Archives

 • Itu Biodyn Oy

  ITU BIODYN
  Itu Biodyn Oy on holistisen ihonhoidon erikoisosaaja ja vastuullisen elämäntavan
  suunnannäyttäjä, keskittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin jo vuodesta 1979. Toimimme
  laadukkaiden luomutuotteiden maahantuojana ja valikoimastamme löydät jopa yli 500
  luomutuotetta. Valikoimaamme kuuluvat muun muassa Dr. Hauschka ihonhoitotuotteet ja
  värikosmetiikka, Provida Organics ja Santaverde ihonhoitotuotteet sekä Sonett pesu- ja
  puhdistusaineet. Suosimme sertifioituja, biodynaamisesti viljeltyjä ja valmistettuja tuotteita,
  joiden koko toimitusketju läpinäkyvä. Laadukkaalla luomuvalikoimalla haluamme tarjota
  luonnollista luksusta.

  More
 • Salon Styleteam Oy

  Yritys, jossa ollaan totaalisen hurahtaneet ripsipidennyksiin, Lash ja Brow Lifteihin, Combinal värituoteperheeseen, pigmentointeihin sekä näiden kaikkien kouluttamiseen. Lisäksi löytyy mm. ihon analysoinnin todentamisvälineistöä, otsoniterapia.
  Ensimmäisenä Suomessa järjestämme koulutuksia Suupohjan koulutuskuntayhtymän kanssa yhteistyössä.
  Olemme kehittäneet Ripsipalveluiden perusteet koulutuksen ja seuraava kokonaisvaltainen koulutus alkaa 9.9 ja siihen on jo haku käynnissä Vuoksi.fi sivustolla.
  Dr. Temt, Combinal, Style Lashes, Gaube- tuotteiden sekä hiuspuolella Helen Seward tuotteiden maahantuoja.
  Koulutamme joustavasti myös ympäri Suomen. Käy sivustollamme tutustumassa ja rekisteröidy verkkokauppaamme ( kirjoita lisätietoja kohtaan SKY, niin muistamme sinua liitymislahjalla)
  Olemassa ollaan oltu vuodesta 2007

  More
 • Image Skinncare Suomi (Ursum OÜ)

  Kotisivu
  Olemme maailmanlaajuisesti tunnetun amerikkalaisen ammattilaiskosmetiikkabrändin Image Skincare:n virallinen maahantuoja.
  Järjestämme säännöllisesti online- ja offline-koulutuksia kosmetologeille, ja kouluttajamme voi tulla pitämään koulutuksen suoraan kauneussalonkiinne. Tarjoamme asiakkaillemme täydellistä markkinointi- ja informaatiotukea, joustavia ja käteviä yhteistyövaihtoehtoja, nopeita toimituksia, mielenkiintoisia tapahtumia, asiakasbonuksia ja paljon muuta.
  Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen alexandra@image-skincare.fi tai puhelimitse numeroon +358468002101

  More
 • AC Nova (entinen YDE Areal Oy)

  AC Nova on kauneusalan ammattilaisten tukkukauppa. ACShop tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöisiä hygieniatuotteita, kotimaisia siivousaineita KW ja eri ammattikosmetiikan brändejä: Shor Professional (Israel), Refectocil (Itävalta), Iloiset vapaat (Suomi) ja paljon muutakin.
  Vuonna 2023 lanseerattiin oma puhtaasti kotimainen brändi AC.

  More
 • A Class Skincare

  https://aclassbeauty.fi/
  A Class Beauty on kauneudenhoitoalan johtavien ammattilaismerkkien maahantuoja ja markkinoija. Tarjoamme kauneusklinikoille, hoitoloille ja muille ammattilaisille alan johtavien, ensiluokkaisten tuotemerkkien tuotteet, logistiikan, koulutukset sekä liiketoiminnallisen että markkinoinnillisen tuen.
  Olemme keskittyneet maahantuomaan harvoja ja valittuja, markkinoiden laadukkaimpia tuotemerkkejä, joihin tarjoamme erinomaisen asiakastuen. Maahantuomiemme merkkien periaatteita ovat alan yksityiskohtaisimmat koulutukset, laaja tuotevalikoima ensiluokkaisia alan ammattilaisille tarkoitettuja tuotteita, turvallisuus sekä vahva brändi ja siihen liittyvä aktiivinen ja tyylikäs markkinointi. Tällä hetkellä edustamme seuraavia tuotemerkkejä ja toimimme niiden maahantuojana yksinoikeudella: iS Clinical, HydraFacial, Dermatude, Xtreme Lashes.

