Archives

 • Face Helsinki

  https://facehelsinki.fi
  Face Helsinki on suomalainen kosmetiikkatuotteiden jakelija. Olemme vuonna 2007 perustettu perheyritys. Edustamamme tuotemerkit ovat alansa johtavia eurooppalaisia perheyrityksiä. Ammattisarjoina meiltä löytyy neurokosmetiikan edelläkävijä Arkana ja Lajinsa Paras- palkittu Bielenda Professional. Saat meiltä myös hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, ihoa hoitavat Paese-meikit. Sijaitsemme Helsingin Herttoniemessä, josta toimitamme tuotteet asiakkaillemme ympäri Suomea. Olemme iloinen 15 henkilön tiimi kauneusalan ammattilaisia. Meidät tunnetaan luotettavana, joustavana, ystävällisenä ja asiantuntevana kumppanina. Ota yhteyttä, mikäli haluat kuulla tuotteistamme lisää. Olemme täällä sinua varten.

  More
 • MAJ

  https:// https://maj.works/
  Kauneus- ja hyvinvointipalvelut kuuluvat kaikille, aina salonkitasoisesti.
  MAJ rakentuu vankan arvopohjan ja palvelulupauksen päälle. MAJ tuo palvelut aina korkealaatuisesti mihin tahansa osoitteeseen. Lupauksemme on niin asiakkaille kuin myös alan ammattilaisillemme. Meille MAJssa onkin tärkeää, että olemme ammattilaisille paras ja reiluin tapa tehdä alan töitä. Haluamme nostaa alamme yrittäjien taitojen  arvostusta samalla kun mahdollistamme laadukkaiden palveluiden tarjoamisen myös niille jotka eivät perinteisen kivijalkaliikkeen luokse pääse.

  More
 • Joy Hyvinvointipalvelut / Joyfulair

  https://www.lymfaboots.fi
  Tuomme maahan Joyfulair lymfaboots -laitteita. Valikoimamme on laaja ja meiltä löytyy laitteet myös ammattilaisille. Olemme hyvinvointialalla toimiva perheyritys ja olemme toimineet jo yli 12 vuotta alalla ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää alan uutuuksiin ja uusiin tietoihin. Lymfaboots -laitteista meillä on pitkä kokemus ja olemme saaneet tutustua useisiin valmistajiin ja laitteisiin. Omaa mallia miettiessämme, meillä oli tarkasti tiedossa mitä haemme ja mitä laitteelta vaadimme. Voisikin sanoa, että Joyfulair -laitteisiin on kerätty parhaat palat kaikista mitä olemme tähän saakka kokeilleet ja haluamme tarjota asiakkaille ammattitason laitteet, mutta silti maltilliseen hintaan. Haluamme myös että jokaiselle olisi jotakin, eli kotikäyttöön löytyy perusmalli ja ammattilaisille omansa. Olemme kuunnelleet myös asiakkaiden toiveita ja niitä haluamme jatkossakin toteuttaa. Haluamme palvella urheilijoita, hoitola-alan ammattilaisia, hierojia ja yksityisiä ihmisiä, jotka haluavat panostaa palautumiseen ja hyvinvointiin. Olemmekin tehneet työssämme paljon yhteistyötä sekä huippu-urheilijoiden kanssa, että kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Tausta-ammattina meillä itseltämme löytyy lähihoitajan, diplomi-kosmetologin, hyvinvointialan konsultoinnin, myyntiedustajan sekä Personal Trainerin ja hyvinvointikouluttajan ammatit. Uskomme, että näiden alojen työkokemuksen kautta osaamme palvella asiakkaitamme vielä paremmin. Ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme auttaa ihmisiä voimaan paremmin.
   

  More
 • Anna Lotan PRO Finland

  https://annalotanpro.fi
  Tuomme maahan israelilaista Anna Lotan Bio Cosmetic -laboratorion kehittämää Anna Lotan PRO ammattikosmetiikkasarjaa vaativaan ammattikäyttöön ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa.
  Olemme sinulle luotettava, asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Yhdessä olemme enemmän!

  More
 • SunSugaring

  https://sunsugaring.com
  SunSugaring on täysin sokerointiin keskittynyt sokerointituotteiden valmistaja, maahantuoja ja verkkokauppa. Valmistamme sokerointimassamme itse Kalajoella meidän omissa tuotantotiloissa jo vuodesta 2013. Sokerointimassojemme valmistuksessa käytämme Suomessa viljeltyä, suomalaista sokeria, sokerointimassamme on suomalainen avainlipputuote.
  Brändimme sisältää kaiken mitä tarvitaan itse ihokarvojen sokerointiin ja sokeroinnin jälkeiseen ihonhoitoon. Tuotteidemme osalta tärkeitä arvoja ovat, ettei tuotteisiimme ole lisätty hajusteita eikä väriaineita eikä niitä ole testattu eläimillä. Sokerointituotteemme sopivat hyvin myös herkälle iholle ja myös niille, joilla on aistiyliherkkyyttä mm. tuoksujen osalta.
  Tilausten nopea toimitus on meille kunnia-asia ja asiakaspalvelumme toimii arkisin maanantaista perjantaihin klo 10-21 saakka.
  Tule ostoksille täyden palvelun sokerointikauppaan!

