Archives

 • Lekita

  https://www.lekita.fi/
  Lekita tuo maahan korkealaatuisia, luotettavia ja tutkitusti tehokkaita Mary Cohr- ja Rhea Cosmetics -ammattisarjoja. Palvelemme ja koulutamme kauneudenhoitoalan ammattilaisia yli 25 vuoden kokemuksella, joustavasti kaikkialla Suomessa. Asiakkaanamme pääset nauttimaan ainutlaatuisista kumppanuuseduista sekä henkilökohtaisesta, asiantuntevasta ja lämpimästä palvelusta.
  Mary Cohr on laadukas, luotettava ja tehokas ammattikosmetiikkasarja Ranskasta. Sarjan ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet, ylelliset koostumukset sekä uudet innovaatiot. Ammattilaiselle sarja tarjoaa kaiken tarvittavan: laadukkaat ihonhoitotuotteet, hemmottelevat manuaaliset hoidot sekä tehokkaat laitehoidot kasvoille ja vartalolle.
  Italiainen Rhea Cosmetics on moderni, korkealaatuinen ammattisarja, jonka hoidot ja tuotteet vastaavat vaativankin asiakkaan tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat asiakkaillesi näkyviä tuloksia ja sinulle upean mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Vegaaninen Rhea-ammattikosmetiikkasarja ei koskaan sisällä eläinperäisiä ainesosia.
  Ota yhteyttä sähköpostitse lekita@lekita.fi tai puhelimitse 09 877 8771, kerromme mielellämme lisää!

  More
 • PURODORÉ

  www.purodore.com/fi
  Purodorén tuotteet ovat ylellistä luonnonkosmetiikkaa, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet ovat hoitolatasoista kosmetiikkaa, ja osa tuotteista on vain ammattikäyttöön tarkoitettua. Huikea pitoisuus tehokkaita raaka-aineita, vastuullisuus ja läpinäkyvyys. Niistä on Purodoré tehty.
  Hoitoloille tarjoamme laadukkaan ja tutkitun luonnonkosmetiikkasarjan lisäksi koulutuksia niin tuotteista kuin muustakin (kuten myyntikoulutusta), ystävällisen asiakaspalvelun, valtakunnallisen medianäkyvyyden, valmiit markkinointimateriaalit, joustavat hoitomenut ja nopeat tuotetoimitukset.
  Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme!

  More
 • NIKI NEWD

  www.nikinewd.fi
  Olemme kotimainen tuorekosmetiikan pioneeri. Intohimonamme on valmistaa huipputuoreita ihonhoitotuotteita maailmanparhaimmista 100% luonnollisista raaka-aineista. Olemme vieneet luonnonkosmetiikan astetta pidemmälle.
  Tarjoamme ammattilaisille konseptia ”Nordic tasting menu for the skin”, jossa kullekin hoitolalle räätälöidään heidän tarpeitaan vastaavat klassiset hoidot. Pääroolissa ovat tuoreet ihonhoitotuotteemme, kosmetologin erityisosaaminen ja kuulakas, ravittu ja hehkuva iho.
  Tuotekehityksessämme tiede, ravintorikkaus ja luonnollisuus ovat ydintämme ja olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota raaka-aineidemme valintaan ja tuotteidemme huipputuoreuteen, jotta voimme tarjota tehokkaita, mutta hellävaraisia ihonhoitotuotteita ja -hoitoja. Tuotteissamme suosimme aina kaikista korkealaatuisimpia, puhtaita sekä 100% jäljitettäviä elintarvikelaatuisia raaka-aineita, emmekä koskaan käytä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia, tuoksuja tai synteettisiä ainesosia tai eteerisiä tuoksuja. Haluamme tuotteidemme tukevat ihon omaa mikrobiomiaa. Olemmekin saaneet erityisen paljon kiitosta tuotteidemme tehokkuudesta ja soveltuvuudesta myös herkkäihoisille.
  Kaikki tuotteemme valmistetaan tuoreeltaan pienissä erissä ravintorikkauden ja tehokkuuden takaamiseksi.
  Kestävä kehitys on osa meitä, joten lähituotanto, orgaanisuus ja ekologisuus ovat olleet osana yritysemme arvoja jo perustamisajoista lähtien.

  More
 • Meditechs

  https://www.meditechs.fi/
  Yksilölliset laitteet kauneuden ja terveydenhuollon ammattilaisille. Helppokäyttöiset laitteet räätälöidään aina toiveidesi mukaisesti.

  More
 • HBS Nordic AB

  www.hbsnordic.fi
  Olemme pohjoismainen edistyneiden ihonhoitotuotteiden jakelija ja olemme toimineet vuodesta 1998. Meille on kunnia tarjota tieteellisesti kehitettyä ihonhoitoa, jolla asiakkaamme saavat parhaita mahdollisia tuloksia. Iho on meille sydämen asia! Tarjoamme markkinoiden johtavia, tunnettuja tuotemerkkejä (Exuviance Professional, Neostrata, Clinisept ja Heliocare) kauneushoitoloihin ja esteettisille klinikoille. Tarjoamalla henkilökohtaista palvelua ammattimaisella otteella luomme pitkäikäisiä kumppanuuksia.
  Maahantuojana olemme ylpeitä saadessamme työskennellä tieteellisesti kehitettyjen tuotteiden kanssa ja voidessamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista tietoa ja palvelua. Tavoitteemme on tarjota upeita ihonhoidollisia tuloksia ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa kotoisaksi ihonsa kanssa. Nautimme intohimomme jakamisesta kosmetiikan ammattilaisten kanssa ympäri Pohjoismaita.