  More
 • BABOR

  https://se.babor.com/
  Eurooppalainen ihonhoitoalan ykkönen. Voidaan sanoa, että Babor on synonyymi sanalle ampulli. Babor perustettiin Saksassa vuonna 1956 biokemisti Dr. Michael Baborin toimesta. Se, mikä tekee Baborista ainutlaatuisen, on sen laaja valikoima ihonhoitotuotteita. Tehtaillamme valmistetaan yli 50 miljoonaa ampullia vuodessa, jonka lisäksi meillä on oma laboratorio ja 20 omaa tutkijaa. Meillä on myös kestävän kehityksen painopiste, joka läpäisee kaikki prosessimme.
  Näkemyksemme: Haluamme olla asiakkaan ensimmäinen valinta edistyneen ihonhoidon saralla maailmanlaajuisesti.
  Tehtävämme: Kestävästi kehittää erittäin tehokasta ihonhoitoa, joka täyttää tuoksustandardit ja räätälöidyt tulokset.
  Meidän tavoite: Tarjota edistyksellinen ja tuloshakuinen ihonhoito.

  More
 • Vitamion Oy

  Edustamme maailman johtavaa A-vitamiiniammattisarjaa – Environia. Meille ammattisarja tarkoittaa, että sitä saa käyttää ja myydä vain Environ-koulutuksen saaneet, hoitotyötä tekevät ihonhoidon ammattilaiset. Environia ei voi ostaa tavarataloista, apteekeista, erikoisliikkeistä tai taxfreestä. Emme myöskään salli tuotteille hoitoloidemme ulkopuolisia verkkokauppoja.
  Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.
  Maahantuojana tärkein tehtävämme on tukea hoitola-ammattilaisia heidän työssään. Siksi tarjoamme ensiluokkaisen koulutuksen, tukea hoitolan markkinointiin, nopeat toimitukset ja joustavan asiakaspalvelun.

  More
 • BTL Medical Finland

  https://btlaesthetics.com/en
  BTL on Eurooppalainen, medikaalisia ja esteettisiä laitteita innovoiva ja valmistava globaali yritys, joka on jo kolmen vuosikymmenen ajan tehnyt taukoamatonta työtä sen eteen, että ihmiset voisivat paremmin, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.   BTL:n esteettiset laitteet pohjaavat ihmisen fysiologiaan, eli biostimuloivat kehon toimintoja. Laitteet ovat uniikkeja, tieteellisesti kehitettyjä ei-invasiivisia kauneudenhoitolaitteita joiden teho on medikaalista tasoa, mutta joita Suomessa saa operoida myös kosmetologit.  BTL:n omaa syvällistä kehitystyötä ja laadukasta valmistusprosessia tukee kliinisten tutkimusten osoittamat hämmästyttävät hoitotulokset. BTL:n laitteet täyttävät kaikki STUK:in vaatimukset.  Uniikeilla teknologiaratkaisuilla saavutetaan huipputuloksia turvallisuutta vaarantamatta.  BTL:n tavoite on tuottaa niin loistavia hoitotuloksia asiakkaillesi kuin taloudellista menestystä hoitolalle!  Kysy lisää ja innostu!

  More
 • Face Helsinki

  https://facehelsinki.fi
  Face Helsinki on suomalainen kosmetiikkatuotteiden jakelija. Olemme vuonna 2007 perustettu perheyritys. Edustamamme tuotemerkit ovat alansa johtavia eurooppalaisia perheyrityksiä. Ammattisarjoina meiltä löytyy neurokosmetiikan edelläkävijä Arkana ja Lajinsa Paras- palkittu Bielenda Professional. Saat meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, ihoa hoitavat Paese-meikit. Sijaitsemme Helsingin Herttoniemessä, josta toimitamme tuotteet asiakkaillemme ympäri Suomea. Olemme iloinen 15 henkilön tiimi kauneusalan ammattilaisia. Meidät tunnetaan luotettavana, joustavana, ystävällisenä ja asiantuntevana kumppanina. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla tuotteistamme lisää. Olemme täällä sinua varten.

  More
 • MAJ

  https:// https://maj.works/
  Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.
  MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelulupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen  arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

  More