  More
 • PR-Cosmetic Oy

  https://pr-cosmetic-oy
  Dermalogica on maailmanlaajuisesti johtava ammattitason ihonhoitosarja, jota ihoterapeutit käyttävät ja suosittelevat. Dermalogica -tuotteet on sertifioitu eläinkokeettomiksi, gluteenittomiksi ja vegaanisiksi. Ne eivät sisällä keinotekoisia värejä tai tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja tai mikromuoveja.
  Tarjoamme ainutlaatuista myyntikoulutusta ja laajaa tukea markkinointiisi, jotta liiketoiminnallasi olisi parhaat edellytykset kasvaa. Etunamme on nopeat toimitukset, joustava asiakaspalvelu ja ilmainen koulutus.
  Laitevalikoimastamme löydät laadukkaan ja kilpailukykyisen Dermalogica Pro Pen -mikroneulauskynän sekä Bt-gear laitteita kuten kosteusmittari, ultraäänilaite, otsaluuppi ja ultraäänikasvoharja.

  More
 • Cryo21 Clinic – Fysio Fox Oy

  http://21cryoclinic.fi
  Olemme Fysio Fox Oy, ihmisen kokonaisvaltaiseen hoitamiseen erikoistunut hoitotalo. Olemme toimineet ihmisen parhaaksi vuodesta 2003. Tällä hetkellä yrityksemme palveluksessa on kokopäiväisesti 5 fysioterapeuttia, 2 hierojaa/urheiluhierojaa ja osteopaatti.
  Cryo21 -kylmähoitolaitteiden virallisena maahantuojana aloitimme 2023 käytettyämme laitetta
  pitkään (2017) ja menestyksellisesti kiinteytyksessä ja rasvanpoistossa, myös haastavissakin kohteissa kuten kaksoisleuka ja ”allit”. Muita laitteen kosmeettisia käyttökohteita ovat mm. hiustenkasvu ja arvet. Cryo (kreik.kryos) tarkoittaa jääkylmää.
  Cryo -hoidon tekniikka syntyi Amerikassa Massachusettsin yleissairaalan ja Harvardin yliopiston tutkijoiden ansiosta. Tämä on Food and Drug Administration (FDA) sekä American Academy of Cosmetic Surgery`n hyväksymä hoitomenetelmä sekä CE merkitty laite Euroopassakin.
  Liityimme SKY:hyn lisätäksemme Cryo21-kylmähoitolaitteen tunnettavuutta ammattilaisten keskuudessa sekä voidaksemme mahdollisesti auttaa SKY-hoitoloita saamaan lisätuloja arkeen. Cryo-hoitojen avulla kokemamme hyvän haluamme ehdottomasti jakaa kaikkien ammattihoitoloiden kanssa.

  More
 • Pharmcos Oy

  https//:pharmcosoy.weebly.com
  Pharmcos Oy on perustettu vuonna 2015 ja on 100 % suomalainen maahantuonti-, markkinointi- ja jakeluyritys, joka toimii kaikilla kosmetiikan jakelukanavilla.
  Pharmcos Oy:n perustajilla on kokemusta Suomen kosmetiikkamarkkinoita yli 40 vuoden ajalta, niin ammattikosmetiikan kuin kuluttaja- ja B2B-toiminnan kautta.
  Akileine jalkahoitosarja on kulttisarja, joka valmistetaan Monacossa ja toimii yli 100:ssa maassa. Akileine tuotteet on kehitetty erilaisiin jalkojen tarpeisiin niin kuluttajille kuin ammattilaisille. Tuotteet ovat lääkäreiden ja fysiatrien kehittämiä, turvallisia, moderneja ja tehokkaista tuotteita ja valikoimissa löytyy hoitoloille ammattikoot.
  Haluamme tarjota ammattimaista ja laadukasta modernina jalkojenhoitoa SKY-kosmetologeille.

  More
 • Dermarome

  http://www.dermarome.fi
  Dermarome on kauneusalalla toimiva kosmetiikan maahantuoja yli 30 vuoden kokemuksella. Tuoteportfolioomme kuuluu huolellisesti valikoituneet ammattisarjat, meikkibrändit, hiustenhoito ja tuoksut. Dermarome on osa vuonna 1987 perustettua pohjoismaista Dermanoric -konsernia, johon kuuluu Dermanor, Dermarome, Dermabeauty sekä kosmetologikoulut Elisabethskolan, Hudpleieakademiet ja Kosmetologskolen.

  More
 • Avelida Oy

  https://avelida.fi
  Toimimme perinteiseen imukuppihierontaan ja luonnonmukaiseen aromaterapiaan perustuvan Bellabaci-tuotesarjan maahantuojana. Koulutamme kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisille Bellabaci-hoitomenetelmän mukaista imukuppihierontaa ja perehdytämme Bellabacin aromaterapeuttisten tuotteiden ihmeelliseen, hoitavaan maailmaan.
  Tarjoamme Bellabaci-hoitotuotteet ja -tarvikkeet koulutuksemme käyneille ammattilaisille verkkokaupassamme tukkuhintaan. Ylläpidämme kuluttajille suunnattua Bellabacin kotihoitotuotteiden verkkokauppaa.

  More