaisesta, asiantuntevasta ja lämpimästä palvelusta.
  Mary Cohr on laadukas, luotettava ja tehokas ammattikosmetiikkasarja Ranskasta. Sarjan ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet, ylelliset koostumukset sekä uudet innovaatiot. Ammattilaiselle sarja tarjoaa kaiken tarvittavan: laadukkaat ihonhoitotuotteet, hemmottelevat manuaaliset hoidot sekä tehokkaat laitehoidot kasvoille ja vartalolle.
  Italiainen Rhea Cosmetics on moderni, korkealaatuinen ammattisarja, jonka hoidot ja tuotteet vastaavat vaativankin asiakkaan tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat asiakkaillesi näkyviä tuloksia ja sinulle upean mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Vegaaninen Rhea-ammattikosmetiikkasarja ei koskaan sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  Ota yhteyttä sähköpostitse lekita@lekita.fi tai puhelimitse 09 877 8771, kerromme mielellämme lisää!

  More
 • Purodoré

  https://purodore.com/fi
  Purodorén tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat hoitolatasoista kosmetiikkaa, ja osa tuotteista on vain ammattikäyttöön tarkoitettua. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Niistä on Purodoré tehty.
  Hoitoloille tarjoamme laadukkaan ja tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan lisäksi koulutuksia niin tuotteista kuin muustakin (kuten myyntikoulutusta), ystävällisen asiakaspalvelun, valtakunnallisen medianäkyvyyden, valmiit markkinointimateriaalit, joustavat hoitomenut ja nopeat tuotetoimitukset.
  Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

  More