  More
 • Dynami Oy

  dynami.fi
  Uusi kosmetiikan maahantuonti Dynami on inspiroitunut kreikan kielestä ja tarkoittaa dynaamisuutta, voimaa, uuden alun energiaa! Inspiroivassa valikoimassamme on kaksi ranskalaista sarjaa, ylelliseen kasviteknologiaan pohjautuva Darphin ja monipuoliset ammattihoidot sisältävä Payot.
  Maahantuomamme Darphin ja Payot -sarjat ovat edustettuina koulutetuissa kauneushoitoloissa ympäri Suomen. Brändiemme tavoite on tarjota yksilölliset tekniikat ja hoitotuotteet, joiden avulla hoitolassa toteutettavat hoidot ovat mahdollisimman tuloksellisia, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ja kauneudenhoidon nautintoa lisääviä. Molemmilla hoitosarjoilla on vuosikymmenien tausta alan ammattilaisten sekä kuluttajien keskuudessa.
  Kosmetiikan ammattilaiselle olemme taho, jonka kanssa työnteosta tulee inspiroivaa taidetta! Maahantuojana tavoitteemme on tukea jälleenmyyjiämme innostaen, inspiroiden ja kannustaen tuoden esiin jokaisen ammattilaisen parhaat puolet ja vahvimmat ominaisuudet. Tuloksellisuus syntyy luottamuksesta ja tahdosta menestyä yhdessä!
   

  More
 • Book Salon

  https://pro.booksalon.fi
  Book Salon on suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja, joka on erikoistunut hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Ottamalla toimipaikassa käyttöön Book Salon -palvelun, saa yrityksesi kaikki työkalut, joita tarvitaan menestyvän yrityksen pyörittämiseen. Book Salon palvelu on helppokäyttöinen kokoelma hyödyllisiä apuvälineitä. Meiltä löytyy helppokäyttöinen online 24/7 ajanvaraus, asiakasrekisteri, työvuorojen hallinta, kassa & raportit sekä maksupääte ja online-maksut. Palvelusta on kaksi versiota: maksuton VAKIO paketti jolla pääset alkuun sekä maksullinen PRO-paketti jolla viet liiketoiminnan aivan uudelle tasolle! Ota palvelu käyttöön heti tai vaikka vaan testaa ilman sitoumuksia verkkosivuiltamme. Helppo ja nopea 15 minuutin käyttöönotto. Apua saat nopeasti aina tarvittaessa CHAT-tuesta.

  More
 • Naviter Oy

  https://naviter.fi
  Naviter Oy on suomalainen kosmetiikkayritys, joka valmistaa innovatiivisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita Helsingissä. Tuotekehityksessä valitsemme parhaat raaka-aineet, jotka tarjoavat hyviä tuloksia ja ovat turvallisia ihmiselle sekä luonnolle. Hyödynnämme tieteen viimeisimmät innovaatiot vaikuttavissa aineissa ja käytämme luonnon upeimpia raaka-aineita. Olemme erikoistuneet ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Ammattikosmetiikkasarjamme ovat BTB13, EKOPHARMA Helsinki ja Unna Nordic. Olemme asiantunteva kumppani ja tarjoamme koulutusta ja liiketoiminnan tukea hoitola-asiakkaillemme. Olemme asiantuntija lähellä sinua.

  More
 • Ivask Kosmeetika Oü – Maria Galland Paris

  www.maria-galland.ee/fi
  Ivask Kosmeetika Oü on perustettu vuonna 2001. Yrityksemme on yksinoikeudella ranskalaisen ammattikosmetiikka sarjan Maria Galland Paris maahantuoja, edustaja, kouluttaja ja myyjä Suomessa. Sarja tähtää sisäisen ja ulkoisen kauneuden harmoniaan ja sisältää laajan valikoiman ainutlaatuisia tuotteita ja hoitoja. Ota rohkeasti yhteyttä: info@maria-galland.ee tai puh: 0405843314

  More
 • Apellis Oy / Tradehouse

  https://janeiredale.fi
  Jane Iredale on Apelliksen maahantuoma värikosmetiikkasarja. 26 vuotta sitten Janen idea siitä, että myös värikosmetiikka voi olla osa ihonhoitoa mullisti meikkimaailmaa. Yhdestä tuotteesta, Amazing Base -meikkipohjasta, alkoi maailmanlaajuinen mineraalimeikkien valloitus. Suomessa olemme olleet Jane Iredale- sarjan maahantuoja kohta jo 20 vuotta. Sarjan jokaisessa tuotteessa on mietitty paitsi hoitavuutta myös toimivuutta sekä kaikkea tämän päivän vaatimuksia ekologisuudesta eläinsuojeluun aina koralliriuttoja myöten. Clean beauty on sarjan kulmakivi niin nyt kuin tulevaisuudessa. Täydellinen meikkisarja kosmetologien käyttöön tukemaan ihonhoitoa.

  More